vkinek hozni kell vmi többletet, ha már csak az unalmas megalszikaszátokbana kefir hsz-ek meg emberek vannak mindenhol

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 8:35
RealBeckham kommentjere reagaltam, o Becks.hehetheoriginal írta:hogy mivan?Becks, O is sokszor jatszott balhatvedet![]()
jo, indul a hetvege, tovabbi sok sikert![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:33
hogy mivan?Becks, O is sokszor jatszott balhatvedet
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 8:27
https://www.nytimes.com/athletic/265723 ... left-back/Realista24 írta:hehetheoriginal írta: Hat ja.
Kihasználják galád módon, hogy felbasz az ertetlenseg, ostobasag es/vagy a feligazsagok teljeskent valo kimondasa![]()
Amugy maldini meg lahm aztan kibaszott tamado szellemuek voltak, nem ugy ugye, mint ez a srac a videon, aki egy db labdaszerzest vagy szerelest nem mutat be, de azert itt a hozzaerto kollega szerint rwb![]()
Ezt kerted:Megkaptadde mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
ha már sokkal jobban tudsz mindent.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 15., péntek 8:16
Ezt kerted:hehetheoriginal írta: Hat ja.
Kihasználják galád módon, hogy felbasz az ertetlenseg, ostobasag es/vagy a feligazsagok teljeskent valo kimondasa![]()
Amugy maldini meg lahm aztan kibaszott tamado szellemuek voltak, nem ugy ugye, mint ez a srac a videon, aki egy db labdaszerzest vagy szerelest nem mutat be, de azert itt a hozzaerto kollega szerint rwb![]()
Megkaptadde mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
ha már sokkal jobban tudsz mindent.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 7:46
hehetheoriginal írta:de geci.realmadrid95 írta:
Mivel 3 kozephatved van, igy nyilvanvaloan az egyik kozephatved kijjebb tolodik a jobbhatved poszt fele, nem atomfizika ez. Nevszerint ez az ember Debast, aki kozephatved. Remelem igy kicsit kezd osszeallni mar a kirakos. Nem en mondtam egyebkent, hanem a “vilag, aki meg nem latott ilyet.” Meg tudod nezni, hogy iden csak rwb poszton jatszott, egyetlen egyszer volt, mikor elore huzodott szelsonek. Nem szegyen, ha hallasz valami ujat.
nem nézek utána.
a videódra reagáltam.
gyere már le a magasból, aztán fogd már fel, amit írnak neked.
probalod eladni itt bekknek, aztán csak támadóanyag van róla a videódban, kapu előtt, szélsőtámadóként.
remélem sikerül felfogni.
de mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
ha már sokkal jobban tudsz mindent.
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 15., péntek 7:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 7:15
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 15., péntek 6:14
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 14., csütörtök 23:13
Hát, ő se épp jobbhátvéd ha ránéz az ember a játékára. Ezért sem hoznám őt, írhat tm meg ezek akármit.realmadrid95 írta:Olyannyira az, mint Frimpong. Ugyan az a pozicio, ugyan az a szerepkor.hehetheoriginal írta: ha ez neked jobbhátvéd, akkor hagyd el a sportágat kérlek![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 22:42
de geci.realmadrid95 írta:Mivel 3 kozephatved van, igy nyilvanvaloan az egyik kozephatved kijjebb tolodik a jobbhatved poszt fele, nem atomfizika ez. Nevszerint ez az ember Debast, aki kozephatved. Remelem igy kicsit kezd osszeallni mar a kirakos. Nem en mondtam egyebkent, hanem a “vilag, aki meg nem latott ilyet.” Meg tudod nezni, hogy iden csak rwb poszton jatszott, egyetlen egyszer volt, mikor elore huzodott szelsonek. Nem szegyen, ha hallasz valami ujat.hehetheoriginal írta: a videorol, az alapjan beszeltem.
nincs mit nézni, kalap szar fullátlag az egész sok éve.
aztán linkeled itt az emberrel a nyomorult kis videódat, hogy jobbhátvéd, aztán darab védekező másodperc nincs róla benne![]()
semmi back nincs a gyerekben, full támadó az egész tetőtől talpig.
főleg kifejezetten vicces, mikor rendszeresen látható, hogy jobbekk van mögötte, tőle kapja a felpasszt, ő meg szélen kavargat![]()
de hiszek neked, ballábas rwb-t még sohasem látott a világ, nade majd most, mert te megmondtad![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 14., csütörtök 22:37
Mert Te le vagy maradva. Ez a jövő. Egy jobblábas balszélső ellen egy ballábas jobbhátvéd dukálhehetheoriginal írta: a videorol, az alapjan beszeltem.nincs mit nézni, kalap szar fullátlag az egész sok éve.Neha az az erzesem, hogy nagyon keves meccset nezel
aztán linkeled itt az emberrel a nyomorult kis videódat, hogy jobbhátvéd, aztán darab védekező másodperc nincs róla benne![]()
semmi back nincs a gyerekben, full támadó az egész tetőtől talpig.
főleg kifejezetten vicces, mikor rendszeresen látható, hogy jobbekk van mögötte, tőle kapja a felpasszt, ő meg szélen kavargat![]()
de hiszek neked, ballábas rwb-t még sohasem látott a világ, nade majd most, mert te megmondtad![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 14., csütörtök 22:34
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem