de tettesd a hülyét.

szóval aki itt folyamat szélsőkért meg csatárokért kiabál - te -, nincs értelme...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 15., péntek 15:22
A galaktikus érában is remekül bevált ez a hozzáállás. A sok faszért meg bazmegért meghehetheoriginal írta: jött 2 csatár, mindkettő válogatott játékos, az egyik a világ legjobbja.
má elnézést, de ne hópihéskedjünk már - se szurkoló, se a csapat, edzőstül mindenestül -, mert valaki nem épp a tökéletes pozicioban játszik, ahol igazán szeret.
ki kell menni és futballozni, jobban, mint az ellenfelek.
védő meg van a castillaban, nyáron meg jön szélsővédő.
egy db kroos lett nyugger, azért ne bassza már meg, hogy nem lehet megoldani a pótlását úgy, hogy változtatnunk a játékunkon és igazodunk az új helyzethez.
fasz már ez a rinyálás, hogy ez sincs, az sincs, semmi sincs.
faszt nincs bazmeg, csak nem csak a mezt kéne kivinni a pályára.
mondjuk egy barcelona ellen pl...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 15., péntek 15:04
Meg már rég nem az van hogy akit a Real Madrid akar azt meg is szerzi. Nyilván a legjobban csengő név vagyunk továbbra is, de pénzben már nem mi vagyunk az alfakPipita írta:Ennél bonyolultabban működik ma már a labdarúgó intézmény/szervezet. Erre a legjobb példa Erik ten Hag és a Manchester United.kiserik írta: Én újra azt szeretném látni, hogy az edző kérésére érkeznek játékosok. Ha minden igaz Mou óta ZZ volt az egyetlen ilyen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 15., péntek 14:58
Persze. De ne mondja nekem senki, hogy az edzőt teljesen ki kell hagyni az átigazolásokból.Pipita írta:Ennél bonyolultabban működik ma már a labdarúgó intézmény/szervezet. Erre a legjobb példa Erik ten Hag és a Manchester United.kiserik írta: Én újra azt szeretném látni, hogy az edző kérésére érkeznek játékosok. Ha minden igaz Mou óta ZZ volt az egyetlen ilyen.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 15., péntek 14:22
Ennél bonyolultabban működik ma már a labdarúgó intézmény/szervezet. Erre a legjobb példa Erik ten Hag és a Manchester United.kiserik írta: Én újra azt szeretném látni, hogy az edző kérésére érkeznek játékosok. Ha minden igaz Mou óta ZZ volt az egyetlen ilyen.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. november 15., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 15., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 15., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 15., péntek 12:37
nem. ha nem lenne Jude akkor sem ér ennyit. sehova nem kell. soha nem lesz igazi kkp.RealRaúl77 írta: Ér-e annyit a srác 100-130 milkáért, hogy Jude teljesen hátra legyen száműzve? Meg még a másik hármat, akit be kell áldozni érte? Komolyan kérdezem.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. november 15., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. november 15., péntek 11:26
NemRealRaúl77 írta:Ér-e annyit a srác 100-130 milkáért, hogy Jude teljesen hátra legyen száműzve? Meg még a másik hármat, akit be kell áldozni érte? Komolyan kérdezem.reeed_ati írta:
Fede--Cama--Jude
‐----------Wirtz
Bappa-----------Vini
Én adnám, csak akkor Arda kölcsön két évre.
Meg lehet Brahim is lépne, őket azért sajnálnám..![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 15., péntek 11:25
Ér-e annyit a srác 100-130 milkáért, hogy Jude teljesen hátra legyen száműzve? Meg még a másik hármat, akit be kell áldozni érte? Komolyan kérdezem.reeed_ati írta:Fede--Cama--JudePad'em írta:
Very reliable skyos reporter friss posztja:
Florian Plettenberg @Plettigoal · 9m
Xabi #Alonso X @realmadrid
Lassan kezdhetjük szokni a gondolatot.
Wirtzet is nagyon írják, de hogy őt hova erőltetnénk be azt nem látom.
‐----------Wirtz
Bappa-----------Vini
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 10:14
+ Rodrygo is.reeed_ati írta:Fede--Cama--JudePad'em írta:
Very reliable skyos reporter friss posztja:
‐----------Wirtz
Bappa-----------Vini
Még két jó meccs és új szerződést iratnak vele alá 100 milliós záradékkal, abban biztos lehetszrealmadrid95 írta: Kivasarlasi zaradeka van 18 eves koraig, mondtak a Braga ellen.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 15., péntek 10:08
Fede--Cama--JudePad'em írta:Very reliable skyos reporter friss posztja:Realista24 írta: JUST IN: Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season!
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 15., péntek 9:33
Nembaj, itt legyen. Az a biztos. Majd lesz neki hely. Ennyi meccsel egy evben lehet Xabi meg rotálni is fog.Pad'em írta:Very reliable skyos reporter friss posztja:Realista24 írta: JUST IN: Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 9:31
Very reliable skyos reporter friss posztja:Realista24 írta: JUST IN: Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 9:30
Pad'em írta:Portugáliából igazolni... 70 milliós ajánlatnál még lecsapják a telefont, falhoz verik a faxot szerintem.Tjacks írta:
15 millióért max a lakótelepről igazolnak a mai árakon, ez a srác 50 millió alatt nem fog menni sehova, de inkább mondanám 70-80 körül.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 9:22
Portugáliából igazolni... 70 milliós ajánlatnál még lecsapják a telefont, falhoz verik a faxot szerintem.Tjacks írta:15 millióért max a lakótelepről igazolnak a mai árakonrealmadrid95 írta: : Ot hamarabb hoznam 15 millioert, mint Frimpongot 70 korul.
, ez a srác 50 millió alatt nem fog menni sehova, de inkább mondanám 70-80 körül.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem