Ukrajnában önkéntesek harcolnak a nyugati országokból. Az oroszok oldalán meg az észak koreai reguláris hadsereg állományai. Ez nagyon nem ugyanaz, ne is mossuk össze!Barca1 írta:Szerinted mit kellett volna tennie az oroszoknak,mikor az egész Nato támogat egy nem Nato országot fegyverekkel katonákkal műholdakkal stb.Eddig is tele volt francia britt cseh lengyel katonákkal az ukrán hadsereg.Szerinted azokat a fegyverrendszereket kik kezelik?A műholdas felderítést kik csináljak?Persze tudom a nagy amerikai democsokraciában ez így működik,hogy egyiknek mindent is a másik meg amúgy is náci.Haboru nélkül nem tud létezni a nagy demokraciaxportalo.nuevo_ericco írta:
Ezen a fórumon? Nem sokszor találkoztam ezekkel, ha egyáltalán.
Ha pedig a magyar közbeszédet nézem, ott is a kommunisázást sokkal gyakoribbnak érzem. Arról nem is beszélve, hogy gyakran hatalmi pozícióból, állami forrásokból és eszközökkel folyik, ami az én szememben egy szorzó még rá.
Éppen ideje volt, az iráni drónok és észak koreai katonák után. Vagy az nem számít eszkalációnak, ha az oroszok csinálják?
Egyébként még mindig Oroszország az, aki kezdte ezt a háborút egy független ország lerohanásával, úgy tűnik ez ilyenkor mindig elfelejtődik. A nyugatnak talán szét kellett volna tárnia a kezét, miközben nemzetközi jogot sért meg Oroszország?