5:30 Oliveira vs Chandler
6:00 J.Jones vs Miocic
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 16., szombat 7:51
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 16., szombat 7:46
Mindig is a trashre volt igény igazán.Remy írta: Azt meg kell hagyni, hogy a show csináláshoz ért. Csak beszélünk erről a clownfiestáról.
McGregor ellen nem akar bunyózni?![]()
Mint a vasalást, ezt a kifejezést is szeretném használni a jövőben, ha lehet. Nagyon tetszik. Olyan remy the original os .clownfiestáról
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 16., szombat 7:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 7:30
Az a vicc ilyenekkel toljaRemy írta: Jake Paul következő ellenfelei:
Joe Biden
Clint Eastwood
Gene Hackman
Jimmy Carter
![]()
![]()
Igen, erre jó volt ez az egész, hírek szerint Tysont ez kihúzta a szarból most, jól járt mindkettő, nem kicsit.Mikenak egy pár évre lesz pénz a zsebében.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 16., szombat 7:08
Szarból várat építeni tud a srác. Jól van ez így, Mikenak egy pár évre lesz pénz a zsebében.Remy írta: Jake Paul következő ellenfelei:
Joe Biden
Clint Eastwood
Gene Hackman
Jimmy Carter
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 16., szombat 6:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 6:59
Igen, semmit nem csinált Tyson, konkrétan sztem ki se fáradt 100%ra.'shutterisland írta: latom pault hoztak ki pontozassal.
milyen volt a meccs, lehetett latni az oreg mikeon, hogy ki van fizetve elegge ahhoz, hogy ne csinaljon hulyeseget ?![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 16., szombat 6:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 16., szombat 6:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 16., szombat 6:36
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 16., szombat 6:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 16., szombat 6:05
Probald telorol. Tv nekem se tolt be. De a telon egybol bejott.Remy írta: Netflix nem bírja el az eseményt. Használhatatlan. Mekkora fail.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 16., szombat 5:31
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. november 16., szombat 5:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 15., péntek 11:04
Ki se kaphat, mert azzal is rosszul jarna. Tehat perkal az oreg legendanak, aki kap ujra egy kis rivaldafenyt, aztan meccs utan egyutt kokoznak majd be a szinfalak mogott es nevetik ki az embereket, akik fizettek azert, hogy megnezzek ezt a megrendezett valamit.hehetheoriginal írta: nem lesz ez komoly meccs sztem, mike hamar elfárad, paul meg egyszerűen túl szar boxoló, le van ez zsírozva.
azért ha paul neadjisten konkrétan megöli tysont, valszeg esnek majd a követői számok, szóval vigyázni kell
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 15., péntek 11:04
Én a markolásra gondoltam, “ezt kapjátok be”….Anthony írta:Badass? Hát anyám nagyobb pofont ad ne viccelj már, ez nevetséges volt.Tjacks írta: A csicska pofon már repült Jake-nek, elég badass-re sikerült Mike mérlegelése![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 15., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 15., péntek 11:03
Badass? Hát anyám nagyobb pofont ad ne viccelj már, ez nevetséges volt.Tjacks írta: A csicska pofon már repült Jake-nek, elég badass-re sikerült Mike mérlegelése![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 10:54
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem