Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

Re: Politika

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 14., csütörtök 16:32

kiserik írta:
kettonull írta: Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel :lol:
Haknizna ő mással is. A Partizán lemondta, a Népszava letiltotta az interjút :lol:
hát, a PS-es interjúból kiindulva, megértem teljesen, ami konteókat ott összehordott, Toro is megirgyelné, normális szerkesztőség ilyet nem enged ki :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 16:31

amugy az itteni fideszesek kozul (tekintve, hogy az orszag harmada meg mindig oda huzza az x-et, a 100+ aktiv tagbol itt is kell akadjon, ha nem is 30, de azert nehany) ki miert szavaz majd viktorra ?

itt nyilvan nincsenek krumpliert megvett borsodi ciganyok de ner lovagok sem, szoval kivancsi lennek par mondatban.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 16:30

Sierra írta:
tcskhun írta:te szoposmalac
micsoda beef :lol:
:lol: :lol:

Durva milyen indulatok vannak ebben a topicban. Jól leképezi az ország állapotát kicsiben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 14., csütörtök 16:24

kettonull írta: Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel :lol:
Haknizna ő mással is. A Partizán lemondta, a Népszava letiltotta az interjút :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 14., csütörtök 16:24

tcskhun írta: Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán?
Jó párszor megnyilvánultál már itt ebben a kérdésben, szerintem mindenki tudja aki olvassa a kommentjeidet. :ike:
tcskhun írta:te szoposmalac
micsoda beef :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2024. november 14., csütörtök 16:27-kor.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 14., csütörtök 16:22

Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel :lol:

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 14., csütörtök 16:19

ferni írta:
tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:https://vm.tiktok.com/ZGdFA5RuU/
Hol van itt ellentmondás? :lol: :lol:

Hát az elején nem voltak kirendelve, ez egy tény. Erre konkrétan emlékszem is, hogy jóval azután lettek kirendelve, amikor már az emberek napok óta dolgoztak.

Majd mikor már ott voltak a hivatalos szervek is megköszönte a munkájukat.

Senki se a katonákat, katasztrófavédelmet támadta, hanem azokat akiknek ki kellett volna rendelni őket és mivel ebben az országban 0 darab független dolog van, tudjuk ez kinek a dolga volt.

Kajak én nem is értem, hogy lehet ennyire egyértelmű dolgokba is belekötni.
mert ha nagyon sok lesz a meredek fecsegés a volt barátnőnek, akit alig ismert, akkor hamar rés keletkezhet a pajzson, amit Rogánék kegyetlenül ki fognak haszálni.
13 éve ismeri, van róluk egy elég régi kép is, ahol Evelin még kinézett valahogy.
Szóval szerintem te nem ismered az ilyenkori protokollt! Én voltam anno mint honvéd átvizmentésben…. Szóval mielőtt elvakultan hozzá szólsz valamihez tájékozódj légyszi

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 14., csütörtök 16:17

Sierra írta:
Tán a gazdád nem ezt csinálja 14 éve?
Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 14., csütörtök 16:11

Hol van itt ellentmondás? :lol: :lol:

Hát az elején nem voltak kirendelve, ez egy tény. Erre konkrétan emlékszem is, hogy jóval azután lettek kirendelve, amikor már az emberek napok óta dolgoztak.

Majd mikor már ott voltak a hivatalos szervek is megköszönte a munkájukat.

Senki se a katonákat, katasztrófavédelmet támadta, hanem azokat akiknek ki kellett volna rendelni őket és mivel ebben az országban 0 darab független dolog van, tudjuk ez kinek a dolga volt.

Kajak én nem is értem, hogy lehet ennyire egyértelmű dolgokba is belekötni.
mert ha nagyon sok lesz a meredek fecsegés a volt barátnőnek, akit alig ismert, akkor hamar rés keletkezhet a pajzson, amit Rogánék kegyetlenül ki fognak haszálni.
13 éve ismeri, van róluk egy elég régi kép is, ahol Evelin még kinézett valahogy.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 14., csütörtök 16:07

'shutterisland írta:

megmondta elore mi jon, mikor jon, hogy lesz kozte AI is, bar a szex es drog tema meg nem volt eddig, egyelore, mint korabban, most is jo fuleseket kapott.

Bede Zsolt írta ki pár napja a FB-ra, hogy olyan anyag is van róla, ami után Bese atya mind a 10 ujját megnyalná.

Vagy rohadt nagy blöff, vagy tud valamit. Ha jól emlékszem, az e heti felvételeket is az ő főszerkesztősége alatt plántált Vadhajtások hozta le.

Rohadt kíváncsi vagyok, közben már előre megbotránkoztam, hogy mi készül ebben az országban. "Mik készülnek?!?!"
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 16:05

kiserik írta:
Realista24 írta:

by Mi Hazank. Ha valaki esetleg nem tudna elore :mrgreen:
És? A tartalmához van esetleg hozzáfűzni valód? Vagy ha Mi hazánkos, akkor azonnal mellőzni kell? Kit hozzák a parlamenti vitából? DK-t? Ha ezt ég, Tiszás politikus mondta volna, nedves bugyival menne az önlengés, csak hát még mindig nincs 1 darab Tiszás politikus sem.

Ha tiltott a Mi hazánkhoz köthető tartalom linkelése, akkor írd ki pirossal. Köszönöm.
Kaptal tegnap egy warnt, korabban irtam, hogy vegyel vissza, most meg ez a passziv agressziv hozza(m)allas. Azt irok ki pirossal, amit akarok, de hogy segitsek felfogni, amit es amiert irtam, ha mar neked nem megy magadtol;
a forum nagy resze rosszul van es hany a Mi Hazanktol, es mivel csak bebofogted erdemi iranymutatas nelkul a linkedet, igy megtettem helyetted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 14., csütörtök 16:00

Realista24 írta:
kiserik írta: Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8

Mindenkinek ajánlom, a végén extrákkal.
És? A tartalmához van esetleg hozzáfűzni valód? Vagy ha Mi hazánkos, akkor azonnal mellőzni kell? Kit hozzák a parlamenti vitából? DK-t? Ha ezt ég, Tiszás politikus mondta volna, nedves bugyival menne az önlengés, csak hát még mindig nincs 1 darab Tiszás politikus sem.

Ha tiltott a Mi hazánkhoz köthető tartalom linkelése, akkor írd ki pirossal. Köszönöm.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 15:51

A két rész között eltelhetett egy kis idő, és addigra megjelenhettek az addig hiányolt szakemberek is, a fideszes politikusokkal es megafonos beszélő fejekkel egyszerre, pár napos késéssel.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 14., csütörtök 15:48

Tán a gazdád nem ezt csinálja 14 éve?

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 14., csütörtök 15:46

Ezt csak úgy itt hagyom:https://vm.tiktok.com/ZGdFA5RuU/

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 15:07

Pad'em írta: de azért másfél/2,5 éves gyerekek elött ezt betolni. Meredek.
Jó hír, hogy nagy valószínűséggel nem is fognak rá emlékezni :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 14:53

'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.

megmondta elore mi jon, mikor jon, hogy lesz kozte AI is, bar a szex es drog tema meg nem volt eddig, egyelore, mint korabban, most is jo fuleseket kapott.

biztos nem valami huszadrangu kis aktatologato vagy valami megafonosnak az ismerose kategoria, olyan kell legyen, aki kozel ul a tuzhoz es tudja, hogy mi folyik a boszorkanykonyhaban.
Ugyanezen tűnödtem én is, hogy nagyon pontos fülesei vannak, másnap már be is indult a gépezet úgy ahogy vasárnap megmondta. És nem először tudja előre mi fog történni...Nagyon komoly beépített ember kell ott legyen.
Tjacks írta:
Pad'em írta:

Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
Ilyen nem létezhet :lol:
Pedig true :D Egy tök normális ember volt amúgy, kurvára meg is lepődtem amikor kiderült. Felőlem bárki annak képzeli magát aminek akarja, csináljon amit akar de azért másfél/2,5 éves gyerekek elött ezt betolni. Meredek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 14:44

en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.

biztos nem valami huszadrangu kis aktatologato vagy valami megafonosnak az ismerose kategoria, olyan kell legyen, aki kozel ul a tuzhoz es tudja, hogy mi folyik a boszorkanykonyhaban.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 14., csütörtök 13:55

Realista24 írta:
kiserik írta: Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8

Mindenkinek ajánlom, a végén extrákkal.
Kötelező ‘nem mi hazánk szavazó vagyok’ komment készülőben.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 14., csütörtök 13:53

BLevi96 írta:
BlancoMark írta: Es most kepzeljunk el egy olyan vilagot ahol minden politikai ero azzal akarja meggyozni a szavatokat, hogy milyen munkat tesz le az asztalra es nem a masik lejaratasaval. 200 ev mulva talan. :lol:
Elöbb hal ki az emberiség :lol: Szerintem itt már csak egy reset segítene annyira elzüllöt az emberiség, minden téren.
Mintha már hallottam volna ezt az elmúlt pár évszázadban… Reformáció, világháborúk…
Népszerű mantra, csak nem igaz.
Persze vannak gondok, de legjobb tudomásunk szerint még sosem volt jobb embernek lenni.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: