Nego kettővel tartozik, vezetnünk kéne. Clásico all over again.BlancoMark írta: A szerencsetlen tizit leszamitva evek ota nem voltunk ilyen lenduletesek es frissek.
Holland tv értesülései szerint újra keleltt éleszteni Szalát.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 16., szombat 21:26
Nego kettővel tartozik, vezetnünk kéne. Clásico all over again.BlancoMark írta: A szerencsetlen tizit leszamitva evek ota nem voltunk ilyen lenduletesek es frissek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 21:15
Stábtagnál azért ez tovább szokott menni, most az más kérdés, hogy volt focista volt az, Szalai Ádám.hehetheoriginal írta: Mennyire magyar ez geci
Lefujhattuk volna a picsaba, de nem, helyette tizi![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 16., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 16., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 16., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 16., szombat 21:03
Halistennek nem szivroham.Realista24 írta:Epilepszias rohamot írnak xen.BlancoMark írta: Mi a franc tortenhetett? Valaki nagyon durvan rangatozott ott a foldon.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 21:01
Epilepszias rohamot írnak xen.BlancoMark írta: Mi a franc tortenhetett? Valaki nagyon durvan rangatozott ott a foldon.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 16., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 16., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. november 16., szombat 12:21
HozzászólásSzerző: cero » 2024. november 15., péntek 22:34
Elvezetes meccs lett belole, CR ollos golchronic írta: Leao papa mekkora gólt fejelt egy kontra végén, mintha egy színes cr-t láttam volna.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. november 15., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 15., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 15., péntek 14:14
Ezt mondjad a Havelange-Blatter-Infantino trio femjelezte bunszervezetnek, akik a melynyomorban szenvedo orszagok kenopenzeivel gazdagodtak es gazdagodnak a mai napig.Pad'em írta: Nem is kéne ez a selejtezősdi, meghívni a fifa rankingen első 128 csapatot, aztán egyenes kiesésben mehetne a történet![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 14:05
Ez mióta 32 csapatos a vb 98 óta így van. Jobb eséllyel indulna egy közepes európai csapat bármelyik kontinens selejtezőjéből.'shutterisland írta: mivel csak elkepzelt szituacio, barki mondhat barmit, en tartom, hogy barmelyik erosebb europai kozepcsapat jobb esellyel indulna abban a selejtezosorozatban, mint a sajatjaban.
ezert fer bele a brazilok szerencsetlenkedese, europaban ez mar jo esetben is potselejtezon izzadast hozna, itt meg 4. vagy 5. helyen is siman kimennek ha paraguayokat, perukat, venezuelakat megeloznek a vegen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 15., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: géza » 2024. november 15., péntek 13:24
Izraelnek szokasa olyan helyre betenni magat, ahova nem tartozna.Pipita írta:Tíz évvel ezelőtti eredményekből szerintem nehéz a mára következtetni, de ki vagyok én, hogy beleszóljak.hehetheoriginal írta: mikor egy románia idegenbe' hangulatot nem tudnak kezelni az aranylábúink, majd biztos dél-amerikát igen![]()
a felvetés is hülyeség btw.![]()
![]()
Amúgy valóban hülyeség. Pont olyan, mintha mittomén, csak hasraütésszerűen, Ausztrália mondjuk Ázsiában, Izrael meg pl Európában selejtezne.
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 15., péntek 12:34
Tíz évvel ezelőtti eredményekből szerintem nehéz a mára következtetni, de ki vagyok én, hogy beleszóljak.hehetheoriginal írta: mikor egy románia idegenbe' hangulatot nem tudnak kezelni az aranylábúink, majd biztos dél-amerikát igen![]()
a felvetés is hülyeség btw.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 10:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem