Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Calafiori is porcelan. Arsenalban is folyamat serult. Teljesen jo, hogy nem hoztuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Csak aztán nehogy megint lesérüljön hónapokra.Pad'em írta: Alaba felépülese azt írja a Marca nagyon jól ment az elmúlt hetekben és decemberben már bevethető lesz.

Ha Carvajal rendben lesz bőven elég TAA.
Igaz angol válogatottban nem működött TAA a középpályán, de minden képessége meg van ott is játszani.
Calafiorit is ezért sajnálom nagyon utólag, mert ő is eljátssza a balbekket meg a közepét is.
Igaz angol válogatottban nem működött TAA a középpályán, de minden képessége meg van ott is játszani.
Calafiorit is ezért sajnálom nagyon utólag, mert ő is eljátssza a balbekket meg a közepét is.
- Pad'em
Real Madrid want Florian Wirtz to strengthen the midfield. Leverkusen value him at €130m. The message from the club is: "Florian Wirtz is the solution and he is the one we want."
— @diarioas
Valami jobb bekket találj már TAA helyett gyorsan por favor.
— @diarioas
Endricket hogy scoutoltad, már 16 évesen leigazoltukrealmadrid95 írta: Eloszor Arda, aztan Endrick, most Hato. Lassan lassan csak megirom a CVm Pereznek, van egy ket nev a tarsolyomban.![]()

Valami jobb bekket találj már TAA helyett gyorsan por favor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
A Real Madrid játékos-megfigyelői szoros figyelemmel kísérik az Ajax középhátvédjét, Jorrel Hato-t, akit a jövő nagy tehetségének tartanak. (Fabrizio Romano)
Eloszor Arda, aztan Endrick, most Hato. Lassan lassan csak megirom a CVm Pereznek, van egy ket nev a tarsolyomban.
Eloszor Arda, aztan Endrick, most Hato. Lassan lassan csak megirom a CVm Pereznek, van egy ket nev a tarsolyomban.

- Pad'em
Alaba felépülese azt írja a Marca nagyon jól ment az elmúlt hetekben és decemberben már bevethető lesz.
Látom magam elött, hogy Carlo rögtön 90 percezteti majd folyamat mint Militaót
Remélem lesz eszünk és max csere lesz.
Látom magam elött, hogy Carlo rögtön 90 percezteti majd folyamat mint Militaót

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt, hogy ha fejben gyenge, akkor honapok alatt darabokra fogja szedni a madridi es katalan sajto, ha nem hoz aranylabdas format hetrol hetre.RaúlCF írta:És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?realmadrid95 írta:
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
De ami ennel is sulyosabb, hogy a madridom nepe is

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
Jaaaa, nem is a megvalosithatosaga miatt, hanem, mert alomszeru upgrade lenne ket ilyen atigazolas egy nyar alatt.Pad'em írta:Hát ezt azért jóval könnyebb elképzelni hogy megvalósul. Mindkettő lejáró szerződéssel, arab sem tartja őket arany rabláncon, Bayern és Pool is elég racionális politikát űz, nálunk meg egyik poszt sem megoldott 100%-osan. Szerintem itt lesznek mindketten.realmadrid95 írta:
Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon.![]()
TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.

Szerintem ha támadásban tud pluszt hozni, már megérte. Szegény Vaskéz nagyon kevés, Carvajal meg ki tudja milyen formában fog visszatérni, és jövőre már 33 éves lesz. Én örülnék Trentnek, kis környezetváltozás neki is jót tenne már.Pad'em írta: TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.
- Pad'em
Hát ezt azért jóval könnyebb elképzelni hogy megvalósul. Mindkettő lejáró szerződéssel, arab sem tartja őket arany rabláncon, Bayern és Pool is elég racionális politikát űz, nálunk meg egyik poszt sem megoldott 100%-osan. Szerintem itt lesznek mindketten.realmadrid95 írta:ELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:
BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.
The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97
BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97
Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon.![]()
TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.
- nzooli93
Ozil is talán,azt o is nagy madridista maradt még most is.
- ikarus93
Ha jol tudom Zidane is Barca fan volt gyerekként, sztem ez nem számit.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realmadrid95
Nalam semmit, kollega kerdezte.RaúlCF írta:És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?realmadrid95 írta:
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?realmadrid95 írta:Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.ateeemadrid írta: Ingyen sztem hatalmas fogás lenne, amúgyis nagyon kellenének a kreatív arcok a csapatba. Amúgy volt róla hír, hogy Barcás? Nekem ez kimaradt.
Azért a Mendy LV duó után egy Davies Trent duó, az elég beteg upgrade![]()
- realmadrid95
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.ateeemadrid írta: Ingyen sztem hatalmas fogás lenne, amúgyis nagyon kellenének a kreatív arcok a csapatba. Amúgy volt róla hír, hogy Barcás? Nekem ez kimaradt.
Azért a Mendy LV duó után egy Davies Trent duó, az elég beteg upgrade![]()
- realmadrid95
ELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:
BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.
The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97
BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97
Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jön Pep, chillhehetheoriginal írta: ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.

ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De miért? Alapból nincs elég belső védőnk egy 5 védős rendszerhez, másfelől Xabi mielőtt elment a Kusenhez, a Soci 2. csapatánál 4 védős rendszerbe játszott, ha jól emlékszem. Szerintem egész egyszerűen a Bayer keretének jobban feküdt az 5 védős rendszer és alkalmazkodott, de nem gondolnám, hogy garantálva van, hogy ez itt is így lesz.A jövő évi csapattal már én úgy számolok, hogy Xabi lesz az edző, márpedig ha igen, akkor 5-2-3-ban kell gondolkodni.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Trent és Davies messze a legjobb opciók a piacon.
Xabi kérdése már érdekesebb és komplexebb. Egyenlőre annyit látunk belőle ami a Leverkusenben csinál. De vajon ez az ő rendszere vagy oda ez kellett a sikerhez? Az itteni keret nem éppen az ő focijára van összerakva de lehet itt teljesen mást játszana. Tehát a kérdés, hogy tud-e és akar-e ide illő csapatot összerakni.
Ha jobban belemegyünk a jelenlegi focijába akkor pár dolog fontos benne. Egyáltalán nem jó a csapata a labdatartásban. Teljesen feladja a középen támadást és nagyon erősen a szélső támadásokra épít. Nincs kp-s építkezés hanem egy nagyon vertikális, gyorsan a széleken a védelem mögé kerülős focit nyomatnak. A középen való támadások abból állnak, hogy fellövik Bonifacere vagy Wirtznek a labdát akik játékba hozzák a szélsőket. Semmiféle domináns, pressinges focit nem tolnak amire itt áhitoznak az emberek. 3 védővel játszik ahol a 2 szélső khv széthúzódik a szélek fele ami egyedül hagyja a középső embert és ebből szoktak gólokat kapni. A kp közepe nem szervezni van hanem szimplán szűrni. Nyílván Xhaka tud labdákat adni de korántsem ez a fő fegyver. Mindez átfordítva a mi keretünkre nem nagyon passzol a játékosokhoz. Cama nem lesz szélső védő ezt el is lehet felejteni. Mbappé nem fog a kapunak háttal játszani. Vini, Rodry, Belli egyik se olyan profil ami ebbe illik. És ez még csak nagyon felszínes összehasonlítás.
Maga Xabi személye nagyon szimpatikus mint Real edző, de komoly dolgoknak is utána kell járni mielőtt kinevezik. Ha idejön szerintem itt dobnia kell a Leverkusenben kitalált fociját és Real kompatibilis taktikát kell kidolgoznia.
Xabi kérdése már érdekesebb és komplexebb. Egyenlőre annyit látunk belőle ami a Leverkusenben csinál. De vajon ez az ő rendszere vagy oda ez kellett a sikerhez? Az itteni keret nem éppen az ő focijára van összerakva de lehet itt teljesen mást játszana. Tehát a kérdés, hogy tud-e és akar-e ide illő csapatot összerakni.
Ha jobban belemegyünk a jelenlegi focijába akkor pár dolog fontos benne. Egyáltalán nem jó a csapata a labdatartásban. Teljesen feladja a középen támadást és nagyon erősen a szélső támadásokra épít. Nincs kp-s építkezés hanem egy nagyon vertikális, gyorsan a széleken a védelem mögé kerülős focit nyomatnak. A középen való támadások abból állnak, hogy fellövik Bonifacere vagy Wirtznek a labdát akik játékba hozzák a szélsőket. Semmiféle domináns, pressinges focit nem tolnak amire itt áhitoznak az emberek. 3 védővel játszik ahol a 2 szélső khv széthúzódik a szélek fele ami egyedül hagyja a középső embert és ebből szoktak gólokat kapni. A kp közepe nem szervezni van hanem szimplán szűrni. Nyílván Xhaka tud labdákat adni de korántsem ez a fő fegyver. Mindez átfordítva a mi keretünkre nem nagyon passzol a játékosokhoz. Cama nem lesz szélső védő ezt el is lehet felejteni. Mbappé nem fog a kapunak háttal játszani. Vini, Rodry, Belli egyik se olyan profil ami ebbe illik. És ez még csak nagyon felszínes összehasonlítás.
Maga Xabi személye nagyon szimpatikus mint Real edző, de komoly dolgoknak is utána kell járni mielőtt kinevezik. Ha idejön szerintem itt dobnia kell a Leverkusenben kitalált fociját és Real kompatibilis taktikát kell kidolgoznia.