Milyen szeren vagy ?Victor írta:nagy lenne, ha elmenne a chelseabe, megint bl-t nyernének, aztán vissza a kutyaütő interbe és ott is

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 10:55
Milyen szeren vagy ?Victor írta:nagy lenne, ha elmenne a chelseabe, megint bl-t nyernének, aztán vissza a kutyaütő interbe és ott is
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 8., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 8., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 10:51
Lojalitás kérlek, lojalitás...Tádám írta:Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 10:50
Ha marad, akkor ő a legnagyobb madridista.Tádám írta:Így Josénak két helyre is megnyílik az út..
Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 8., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 10:46
Miért hasonlítjátok össze Mourinho esetleges Unitedbe igazolását meg Benitez Chelseabe? Mourinho nem mondta le a vörös ördögöket mindenféle új gazdag csapatnak, amivel nem lehet azonosulni illetve azt se jelentette ki, hogy soha nem lenne ilyen csapat edzője. Benitez megtette.BBeno írta:az a baj hogy ott olyanok a drukkerek mint a birkák. ha ferguson azt mondja hogy joséban látom az utódomat akkor királyként fogják tisztelni josét. viszont én szerintem josé nem igazán tolerálná hogy ferguson lenne a főnöke és hogy beleböfögjön a munkájába így ha nem marad akkor csak is a CHELSEA.Remélem nem Mou lesz az edzőjük. Bármennyire sikeres lenne ott, láthatjuk mit csinálnak a saját drukkerek a Chelseanél Benítezzel...
még mindig azt mondom hogy ferguson utód david moyes lesz.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 8., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 8., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 10:39
Szerintem egy Pogba-Higu cserével nem mi járnánk jobban. Továbbra is azt mondom,hogy bár itt nem nagy császár,de a Juvéba simán gólkirály lenne,lehet de ez csak feltételezés,hogy a bl-ben is rúgna legalább 2 gólt.___Samy___ írta:higuval meg azért lentebb lehetne vinni vmelyik középpályás árát, vagy egy az egybe cserélni, bár erre kicsi az esély szerintem
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 8., szerda 10:39
az a baj hogy ott olyanok a drukkerek mint a birkák. ha ferguson azt mondja hogy joséban látom az utódomat akkor királyként fogják tisztelni josét. viszont én szerintem josé nem igazán tolerálná hogy ferguson lenne a főnöke és hogy beleböfögjön a munkájába így ha nem marad akkor csak is a CHELSEA.Remélem nem Mou lesz az edzőjük. Bármennyire sikeres lenne ott, láthatjuk mit csinálnak a saját drukkerek a Chelseanél Benítezzel...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 8., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 8., szerda 10:33
én meg rohadtul remélem, hogy igen. vagy a chelseabe is mehet, csak minél messzebb innen. :-)beckham96 írta:Remélem nem Mou lesz az edzőjük.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 8., szerda 10:28
tényleg. sok helyen olvasni már. vége egy jó nagy korszaknak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 8., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 8., szerda 10:27
beckham96 írta:HOL????BBeno írta:hivatalos. az öreg visszavonul a szezon végén.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 8., szerda 10:27
hol olvastad?BBeno írta:hivatalos. az öreg visszavonul a szezon végén.
így akkor Ronaldonak sem lenne semmi érdeke visszamenni mert már nincs miért. nem a klubba van ő beleszeretve hanem az öregbe
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 10:26
HOL????BBeno írta:hivatalos. az öreg visszavonul a szezon végén.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem