Sajnos ezen csak nevetni tudok. Forogni, mint fong a fürdőben. Pont ezt jelenti. Ezzel kezd a cikk, vagyis riport: "A VoxCheck, a „Vox Ukraine” független elemző platform tényellenőrző projektje két vezető szakértőjével, Valerija Sztepanyukkal és Szvitlana Szlipcsenkóval beszélgettünk. A csapat orosz propagandát, manipulációt, dezinformációt vizsgál és cáfol Ukrajnában és külföldön egyaránt." Ennke fényében gondold át, hogy miért is jelent meg ez a ""riport"".Gonzi írta:https://444.hu/2024/11/17/az-orosz-prop ... ely-masnakkiserik írta:
Másik nemzetközi: „Az orosz propaganda célja, hogy az információs teret megtöltse hamisítványokkal, és ne maradjon hely másnak" című cikkből. Itt azt írják:
"Célszerű elkülöníteni, melyik orosz dezinformációs narratíva fókuszál az ukrán társadalomra, melyik az orosz lakosságra, az európai országokra vagy épp az Egyesült Államokra. Például az európai emberek számára nagyon érzékeny téma lehet a korrupció, így az Ukrajnáról mint végletekig korrupt államról szóló narratívák terjesztése rettentő káros Ukrajna európai támogatása szempontjából, de közvetlenül érinti az európai országokban élő ukránokat is."
Tehát az, hogy Ukrajnában magas a korrupció, csak egy orosz dezinformáció, propaganda. Közben meg a korrupciós listák második felében tanyázik az ország (bár 2021-től vagy 20 helyet jött előre, de még így is 2023-ban a 104. a 180-ból), illetve az amerikaiak is többször felszólították az ukrán vezetést, hogy ha nem tesznek valamit a korrupció ellen, akkor az érinteni fogja a támogatásokat.
Szóval én arra jöttem rá, hogy senkinek nem szabad elhinni mindent feltétel nélkül. Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Te kepes voltal bemasolni egy interjubol egy valaszt, amit az interju alany mondott, es azt irni hogy a 444 ezt irta egy cikkben? Te tenyleg arra teszed fel az itteni "diskurzusaid" hogy minden hozzaszollasodban hazudsz minimum egyet?
Segitek, az interju arrol szol hogy az ujsagiro kerdez, a kapott valaszt pedig modositas nelkul kozli. Ha a kapott valasz hazugsag, az az interju alanyt minositi.
Az interju elolvasasa utan minden ertelmes - hangsulyozom, ertelmes - ember vegiggondolhatja, hogy mi a velemenye az interju alanyrol. Ebben az esetben a hazaja irant egy tulzottan elfogult szervezetrol van szo. Valahol talan meg is erti egy ertelmes ember, hisz eppen haboruban allnak. De valo igaz, Ukrajnaban nagy a korrupcio, errol tobbek kozott azert is lehet tudni, mert a 444 a nagy propaganda kozepette szokott cikket - igen, ezt hivjak cikknek - irni rola, legutobb peldaul ezt:
https://444.hu/2024/10/18/tomegesen-rok ... ak-menniuk
Borzaszto izzadtsagszagu ahogy probalsz a bolcs szerepben tetszelegni, es ahogy muveled, az meg kifejezetten kontraproduktiv.
Ez az említett korrupciós cikk (az ügyészes) pedig gyakorlatilag egy semmi. Olyan, mint ha az Origo lehozna egy cikket arról, hogy hát igen, itthon is van korrupció, mert 40.000 Ft-ért minden rozoga autót le lehet vizsgáztatni. Nem szép, de hát ez van.
Ukrajnában a korrupció azt jelenti, ha kapnak 100 millió eurót a harcukhoz, abból jó esetben 50-et ellopnak, vagy hogy a segélycsomagok, élelmiszer, kötszer, gyógyszer egy részét pénzért árulják a rászorulóknak, csak hogy példát mondjak.
Pont erre utaltam. A bizonyíték az bizonyíték. Az utalgatás, meg ködösítés, az nem bizonyíték. Lásd legutóbbi 444-es cikk, miszerint a Mi hazánk "oroszcsicska".___Samy___ írta:Szerintem a topik megszuletese ota rengeteg bizonyitekot kaptal kulonfele temakban, de valahogy nem remlik, hogy barmelyikre is azt mondtad volna, hogy oke, nektek van igazatok..Én szeretek vitázni (mint az látszik is) és úgy gondolom, hogy érvekkel, bizonyítékokkal meggyőzhető is vagyok.
Azt valahogy jobban elfogadnam, hogy kitartasz az allaspontod mellett ugy, hogy teljesen felvallalod, de igy, hogy azt mondod, te meggyozheto vagy, kicsit erdekeyen hangzik.
No offense, csak ez szemet szurt.
De nagyon szivesen veszem, ha elsiklottam valami bizonyíték felett akármilyen ügyben, és erre felhívod a figyelmemet. Azt megköszönném.
Mondassz valamitdzsi91 írta:Szerintem engedd el. Kérdéseket feltenni nem menő már. A mainstream media válaszol mindenre úgyiskiserik írta:
Jó lenne, ha az emberekkel tudnánk beszélgetni és nem a skatulyákkal.meg a jóvanazúgyos gyökerek.