Tán a gazdád nem ezt csinálja 14 éve?tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:https://vm.tiktok.com/ZGdFA5RuU/

Politika
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt csak úgy itt hagyom:https://vm.tiktok.com/ZGdFA5RuU/
-
Jó hír, hogy nagy valószínűséggel nem is fognak rá emlékezniPad'em írta: de azért másfél/2,5 éves gyerekek elött ezt betolni. Meredek.

- Pad'em
Ugyanezen tűnödtem én is, hogy nagyon pontos fülesei vannak, másnap már be is indult a gépezet úgy ahogy vasárnap megmondta. És nem először tudja előre mi fog történni...Nagyon komoly beépített ember kell ott legyen.'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
megmondta elore mi jon, mikor jon, hogy lesz kozte AI is, bar a szex es drog tema meg nem volt eddig, egyelore, mint korabban, most is jo fuleseket kapott.
biztos nem valami huszadrangu kis aktatologato vagy valami megafonosnak az ismerose kategoria, olyan kell legyen, aki kozel ul a tuzhoz es tudja, hogy mi folyik a boszorkanykonyhaban.
Pedig trueTjacks írta:Ilyen nem létezhetPad'em írta:
Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
megmondta elore mi jon, mikor jon, hogy lesz kozte AI is, bar a szex es drog tema meg nem volt eddig, egyelore, mint korabban, most is jo fuleseket kapott.
biztos nem valami huszadrangu kis aktatologato vagy valami megafonosnak az ismerose kategoria, olyan kell legyen, aki kozel ul a tuzhoz es tudja, hogy mi folyik a boszorkanykonyhaban.
Kötelező ‘nem mi hazánk szavazó vagyok’ komment készülőben.Realista24 írta:by Mi Hazank. Ha valaki esetleg nem tudna elorekiserik írta: Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8
Mindenkinek ajánlom, a végén extrákkal.![]()
-
Mintha már hallottam volna ezt az elmúlt pár évszázadban… Reformáció, világháborúk…BLevi96 írta:Elöbb hal ki az emberiségBlancoMark írta: Es most kepzeljunk el egy olyan vilagot ahol minden politikai ero azzal akarja meggyozni a szavatokat, hogy milyen munkat tesz le az asztalra es nem a masik lejaratasaval. 200 ev mulva talan.![]()
Szerintem itt már csak egy reset segítene annyira elzüllöt az emberiség, minden téren.
Népszerű mantra, csak nem igaz.
Persze vannak gondok, de legjobb tudomásunk szerint még sosem volt jobb embernek lenni.
Hala Madrid y nada más 
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Minden tiszteletem.Realista24 írta:by Mi Hazank. Ha valaki esetleg nem tudna elorekiserik írta: Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8
Mindenkinek ajánlom, a végén extrákkal.![]()
Megóvtál egy kattintástól, amivel a Mi Hazánkot támogattam volna

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
by Mi Hazank. Ha valaki esetleg nem tudna elorekiserik írta: Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8
Mindenkinek ajánlom, a végén extrákkal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy kis költségvetés elemzés, kritika, ajánlás: https://m.youtube.com/watch?v=KHy43hfP8m8
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Elöbb hal ki az emberiségBlancoMark írta: Es most kepzeljunk el egy olyan vilagot ahol minden politikai ero azzal akarja meggyozni a szavatokat, hogy milyen munkat tesz le az asztalra es nem a masik lejaratasaval. 200 ev mulva talan.![]()

-
ezért írtam, hogy minimálisan érinti a témát. Konkrétan az, hogy az egyik mondatot nem ő mondta...swfan írta:
Az előzőre is reagált, konkrétan mondta, hogy az egyik mondatot nem ő mondta

-
Attól függ, melyik pártról van szó. Azok a pártok általában immunisabbak a botrányokra nyugaton is, amelyek kizárólag a negatív érzelmek húrjain játszanak, mert akkor a tények, botrányok másodlagosak. A szavazó látja, hallja, hogy valami nem stimmel, de végül legyint, mert a prioritásaiban nem változott semmi.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Finoman szólva sem vagyok Fidesz-párti, de ez a választói hozzáállás az, ami miatt itt tart a demokrácia nem csak Magyarországon, hanem szinte a teljes térségben.lestat írta: Oszinten en teljesen leszarom mit csinal magyar peter.
Es ugyis rafogok szavazni mert barki kb csak ne a fidesz.
Neki van jelenleg a legtobb eseje.
Szerintem a legtobb magyar igy gondolkodik.
Ami MP-t illeti, ezek a hangfelvételek még simán kibekkelhetőek. A kérdés az, hogy a gyors emelkedés mámorában még mik hagyták el a száját. Tk. ez egy IQ és alkalmasági teszt is, mert ha nagyon sok lesz a meredek fecsegés a volt barátnőnek, akit alig ismert, akkor hamar rés keletkezhet a pajzson, amit Rogánék kegyetlenül ki fognak haszálni.
- BlancoMark
Viszont a vegtelensegig sem reagalhat mindenre. Egyreszt ido es energia, masreszt ezek a hangfelvetelek ertekben gyorsan el fognak inflalodni ha tul sok jon ki beloluk. Az emberek gyorsan raunnak az ismetlodo reality erzesre.swfan írta:Az előzőre is reagált, konkrétan mondta, hogy az egyik mondatot nem ő mondtakierkegaard írta:
Szerintem nem is fog ezekre reagálni. Maximum minimálisan érinti de nem fog belemenni. Eddig is ezt csinálta a felé érkező olyan kritikákkal amik igazságot tartalmaztak. Ha reagál is akkor teljesen másra tereli át a szót. Pl a mostani hangfelvételnél:
"Orbán Viktor kormányzásának hatására romokban van a magyar gazdaság. Európa-rekorder az infláció, 27 %-os az ÁFA, szétesik az egészségügy és a közlekedés,"
Szerintem müködhet ez a taktika. Visszadobja a labdát orbánékra.
Es most kepzeljunk el egy olyan vilagot ahol minden politikai ero azzal akarja meggyozni a szavatokat, hogy milyen munkat tesz le az asztalra es nem a masik lejaratasaval. 200 ev mulva talan.

Az előzőre is reagált, konkrétan mondta, hogy az egyik mondatot nem ő mondtakierkegaard írta:Szerintem nem is fog ezekre reagálni. Maximum minimálisan érinti de nem fog belemenni. Eddig is ezt csinálta a felé érkező olyan kritikákkal amik igazságot tartalmaztak. Ha reagál is akkor teljesen másra tereli át a szót. Pl a mostani hangfelvételnél:swfan írta: Fura, hogy MP még nem reagált, nem szokott ennyit késlekedni
"Orbán Viktor kormányzásának hatására romokban van a magyar gazdaság. Európa-rekorder az infláció, 27 %-os az ÁFA, szétesik az egészségügy és a közlekedés,"
-
Szerintem nem is fog ezekre reagálni. Maximum minimálisan érinti de nem fog belemenni. Eddig is ezt csinálta a felé érkező olyan kritikákkal amik igazságot tartalmaztak. Ha reagál is akkor teljesen másra tereli át a szót. Pl a mostani hangfelvételnél:swfan írta: Fura, hogy MP még nem reagált, nem szokott ennyit késlekedni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na pont ezért lőném agyon a gecibe az összeset, mert míg a hatalomért harcolnak, addig le se szarják az embereket, akik érdekében általuk elvileg meg lettek választva.kiserik írta: Nagyon érdekes politikai csata ez. Míg Magyaréknak építkezni kell és folyamatosan erőt mutatni (ilyen olyan közvéleménykutatások), addig Orbánéknak sorvasztani kell és a szavazóikat majd abban a tudatban tartani, hogy gyengék, így mozgósítva őket. Elő fog még kerülni nagyon sok minden és a finishben számíthatunk a legnagyobb karaktergyilkolásra is.

thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A legnagyobb posztok alá kommentelt, bár saját posztja még tényleg nem volt.hehetheoriginal írta:brüsszelben van, dolgozik.swfan írta: Fura, hogy MP még nem reagált
vasárnap már elmondta amúgy, nincs mit reagálni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Hallgasd meg a hóhéros gondolatot, ahhoz hogy ezt lebontsd nem lehetsz egy nyámnyila pöcs, pont ezért erősödött, hiába támadták, mert mint egy átlagos politikust támadták, olyanokkal amik pont hogy hasznosak egy ilyen feladatra, mint amire vállalkozott.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Amit ez az ember kap meg amennyit dolgozik, nem lenne kattos neki se állt volna, nem hogy még ezt bírja.
Valamit valamiért.
Azt nemtudom hogy működni fog-e, de minél többet gondolkodom rajta, annál inkább azt gondolom hogy azért ez egy újabb zseniális húzás a Fidesz propagandától, amit az elmúlt évtizedben már sokat láttunk csak kicsit elszoktunk tőle MP alatt.
MP hangfelvételekkel érkezett, és hangfelvételekkel támadni azért zseniális, mert vagy elkezdi hitelteleníti a hangfelvételt mint formátumot - amivel a saját fegyvereit és eddig bevitt támadásait is kinyírja - vagy ugye beismer valami szart. Utálom amit a rendszer csinál, de néha csodálom ahogy csinálják. Van benne gondolkodás, kár hogy nem lehet ezt inkább arra fordítani hogy jobb legyen az országnak.
MP hangfelvételekkel érkezett, és hangfelvételekkel támadni azért zseniális, mert vagy elkezdi hitelteleníti a hangfelvételt mint formátumot - amivel a saját fegyvereit és eddig bevitt támadásait is kinyírja - vagy ugye beismer valami szart. Utálom amit a rendszer csinál, de néha csodálom ahogy csinálják. Van benne gondolkodás, kár hogy nem lehet ezt inkább arra fordítani hogy jobb legyen az országnak.