Válaszolok én helyette: hajrá Mi Hazánk!'shutterisland írta: hogyan cselekednel akkor a csalodott par millio emberke helyeben 26 aprilisaban ?![]()

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 19., kedd 20:38
Válaszolok én helyette: hajrá Mi Hazánk!'shutterisland írta: hogyan cselekednel akkor a csalodott par millio emberke helyeben 26 aprilisaban ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 19., kedd 20:06
ezt en is igy hittem regen, aztan siman tulelik a "normalis" embereket, hulyenek lenni es semmin sem stresszelni, hanem beleszarni az egeszbe, ahogy van, azegesz jovedelmezo.A roncs kidöglik/kialkoholizalja/szurja magat
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. november 19., kedd 19:54
ezt Orbán Balázs is mondhatta volna...kiserik írta:Ezt pont megcselekedte a nép 2010-ben. Azóta is isszuk a levét'shutterisland írta: egy tökös nep ilyen esetben 26-ban majd szepen behergelne magat, felhuzna a cipot, felvenne a kalapot, elbattyogna a korzeti konyvtarba vagy a muvhazba, ugy behuzna az x-et, hogy csak ugy fustol a szavazolap.
csakazertis odabasznanak, hogy erezzek toniek, hogy mindennek van hatara.
kar, hogy az elso harom szonal bukott a teoriam.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 19., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 19., kedd 19:38
Mindenképpen megfontolná hogy nehogy'shutterisland írta: hogyan cselekednel akkor a csalodott par millio emberke helyeben 26 aprilisaban ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 19., kedd 19:38
nekem a meresek alapjan, ha osszegzi az ember oket es von egy durva atlagot, eleg fej-fej mellettinek tunik jelenleg.nuevo_ericco írta: Ami engem illet, óvatosabb vagyok 2026-ta kapcsolatban. A reális cél a 2/3 megakadályozása, koalíciós kényszerbe helyezni a Fideszt pedig már szinte sikernek számítana.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 19., kedd 19:35
Szerintem is ez lesz a max, de első lépésnek jó. 2/3 nélkül végüg lesz úgyis, lehet 2030-ig se kell várni.nuevo_ericco írta: Ami engem illet, óvatosabb vagyok 2026-ta kapcsolatban. A reális cél a 2/3 megakadályozása, koalíciós kényszerbe helyezni a Fideszt pedig már szinte sikernek számítana.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 19., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 19., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 19., kedd 18:21
Ezt pont megcselekedte a nép 2010-ben. Azóta is isszuk a levét'shutterisland írta: egy tökös nep ilyen esetben 26-ban majd szepen behergelne magat, felhuzna a cipot, felvenne a kalapot, elbattyogna a korzeti konyvtarba vagy a muvhazba, ugy behuzna az x-et, hogy csak ugy fustol a szavazolap.
csakazertis odabasznanak, hogy erezzek toniek, hogy mindennek van hatara.
kar, hogy az elso harom szonal bukott a teoriam.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 19., kedd 17:14
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 19., kedd 15:14
Nem kellett volna a magyar társadalomnak annyira beszarni egy db. válságtól meg egy félresikerült kormányzástól 2010-ben, hogy teljesen átadják az ország kulcsát Orbénéknak, minden kontrolt, fékeket, ellensúlyokat, stb. feladva. Hülyék lettek volna ezzel anno és azóta is nem visszaélni.BLevi96 írta: Ezzel a 78pontos választási törvény módosítással egyszerre dühítettek és szomorítottak el. A Tiszának azt a kis esélyét ezzel jócskán vissza vethetik és basszák meg ezzek a gyáva férgek, hogy ennyire kapaszkodnak a hatalmuk megtartásába. Bár az ország jobbá tételére fordítanának ennyi energiát.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 19., kedd 15:04
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 19., kedd 15:04
Ezt nem is lehet igazan megfelemlitesnek hivni, mert biztosan nagy tisztogatas lenne az allamapparatusban - minden kormanyvaltaskor ez volt - es a kormanykozeli "vallalkozok" is elveszitenek a fix beveteli lehetosegeiket. Ezek csak a szimpla tenyek, rengetegen elnek kozvetlenul, vagy kozvetve a NER-bol.'shutterisland írta: a megfelemlites szvsz inkabb ugy mukodik, hogy fideszes onkormanyzatok, a kormanyhoz, a meszaroshoz vagy akarmelyik stromanhoz valamilyen modon kapcsolhato cegek, vallalatok, gyarak, stb fonokei szepen elmondjak az alkalmazottaknak, ha bukik a fidesz, akkor veszelybe kerul a munkahelyuk.
azonnal bekapcsol a beszari magyar mod (sok esetben sajna ertheto modon, hisz egy alapveto szuksegletre, a biztonsagerzetukre lonek ra) es repul az x a fideszre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 19., kedd 14:40
ezzel nem is lenne problema.És ki nézi meg, hogy a fülkében kire húzza az X-et?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 19., kedd 12:15
Van itt más is. Akkor hehe úgy fog ki-be járni a böribe, mint itt a fórumra„Az internetes agresszió visszaszorításáról” nevű törvényjavaslat szerint egy éves szabadságvesztés szabható ki, ha valaki kommentben más halálát, kínzását helyezi kilátásba. A javaslat szerint vétségnek számít, ha valaki „nagy nyilvánosság előtt” kommentben olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, ami beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos, halált okozó, vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 19., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 19., kedd 10:45
Nem egészen értem, ez hogy releváns most. Eddig érvényes lakcímkártya IS kellett a szavazáshoz.Marky írta:A szavazolapot csak akkor kapod meg, ha szerepelsz a jegyzekben azokkal az adatokkal, ami a szemelyiden is van.swfan írta: Az, hogy lakcímkártya nem lesz szükséges a szavazáshoz, az már gázabb, így sokkal egyszerűbb átjelentkezéssel trükközni, hiszen nem kell az új lakcímkártyát vinned...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 19., kedd 10:44
Nagy plusz egy.ikelemen5 írta:Értem, hogy redditről hozol híreket, de már kommenteket is?ferni írta: Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
A szavazáson nem lesz kötelező borítékot adni a választóknak"![]()
Nem bántásból írom, egy pár napig ne olvass redditet, pláne ne kommenteket, és lesznek önálló gondolataid is a politikát illetően is.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 19., kedd 10:38
A szavazolapot csak akkor kapod meg, ha szerepelsz a jegyzekben azokkal az adatokkal, ami a szemelyiden is van.swfan írta: Az, hogy lakcímkártya nem lesz szükséges a szavazáshoz, az már gázabb, így sokkal egyszerűbb átjelentkezéssel trükközni, hiszen nem kell az új lakcímkártyát vinned...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem