brüsszelben van, dolgozik.swfan írta: Fura, hogy MP még nem reagált
vasárnap már elmondta amúgy, nincs mit reagálni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:46
brüsszelben van, dolgozik.swfan írta: Fura, hogy MP még nem reagált
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:45
azanyámat kecieseje
tehát kb 90%nem. Nagyon nem igy beszél mindenki az életben. Én pl sose beszéltem így a munkatársaimról, meg másokról sem. Ne normalizáljuk az ilyen proletár viselkedést. Csak azok beszélnek így és ilyen lekezelő hangon aki egy ótvar nagy mocskos gyökér.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 14., csütörtök 11:29
nem. Nagyon nem igy beszél mindenki az életben. Én pl sose beszéltem így a munkatársaimról, meg másokról sem. Ne normalizáljuk az ilyen proletár viselkedést. Csak azok beszélnek így és ilyen lekezelő hangon aki egy ótvar nagy mocskos gyökér.hehetheoriginal írta:
sztem is ez semmi.
mindenki igy beszel a mindennapi eletben, ceges korokben, uzleti eletben, mindenhol a szinfalak mogott.
pl a nagy hivataloskodo meg fontoskodo hr-esek meg cegvezetok miket nyomnak![]()
de nyilvan megint a stilus a problema, es nem az, hogy szazezer milliardokat tettek kozben masok zsebre![]()
roncsgeci az egesz
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 14., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:10
sztem is ez semmi.ateeemadrid írta: Nemtom, nalam ez nem extra, ezzel lofaszt nem fognak elerni Toniek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 11:06
Attól autokrata, hogy pártfegyelmet követel meg? Nincs olyan párt ami nem így működne. Pláne, hogy egy olyan pártról beszélünk, amiben amúgy nem elsősorban politikusok ülnek, hanem szakemberek.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Engem nem lepett meg, biztos voltam benne, hogy a populista marketing politika, amit tol semennyire sem oszinte. Ugyanannyira autoriter faszinak tunik, mint a tulsulyos ellenfele, csak a korkulonbseg miatt jobban erzi a politikai marketinget.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 14., csütörtök 11:04
Nyugaton nem nagyon vannak autokrata rezsimek, amelyeket le kellene váltani.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. november 14., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 14., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 14., csütörtök 10:44
Valid hogy lesoros-ügynököz valakit?'shutterisland írta: ez nekem validnak tunik, siman el tudom kepzelni, hogy nem szerkesztett.
bar mondjuk orbanrol-roganrol is biztos lenne ilyen, mikor pl kosa vagy nemeth sziszi villannak, maganbeszelgetesben mindenki mashogy nyilvanul meg, ettol fuggetlenul ez most nem fog jot tenni mp-nek.
kivancsi leszek a magyarazatra.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 14., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 14., csütörtök 10:37
A sorosügynöközés amúgy nekem is eléggé fura volt.D: Vagy neres beidegződés vagy fake.swfan írta:
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgy![]()
Azt ahol amúgy Soros-ügynöközi a párttársát, na az a rész nekem elég fura. Valahogy kilóg az egészből. De már látom a címlapokat az origón: "Magyar Péter bevallotta, hogy Soros-ügynökökkel dolgozik együtt!!!!"
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 14., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 10:23
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgynzooli93 írta:Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi
Hát ez már picit kellemetlenebb, ha tényleg valódiak a felvételek
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 14., csütörtök 10:19
Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi
Hát ez már picit kellemetlenebb, ha tényleg valódiak a felvételek
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 14., csütörtök 10:15
Ilyen nem létezhetPad'em írta:
Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem