Remelem nok kozott indulTjacks írta:Most majd lesz. Ha Jake Paul lehet "bokszoló", akkor ez az idegbeteg is lehet futó.babaking írta: 50 nincs is![]()
Legalább valami hasznosat fog csinálni, valószínűleg életében elöször![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 18., hétfő 14:11
Remelem nok kozott indulTjacks írta:Most majd lesz. Ha Jake Paul lehet "bokszoló", akkor ez az idegbeteg is lehet futó.babaking írta: 50 nincs is![]()
Legalább valami hasznosat fog csinálni, valószínűleg életében elöször![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 18., hétfő 14:10
Most majd lesz. Ha Jake Paul lehet "bokszoló", akkor ez az idegbeteg is lehet futó.babaking írta: 50 nincs is![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. november 18., hétfő 14:03
Gondolom mint mindenki másnak, neki is a trialson kell bekerülnie a csapatba? Aztán ha ott megüti a szintet akkor mehet.Remy írta: Speed has announced he will be 𝗥𝗨𝗡𝗡𝗜𝗡𝗚 in the 100m at the 𝟮𝟬𝟮𝟴 𝗢𝗟𝗬𝗠𝗣𝗜𝗖𝗦
Meglepodnek, ha barmilyen extra felkeszulessel 10.1 ala tudna menni. Ami meg USAban pont annyit er, mintha hehe allna oda a rajthoz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 18., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 17., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 14:39
Sztem sem…Dana meg adja alá a lovat rendesen. Mindenesetre kiváncsi vagyok a formájáraZsombor írta:Jaja, de tart tőle, kizárt, hogy nyomja ellene. Szerintem Stipe után Pereira elleni búcsú, de ott se fog lemenni LHW-be.Realista24 írta:
Hogy kerekedett a szeme amikor Dana mondta hogy a győztes vele fog meccselni![]()
De megint amit tol itt a felvezetés során, hányinger, szar ember.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2024. november 16., szombat 14:30
Jaja, de tart tőle, kizárt, hogy nyomja ellene. Szerintem Stipe után Pereira elleni búcsú, de ott se fog lemenni LHW-be.Realista24 írta:Hogy kerekedett a szeme amikor Dana mondta hogy a győztes vele fog meccselniZsombor írta:
Ehh, Miocic már 42, 3 és fél éve nem bunyózott, sima Jones lesz, aki viszont nem mer Aspinall ellen kiállni.![]()
Másik meccsen meg szerintem Oliveira submission.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 16., szombat 14:09
Szerintem 2év, aztán valagára ver az öreg ennek a pénznek is.ferni írta: Hát most nem azért, de amit írnak, hogy legalább 20 milkát kapott dollárban alsó hangon, lehet van az 30 is, azért én is bevállaltam volna ezt a semmi meccset, főleg hogy állítólag nem sok pénze maradt már.
A faszt érdekli ki mit gondol, ebből kajak azt csinál már élete végéig amit akar.
Borics Chandlert tippelteZsombor írta:Ehh, Miocic már 42, 3 és fél éve nem bunyózott, sima Jones lesz, aki viszont nem mer Aspinall ellen kiállni.reeed_ati írta: Na, ha meguntátok a bohóckodást, akkor holnap reggel jön a komolyabb része:
5:30 Oliveira vs Chandler
6:00 J.Jones vs Miocic![]()
Másik meccsen meg szerintem Oliveira submission.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 16., szombat 13:50
Egy öregfiúk meccs az? Ott a 90-100 kilós legendák kocorásznak.lestat írta: De akkor ezzel az erovel szkanderezhettek volna is. Vagy kö papir ollo.
Ne mondjak hogy boxolnak. Mert ez nem az volt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 16., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 16., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 16., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 13:10
Annak már mindegy úgyis.Realista24 írta:
A sportág megcsúfolása volt az egész.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. november 16., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 12:41
A sportág megcsúfolása volt az egész.ferni írta: Hát most nem azért, de amit írnak, hogy legalább 20 milkát kapott dollárban alsó hangon, lehet van az 30 is, azért én is bevállaltam volna ezt a semmi meccset, főleg hogy állítólag nem sok pénze maradt már.
A faszt érdekli ki mit gondol, ebből kajak azt csinál már élete végéig amit akar.
Senki nem vette komolyan ezt a meccset, csak ment a felhypeolás a semmire.
58 évesen ne legyen már cink kikapni egy fiatalabb ellen.
Nem érzem ezt a közvéleményen egyáltalán, túlságosan is szereti mindenki Tysont.de kb le is rombolta az összes legendáját
Ennek nem volt semmi sportértéke.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 12:31
Hogy kerekedett a szeme amikor Dana mondta hogy a győztes vele fog meccselniZsombor írta:Ehh, Miocic már 42, 3 és fél éve nem bunyózott, sima Jones lesz, aki viszont nem mer Aspinall ellen kiállni.reeed_ati írta: Na, ha meguntátok a bohóckodást, akkor holnap reggel jön a komolyabb része:
5:30 Oliveira vs Chandler
6:00 J.Jones vs Miocic![]()
Másik meccsen meg szerintem Oliveira submission.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 12:08
Nem érzem ezt a közvéleményen egyáltalán, túlságosan is szereti mindenki Tysont.de kb le is rombolta az összes legendáját
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 16., szombat 11:53
Egy átlagos edzés videón meg gondolom 10x gyorsabb és erősebb ütései voltak. Sajnálom azokat akik hittek ebben a meccsben és még hisznek a boxban, az egész már csak show. Ez a meccs beindít majd egy olyan lavinát aminek a végén a box mint sport megszűnik létezni. Tyson meg azzal, hogy ezt bevállalta biztos jó lóvét keresett, de kb le is rombolta az összes legendáját. A sajtájon meg jó hoyg neki nem esett a nőnek mert megkérdezte mi lesz ha kikap, persze jött a kamu szöveg, hogy nem fog kikapni. Eladta magát és kész.ferni írta: nem, pontozással nyert
első két menetben csinált valamit Tyson, onnantól meg lepötyögött a meccs
Tyson statban 97szer próbált ütni, 18 talált.... Ez az ellenfélnél 278/78 volt
nekem ne mesélje be senki, hogy 10 menet alatt egy Mike Tyson 18 talált ütést tud, miközben az elején 30 sec alatt becsapott kettőt...![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 16., szombat 11:32
koszi. csak szembejott egy "leak" a menetekrol es kivacsi voltam legit-eferni írta: nem, pontozással nyert
első két menetben csinált valamit Tyson, onnantól meg lepötyögött a meccs
Tyson statban 97szer próbált ütni, 18 talált.... Ez az ellenfélnél 278/78 volt
nekem ne mesélje be senki, hogy 10 menet alatt egy Mike Tyson 18 talált ütést tud, miközben az elején 30 sec alatt becsapott kettőt...![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem