Egyetértek, de lehet csak nekem, mintha lett volna ennek olyan háttértartalma, hogy beismeri, hogy abszolút nem szent, sőt. A manipulálttal persze mintha fel akarná menteni magát, de szerintem az inkább a sulykolása annak, hogy a hatalom bármit megtesz, hogy nyeregben maradjon.Realista24 írta:A valasza rendben volt, viszont a vegen a megjegyzes, hogy a rola alkotott kep, ami lejott az osszevagott es manipulalt kepekbol elegge santit.swfan írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/UrwyYU8FP5
Ez végtelenül korrekt és szimpatikus válasz MP-től ebben a kérdésben
Mert alapbol sem volt az erkolcsosseg mintakepe, szoval azert a mondatert kar volt. De hogy rafuzzek a korabbi trendnek megfelelo vonalra, az "uj 2,5 millio birkat" ez ugysem foglalkoztatja.
Egyébként biztosan nem százas a fazon, valószínűleg van sok valós, elhangzott mondat is a szivárogtatott szarok között, más kérdés, hogy ilyen jellegű kirohanások mindenkinél előfordulhatnak, sőt elő is fordulnak sok esetben. Nem akarok erről megint vitát nyitni, normalizálni sem, de nem attól lesz alkalmatlan politikus, hogy büdösszájúz embereket, vagy fikázza a párttársait.
Én már szinte bármi áron szeretném, hogy eltakarodjon a parazita féreg fidesz, de az általuk létrehozott politikai térben ahhoz, hogy ebbe ilyen szinten beleálljon valaki, biztosan kell egy erős katt a fejben. Egy átlagos embernek szerintem nem elviselhető a a folyamatos extrém nyomás, stressz, amivel ez jár, bármennyire is céltudatos.
A lényeg, hogy remélem, hogy ha hatalomra is kerül a Tisza és MP, nem egy újabb Orbán-kultuszt építünk fel. Az aggályaimtól függetlenül viszont nincs alternatíva, szavazat a Tiszára, mert minden más ezt a söpredéket tartja hatalomban.