Egyébként csak kis objektivitásképpen, ez a négy állítást egymás mellé téve ‘cáfolnod’ szerintem elég kontraproduktív. Egyértelmű szerintem hogy a családtámogatási rendszer és a rezsitámogatás nincs jól megoldva, és hogy ez a gazdasági semlegesség is megbasz minket.ferni írta: Orbán Viktor felbukkant a pátyi fideszes fórumon, és azt mondta, minden elveszik, ha nem nyernek 2026-ban
„Ha veszítünk, mindent veszítünk: annyi a családvédelemnek, a migránsok elleni védekezésnek, a gazdasági semlegességnek, a rezsivédelemnek”
Szóval oda a nagyon hatékony családvédelmünk, ebbe nevetséges is lenne belemenni, a migránsok elleni védekezésnek, mikor ők telepítik be őket csak ebből is pénzt keresnek, oda a gazdasági semlegességnek, mert az EU megunta a sok lopást és a többit és ugye az orosz-kína duóhoz aztán nagyon semlegesek vagyunk, mikor tőlük függ kb a kormány jelenleg, meg oda lenne a nagy rezsivédelem is, mikor nálunk az EUban az egyik legdrágább a rezsi... Valahogy máshol jobban védik...
Konkrétan minden állítása egy hatalmas hazugság és elhiszik az emberek.
Itt meg egy kis bónusz
A migránsokat a szemükre vetni ugyanezen beszélgetés keretében szerintem blődség, mert elég határozottan mennek ellene folyamatosan, bevezettek olyan dolgokat amiket a mindenkori ellenzék nem tett volna. Nyilván itt is vannak kivételek, de ez a tipikus esetnek tűnik mikor mindent is le akarunk fikázni, attól függetlenül mi mennyire valós - ez szerintem csak gyengíti a többi érvet.