Fideszesek, tenyleg egy ennyire mocskos, meglfelemlito rendszerben kepzelitek el a jovot?
kiserik: igazad van, de emellett minden nap kicsit melyebbre megyunk, erre csodalkozunk ra szerintem.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 19., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 19., kedd 10:15
Ne értsd félre, de erre minden nap úgy rácsodálkozol, mint aki most ébredt fel valami 100 éves alomból.ferni írta:
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. november 19., kedd 10:01
És a küszöb 3%-ra csökkentése nem volt benne? Azt majd a mihazánk kurja bele egy törvénymódosítással?ferni írta: Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
A szavazáson nem lesz kötelező borítékot adni a választóknak"
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 19., kedd 9:41
jól hangzik.R. Carlos írta:Minden aljasságra képesek a győzelemért. A prémiumokkal dobálózás is beindult ismét a napokban. Már nem egy helyről hallottam milyen egyszeri juttatásokat akarnak adni különböző embereknek, csoportoknak. Sajnos ez a magyar embernek bőven elég, plusz egy kis ijesztés kell még ehhez, hogy milyen szörnyűségek történnek ha MP nyer...swfan írta: https://444.hu/2024/11/19/valasztasi-at ... lo-szerint
Teljesen újrarajzolta a választási térképet a Fidesz, Budapesten az eddigi 18 körzetből 16 lesz csak
Remélem nem lesz ez elég és végre legalább a 2/3-ról lemondhatnak.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 19., kedd 9:36
Minden aljasságra képesek a győzelemért. A prémiumokkal dobálózás is beindult ismét a napokban. Már nem egy helyről hallottam milyen egyszeri juttatásokat akarnak adni különböző embereknek, csoportoknak. Sajnos ez a magyar embernek bőven elég, plusz egy kis ijesztés kell még ehhez, hogy milyen szörnyűségek történnek ha MP nyer...swfan írta: https://444.hu/2024/11/19/valasztasi-at ... lo-szerint
Teljesen újrarajzolta a választási térképet a Fidesz, Budapesten az eddigi 18 körzetből 16 lesz csak
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 19., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 19., kedd 8:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 19., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 19., kedd 7:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 19:41
Reddit AMA-ban kérdésre válaszolva mondta, hogy hozzá kell nyúlni a választási rendszerhez és arányosabb rendszert szeretnének.nuevo_ericco írta: Ha már 2026. MP szokta emlegetni, hogy ha győznek, akkor kezdenek majd valamit a választási rendszerrel? Igazságosabbá szeretnék tenni a politikai versenyt?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 19:12
Az a vicc, hogy ezt csak random megemlítette, nem is beszélt róla többet, csak bemondta ezt így random valamireswfan írta:https://444.hu/2024/11/18/a-valasztasi- ... l-a-fideszferni írta: Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.
"Csakugyan ő a Kwisatz-Haderach"![]()
Tippelnem kéne kétharmad kell hozzá.nuevo_ericco írta: Ha már 2026. MP szokta emlegetni, hogy ha győznek, akkor kezdenek majd valamit a választási rendszerrel? Igazságosabbá szeretnék tenni a politikai versenyt?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 18., hétfő 18:54
Többször is elmondta, hogy a Tisza az egyetlen opció. Ha jól emlékszem, júniusra sem gyűlt össze a kellő mennyiségű aláírás. 2026 után szerintem bármi lehet.'shutterisland írta:en ugy lattam mzp-n, hogy o ezt bolcsen elengedi.MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.
nem tudom mi lesz a hivatalos verzio majd 26-ban, de nekem ugy tunik, hogy az 1 de max 2 szazalekert kuzdes helyett arra fogja biztatni az embereit, hogy tamogassak a tiszat.
ha pedig igy lesz, akkor nem hiszem, hogy ujra belekezd ebbe a projektbe aztan.
ellenzeki politikusok kozul egyedul o merte fel, hogy a kormanyvaltas az elsodleges cel.
aztan lehet elore iszok a medve borere es atfordul ez 26-ig.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 18:23
https://444.hu/2024/11/18/a-valasztasi- ... l-a-fideszferni írta: Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 18., hétfő 18:17
en ugy lattam mzp-n, hogy o ezt bolcsen elengedi.MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 18., hétfő 18:04
Hát ja, szerintem 29-ben bejutnak az EP-be, már ha minden jól alakul. MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.hehetheoriginal írta: Nem szamit, mp hype teljesen eltorolte vg-t es a dolgait.
Perpill az kell, higy a mostani garnitura eltakarodjon a kurvaanyjaba.
Aztan 6-10 ev mulva lehet epiteni az ertelmes polgári gondolatokat, akkor lehet vg-nek keresnivalója. Ha még lesz ra akarat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 18., hétfő 17:41
Ez nem egy rosszindulatú "na bmeg" volt, inkább egy sajnálkozó, hogy hogy fogják ezután szétszedni egyesek (nem a fórumon). Én is a társadalmi diskurzus mellett vagyok, bárki is legyen a két fél.hehetheoriginal írta:Miert ne ment volna el, ha hivjak?halamadrid írta: Na bmeg, Vona közben Hajdú Péter után a Hit Rádióba is elment.
Instára rakta ki.
Jojjunk mar ki a neandervolgyi szintbol...
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem