Főleg kiseriknek, 1madridistának meg tcskhunnak ajánlom szeretettel

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 15., péntek 21:52
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 15., péntek 20:45
Hóhér.tcskhun írta:teljesen mindegy,hogy itt mit ir az ember mert ki van forgatva minden szava és csak a messiás létezik,ENNYIferni írta: Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.![]()
![]()
![]()
![]()
Ui:további szép estét![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 19:13
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 19:03
teljesen mindegy,hogy itt mit ir az ember mert ki van forgatva minden szava és csak a messiás létezik,ENNYIferni írta: Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 18:50
ferni írta:Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?tcskhun írta:
Nézd meg ezt a közlést a TikTokon: https://vm.tiktok.com/ZGdF9bfys/
Pontosan Orbán kormányozta ebbe a helyzetbe az országot, azzal hogy az utolsó tíz-száz milliárdokat is kilopják az emberek alól is, hogy magunktól ebből a gödörből már ki nem jövünk.
Szerinted Orbán jókedvéból indult el az oroszok meg a kínaiak felé?
Tisza és MP is belátta, hogy az egyetlen esélyünk az Európai Unió, hogy itt valami csoda folytán ebből a történelmi mélységből valahogy elkezdjünk kimászni.
Szóval igen, az EU se hibátlan, mindenki tudja, de megint a törzsfőnök kormányozott ide minket, hogy választásunk se legyen, de megint jól megmondtad a kis felszínes gondolatmenetedet, csak megint nem sikerült újfent a dolgok mögé látni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 15., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 17:54
Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?tcskhun írta:
Nézd meg ezt a közlést a TikTokon: https://vm.tiktok.com/ZGdF9bfys/
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 15., péntek 17:43
Amíg Polt Péter ügyészsége olyan indokokkal zár le ügyeket, hogy nem fogta át a tudata, hogy bűncselekményt követett el, amíg teljesen ignorálják az OLAf jelentéseket, amíg egyes minisztériumok bírósági ítéletek ellenére tarthatnak vissza dokumentumokat, addig sajnos nincs. Nem érvényesül a jog előtti egyenlőség feltétele.tcskhun írta:Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 17:37
Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?ferni írta:Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
Kiemelném a "Beszél egy némettel vagy Franciával, mármint egy normális emberrel akinek családja és lakása van" részt.
Tehát ha nincs családod vagy lakásod nem vagy normális....![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 15., péntek 16:16
Ez alapján akkor az én logikám szerint nem is kell semmilyen dokumentumot kiadni nekik, mert a megállapításaiknak nincs semmilyen következménye? Nem volt közben valami hír, hogy találtak valami nagy pályázati pénzes csalást, és már el is indult a pénzek vissza kérése? Akkor hogy van ez?Az Alkotmánybíróság érvelése szerint az SZH megállapításainak nincs semmilyen – főleg nem büntetőjogi – jogkövetkezménye és nem jár szankcióval, vagyis tevékenysége nem korlátozza a TIM véleménynyilvánítási szabadságát.
Határozatukban hozzátették, mivel az SZH-nak nincs hatósági jogköre, nem vonatkozik rá a tisztességes hatósági eljáráshoz való alaptörvényi jog. Emiatt az AB szerint a tisztességes bírósági eljáráshoz való jog sérelme sem merülhet fel, hiszen a jelentéssel szemben nem is lehet bírósághoz fordulni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 13:31
Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 15., péntek 10:08
Tegnap este a Tv2-őn pörgette ezt a témát a Tényekben.kiserik írta:Haknizna ő mással is. A Partizán lemondta, a Népszava letiltotta az interjútkettonull írta: Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 6:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 14., csütörtök 16:56
Az a baj MP azzal a Partizánnal nyitott, ahol magasan többet Rogánozott, mint Orbánozott.Balazs írta:Orbán öccse szerint Rogán csapata'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
"Még egy meglehetősen vad teóriát is felvázol arról, hogy szerinte a Rogán Antal irányítása alatt álló titkosszolgálat Magyar Péternek szivárogtat ki titkos anyagokat. Sőt, Orbán Áron Rogánékat sejti Novák Katalin „kiütése” mögött, majd egy gyors eszmefuttatás végén oda lyukad ki, hogy Szijjártó Péter lesz a következő, akit kicsinál ez a „csapat”."
Bár ő a balfasz a családban, akinek saját cége sem lehet, szóval lehet hülyeségeket beszél.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 14., csütörtök 16:55
MP-vel én sem értek egyet, kb semmiben, amit írtam korábban is, viszont az ő hazájukkal még annyiban sem, szóval ezt most kikérem magamnak elég erőteljesen'shutterisland írta:mondjuk az is sokatmondo, hogy anonim kozossegben (bar a mag ismeri egymast szemelyesen, de a tobbseg nem) sem merne valaki felvallani, hogy oda huzza s hogy mi okbol.Itt senki nem fogja bevallalni, hogy rajuk szavaz, ha megis nagyon meglepodnek.
nem tudom hany aktiv regelt olvaso van, siman 100 felett a jomultkori ramosos hehe downvote szam alapjan, az orszag-vilag minden sarkabol, meglepne ha mindenki ellenzeki/neutralis lenne, de az MP-t tamadok kozott eddig csak mihazankos remlik.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 14., csütörtök 16:53
tényleg???? mesélj még légysziateeemadrid írta:Ebbol a kommentbol itelve mondjuk sokan meg tudnak tippelnitcskhun írta:
Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….![]()
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 14., csütörtök 16:51
Orbán öccse szerint Rogán csapata'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 16:47
Remy fix ellenzeki, nem veletlen a ketharmad ezer eve'shutterisland írta: kar, pedig egy remy coming outot es aztan a sortuzet megneztem volna.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 16:46
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem