Imádom ezt a szekértábor gondolkodást, világlátástnuevo_ericco írta:Arányaiban nem lett sokkal nagyobb, 31,5-ről nőtt 32,9 százalékra (ennél jobb számokat még Jelcin is hozni tudott, a "rekord" 1999-ig visszamenőleg az). Ez pont lehet azért is, mert a devizatartalék nem arany részéhez már hozzányúltak. A 200 milliárd dolláros határt pedig az arany értékének meredek növekedése okozta.kiserik írta:
Közben meg az aranytartaléka rekordmagas lett...![]()
Újabb féligazság, amit úgy lehetett megfuttatni az ún. jobbos sajtóban, hogy Oroszország erős, miközben mindenhol nőtt az aranytartalékok értéke. Csak ezt már nem teszik hozzá, hiszen az igazság másik fele már nem hoz politikai tőkét.
Ahányszor én azt hallottam az utóbbi időben, hogy csődbe megy az orosz gazdaság, annyiszor hallottam, hogy az ukrán hadsereg 1 hetet sem húz már ki, hogy megpróbáljak stílszerű példákat hozni.
Másik példa ez a Fideszre csak az öregek szavaznak, a Tiszára meg a fiatalok, ezért 2 év múlva ennyivel meg annyival több tiszás szavazó lesz. Mondjuk azt is érdemes lenne megnézni, hogy a leendő fiatal szavazók közül mennyien laknak 100% fideszes gettókban, mert nem minden fiatal budapesti középiskolás vagy egyetemista.