Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. november 18., hétfő 15:14

nuevo_ericco írta:
Blanco88 írta:Hívják ezek az új baloldaliak bárhogy magukat
Nos, szerintem az ilyen kijelentések miatt nem lehet normálisan vitát folytatni manapság, és nem csak itt a fórumon. Most akkor erre legyen az a válasz, hogy aki a Mi hazánkkal, a Fidesszel, Trumppal, Putyinnal, stb. szimpatizál, ezt a neokonzervatív, alt-right, teaparty vonalat képviseli, hogy mind Hitlerjugend?
Erről az jut az eszembe, mikor Orbán nyilvánosan kijelentette pár éve, hogy a liberális az tk. a diplomás kommunista. Ezek szerint bátran mondhatja minden EU-s kormányfő, aki nem ért egyet Orbán politikájával, hogy a konzervatív a diplomás fasiszta?
Hova vezetne ez a fajta kocsmabeszéd?
Szerintem itt egy jobboldali sokkal több személyeskedést kap, mint egy balodali és pont ez a személyeskedés lehetetleníti el a vitát. De ezt (is) máshogy látjuk.
Fidesz, Trump, Putyin? Egyiknek sincs köze a valódi jobboldali értékekhez. Mondjuk a nemzetiszocializmusnak sem.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 15:11

nuevo_ericco írta: Ugye tudod, hogy az cárt a második világháború végefelé végezték ki?
Természetesen elsőt akartam írni :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 15:08

felbatoritanak a 0-3 szazalekos partokat, hogy van esely, es elbizonytalanitanak az amugy veluk (is) szimpatizalo, de az 5 szazalekra valo eselytelenseguk miatt inkabb a tiszara szavazo reteget, hogy akkor most mi legyen.
mar elnezest de erdekel valakit, hogy 4 szazalekkal bent van e a partom szavazokent a parlamentben vagy sem?
Teljesen mindegy, csak ilyen teljes aberraltak, mint a nyuggerkommando maradt meg az mszp dk es hasonlo lofasz partoknal, 26-ig halnak ki szepen folyamatosan.
Egyszeru a keplet, ha roncs vagy es ner, akkor fideszre nyomsz, ha normális, egyszeruen elni akaro középosztály es ertelmisegi, akkor tisza.
Aki valtozast akar, az tiszara nyom, a felbolondok mit sem ernek a mihazankos es hasonlo szavazatokkal, mert ok is a rendszert segitik vele (nyilvan nem veletlenul)
thereisonly1ronaldo

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. november 18., hétfő 15:08

swfan írta:
Blanco88 írta:

"Miért, gázkamrába küldenél embereket, hogy leírni sem mered? :lol:" Idézet swfan-tól....
De Benczétől vagy Sütitől is lehetne idézni.
Nem veszem magamra. Ők így gondolják, én meg úgy gondolom, hogy swfan egy lenin fiú. (Hívják ezek az új baloldaliak bárhogy magukat)
Elismerem, az egy ízléstelen "beszólás" volt, de tényleg nem tudtam mire vélni azt, hogy "az ideológiám nem fér bele a fórum kereteibe".

Igazából most sem tudom, vannak itt más jobboldaliak is, akik nem csináltak ebből ekkora ügyet.

Felőlem lenin fiúzhatsz, de megsúgom, sose szavaztam még baloldali pártra, az előválasztás mindkét körében is a jobboldali Márki Zayra szavaztam, úgyhogy ez nagyon mókás :lol: csak szörnyű volt az a szűklátókörűség, amivel kb minden baloldali mozgalmat összemostál Sztálinnal meg Mao-val egy lapra
Terjedelmében nem fér bele és nem tartalmában. Azt gondoltam ez egyértelmű.
Nem is szavazhattál baloldali pártra, mert nincs is magyarországon olyan. (mondjuk jobboldali sem....)
Nekem is szörnyű a nézeteidet olvasni.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 18., hétfő 15:07

RealVazquez írta:
nuevo_ericco írta:

Fidesz helyében én is ezt tenném, hogy bejusson a DK és a Mi Hazánk is.
Én pedig MP és a Tisza Párt helyében azonnal elkezdeném “összegyurcsányozni” a fideszt. Mi másról szólna ez a döntés, ha nem arról, hogy a DK és a Mi Hazánk biztosan bejussanak?
MP ismét 9D-ben sakkozik, mert:

- ha igaza lesz, akkor megmondhatja, hogy igaza volt, ráadásként tényleg össze lehet gyurcsányozni a Gyurcsányt el nem számoltató Fideszt stb.
- ha meg nem, akkor nem esik el az a pár tízezer szavazat, amit valószínűleg a kispártokra adtak volna le szavazóik annak a reményében, hogy a küszöb módosítása mennyivel több esélyt kínál a bejutásra. És bár szerintem így a Kutyapárt is bejutna, természetesen közel sem kompenzálja a 2 csicska pártot. A Mi Hazánk szavazói szerintem túl makacsak, míg a DK-sok kevésbe, és valljuk be, tényleg kihalófélben vannak, de ha az MSZMP-vel és a Párbeszéddel indulnak, mindenképpen meglesz a 3%.

Igaz, rohadt kíváncsi lenné, hogy hogy (nem) adnák be a szavazóiknak ezt a fene nagylelkűségüket a demokráciáért folytatott harcukban. Az értelmeseknek úgyis kijózanítónak hathat, ami azt a kontraproduktivitást sem zárja ki, hogy a Tiszától elvett szavazatok ellenére is rosszabbul jöjjenek ki az egészből. Vannak 2024 és 2025 végéig is módosítható választási
hehetheoriginal írta: telex balfasz kérdéseire elő is jött pszichopeti :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

i love it :kalapos:
Mire gondolsz?
Szerintem az Euronews-os csávónál volt a legidegesebb, már-már Puzsérra emlékeztetett.
Szerintem túlpörgött, mert bár szinte mindenben igaza volt, jobb higgadtságot mutatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. november 18., hétfő 15:11-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 15:04

Barca1 írta: Az orosz cár meggyilkolására ki adta ki a parancsot,és aki ki adta az kinek vagy inkább kiknek a megbízásából?Aki megfejti azt jutalomban részesítem
Ugye tudod, hogy az cárt a második világháború végefelé végezték ki? Az orosz forradalom vezéreinek nem kellett parancs, és főleg nem megbízás, hogy gyűlöljék őt.
De biztos az orosz cár meggyilkolása miatt egyesült későn a Német (második) Birodalom a 19. sz. végén, ami maitt lemaradt a legfontosabb gyarmatokról, feszültséget okozva az antant és hármas szövetség között. Főleg mikor előbbihez csatlakozott II. Miklós orosz cár is.
Akkor annyi és olyan rég elnyomott feszültség gyűlt össze az akkori hatlamak között, egy viszonylag hosszú békés időszak után Európában, amit még történészeknek is nehéz kibogozni. Persze aztán jönnek egyesek, és egy kis zsidózással mindenre választ adnak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 18., hétfő 14:53

ha tenyleg leviszik 3 szazalekra a kuszobot, azzal szerintem sajnos csunyan odavernek.

felbatoritanak a 0-3 szazalekos partokat, hogy van esely, es elbizonytalanitanak az amugy veluk (is) szimpatizalo, de az 5 szazalekra valo eselytelenseguk miatt inkabb a tiszara szavazo reteget, hogy akkor most mi legyen.

a dk egyebkent akkor egyedul indul ?
mert anno volt szo dk-mszp-parbeszed triorol 15 szazalekos kuszobbel, annyira nem kovetem fletoekat, hogy most az offi igy lesz e vagy szetbomlott. :D

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 18., hétfő 14:33

Az orosz cár meggyilkolására ki adta ki a parancsot,és aki ki adta az kinek vagy inkább kiknek a megbízásából?Aki megfejti azt jutalomban részesítem

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 18., hétfő 13:51

untouchable írta:
Barca1 írta: Arra a minszki egyezményre gondolsz amit páros lábbal rúgtak fel,és ki is mondták hogy ezzel csak félrevezették az oroszokat? Félreértés ne essék nem vagyok Oroszpárti de itt nekik van igazuk.Amerikai zsidó érdekek miatt történt ami történt. Első második,és most lehet a harmadik világháborút is sikerül kirobbantanijuk.Gratula
Amerikai zsidóknak sikerült az 1. és 2. vh-t kirobbantaniJuk (sic!) ?
Orosz bothoz kepest egesz jo a helyesirasa, minek ezen fennakadni? :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 13:51

Magyarország, 2024: megnéztük, miért nem lehetett három hétig fürödni a tatabányai pszichiátrián

:(

Felháborító.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 18., hétfő 13:49

Barca1 írta: Arra a minszki egyezményre gondolsz amit páros lábbal rúgtak fel,és ki is mondták hogy ezzel csak félrevezették az oroszokat? Félreértés ne essék nem vagyok Oroszpárti de itt nekik van igazuk.Amerikai zsidó érdekek miatt történt ami történt. Első második,és most lehet a harmadik világháborút is sikerül kirobbantanijuk.Gratula
Amerikai zsidóknak sikerült az 1. és 2. vh-t kirobbantaniJuk (sic!) ?
Hala Madrid y nada más 🤍

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 13:46

Hát én is hallottam erről a dologról elég mélyen, hogy az egész csak a pénzről szólt, mert a háborúkon lehet a legtöbbet keresni, zsidó bankárok építették fel Hitlert is, pénznyomtatás joga mennyire fontos nekik stb Lehetne sorolni reggelig.
Fel van építve az egész, hogy miért is tűnik ennyire logikusnak és hihetőnek a dolog, mert valamilyen csoda folytán mindig összeér minden szál mindennel... :kalapos:

A probléma tényleg az, hogy ennyi erővel bármit is be lehet magyarázni logikusan, enyhe csúsztatásokkal.
Ilyenekről tényként beszélni tényleg meredek.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 13:37

Barca1 írta: Nem értem a zsidó egy szitok szó vagy mi hogy nem lehet leírni ha egyszer így van.Ha koreaiak lennének az amerikai nagytokes bankárok,fegyvergyarasok akkor koreait írnak de nem így van.Azt jelenti szelsőjobbosnak lenni hogy nem beszelhetsz az igazságról mert akkor antiszemita vagy?
Azt állítottad, hogy a zsidók robbantották ki mindkét világháborút. Ami tényszerüleg nem igaz, és a legelvetemültebb szélsójobbos konteók közé tartozik. Köze sincs az igazsághoz.
Mindkét világháborúba az amerikaiak későn és ódzkodva szálltak be, de biztosan az ottani bankárok robbantották ki.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 13:24

https://mfor.hu/cikkek/oktatas/valami-b ... eknek.html

Orbán Balázs és a doktorija körüli érdekes dolgok.

:kalapos:

https://444.hu/2024/11/18/twitter-bejeg ... ioi-kozott

Még egy cikk róla

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 13:21

Marky írta:
hehetheoriginal írta: félreértetted.
nézd vissza.
szevasz :kalapos:

az ellen-nemzeti konzultáció / real nemzeti konzultáció volt a téma, amit a tisza létrehozott, oktatás, eü, stb témákban, tehát az állam számára kiadási oldalon

kezdheted is kitölteni szépen
https://magyarokhangja.hu/
Felve kerdezem, de ennek mi ertelme van az adatgyujtesen kivul?
Nem tudom nézted-e, hogy milyen jellegű a formátum: https://www.reddit.com/r/hungary/s/KiUJ54oabb

Van neki egy kis nemzeti konzultáció utóérzete, de annál azért értelmesebb. Egyrészt valós és nem kreált (Brüsszel, Soros) problémákkal foglalkozik, másrészt nem az van, hogy feltesz egy kérdést, amire válaszolhatsz egy pozitívnak beállított és egy negatívnak beállított lehetőség közül. Minden témában van 5 állítás, amelyek közül mind olyan, amivel egy kormánynak foglalkoznia kellene, az "aranytallérok"-kal pedig beállíthatod, hogy melyikre mennyi forrást szánnál (15 aranytallért osztasz szét minden témában).

Ezzel ők is tudnak priorizálni az egyes témák között, ami fontos lehet a kampányban és a programjuk kialakításában is.

Nyilván emellett ne legyen kétségünk afelől, hogy ez egy választói adatbázis-építés is egyben, de ilyenje minden pártnak van.

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 18., hétfő 13:19

nuevo_ericco írta:
Barca1 írta: Arra a minszki egyezményre gondolsz amit páros lábbal rúgtak fel,és ki is mondták hogy ezzel csak félrevezették az oroszokat?
A minszki egyezmény valójában életbe sem lépett, mivel az alapfeltétele az volt, hogy az oroszok visszaadják a határellenőrzést az ukránoknak, ami nem teljesült. Anélkül értelmetlen mondjuk bármilyen autonómiáról beszélni, ukrán hadserg visszavonásáról Donbaszból meg pláne. Ergo az oroszok rúgták fel.
Ami a félrevezetést illeti, ismét tipikus ruszki dezinfo: Merkel nem azt mondta, hogy az volt a terv, hogy az egyezménnyel csak időt szerettek volna szerezni Ukrajnának, hanem azt, hogy utólag, az offenzíva megindulásakor kiderült, az egyezmény, amit kitárgyalt a kormánya, ennyire legalább elég volt.
Félreértés ne essék nem vagyok Oroszpárti de itt nekik van igazuk
Nincs igazuk. Minden vád, amit idáig leírtál, Moszkvában készült. Sorban cáfolták őket már többször is az elmúlt években.
Barca1 írta: Amerikai zsidó érdekek miatt történt ami történt. Első második,és most lehet a harmadik világháborút is sikerül kirobbantanijuk.Gratula
Erre pedig inkább nem reagálok. Aztán kikéritek magatokat, ha valaki megemlíti a szélsőjobbos paneleket.
Nem értem a zsidó egy szitok szó vagy mi hogy nem lehet leírni ha egyszer így van.Ha koreaiak lennének az amerikai nagytokes bankárok,fegyvergyarasok akkor koreait írnak de nem így van.Azt jelenti szelsőjobbosnak lenni hogy nem beszelhetsz az igazságról mert akkor antiszemita vagy?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 12:47

Barca1 írta: Arra a minszki egyezményre gondolsz amit páros lábbal rúgtak fel,és ki is mondták hogy ezzel csak félrevezették az oroszokat?
A minszki egyezmény valójában életbe sem lépett, mivel az alapfeltétele az volt, hogy az oroszok visszaadják a határellenőrzést az ukránoknak, ami nem teljesült. Anélkül értelmetlen mondjuk bármilyen autonómiáról beszélni, ukrán hadserg visszavonásáról Donbaszból meg pláne. Ergo az oroszok rúgták fel.
Ami a félrevezetést illeti, ismét tipikus ruszki dezinfo: Merkel nem azt mondta, hogy az volt a terv, hogy az egyezménnyel csak időt szerettek volna szerezni Ukrajnának, hanem azt, hogy utólag, az offenzíva megindulásakor kiderült, az egyezmény, amit kitárgyalt a kormánya, ennyire legalább elég volt.
Félreértés ne essék nem vagyok Oroszpárti de itt nekik van igazuk
Nincs igazuk. Minden vád, amit idáig leírtál, Moszkvában készült. Sorban cáfolták őket már többször is az elmúlt években.
Barca1 írta: Amerikai zsidó érdekek miatt történt ami történt. Első második,és most lehet a harmadik világháborút is sikerül kirobbantanijuk.Gratula
Erre pedig inkább nem reagálok. Aztán kikéritek magatokat, ha valaki megemlíti a szélsőjobbos paneleket.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 12:42

Marky írta:
nézd vissza.

az ellen-nemzeti konzultáció / real nemzeti konzultáció volt a téma, amit a tisza létrehozott, oktatás, eü, stb témákban, tehát az állam számára kiadási oldalon

nézd vissza te is, válaszoltak erre a kérdésre is, mert nyilván feltették a lehallgatások és kémkedések, zsarolások, fenyegetések és ellehetetlenítések országában.

sok sikert a tiszának amugy, ha életkor, lakhely és jövedelem alapján be tudják azonosítani az adott embert :lol:

kérdezz még félve mást is, hátha fennakad mp és a kis csapata végre :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 18., hétfő 12:40

nézd vissza.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 12:28

fidesz félúton elfogta azt a visszaigazolót :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: