Jön Pep, chillhehetheoriginal írta: ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 14., csütörtök 13:00
Jön Pep, chillhehetheoriginal írta: ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 14., csütörtök 11:49
De miért? Alapból nincs elég belső védőnk egy 5 védős rendszerhez, másfelől Xabi mielőtt elment a Kusenhez, a Soci 2. csapatánál 4 védős rendszerbe játszott, ha jól emlékszem. Szerintem egész egyszerűen a Bayer keretének jobban feküdt az 5 védős rendszer és alkalmazkodott, de nem gondolnám, hogy garantálva van, hogy ez itt is így lesz.A jövő évi csapattal már én úgy számolok, hogy Xabi lesz az edző, márpedig ha igen, akkor 5-2-3-ban kell gondolkodni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 14., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. november 14., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. november 14., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 14., csütörtök 10:39
Sehol nem pakolásszák a Pool-ban. A válogatottban rakták be középpályára (ami az eredeti posztja), mert Walker sokkal stabilabb hátul és szószgétnek ez volt a fontos. Nyilván lehet ezt úgy nézni, hogy TAA szar hátul és kiszorították a posztjáról, másfelől meg lehet azt mondani, hogy inkább berakták a középpályára, miközben nem játszott ott évek óta, mert annyira jó játékos összességében (nagy lófasz volt egyébként a teljesítménye középen).teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 10:35
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 14., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 14., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 14., csütörtök 10:09
Vedo munkaja szar vagy legalabbis nem egy Carvajal szint.AdamTaylor írta: teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. november 14., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 14., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 14., csütörtök 9:29
en ezt adomELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:
BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.
The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97
BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 9:29
En csinaltam mast isRealista24 írta:Így kell kezdeni a napot.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 14., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 14., csütörtök 9:26
Ideje volt. Mendy kapott elég lehetőséget. Sérülékeny, tamadasban nulla, védekezésben is hullámzó, idén leginkább nulla. Nem kezdő szint, mehet amerre lát.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 9:12
Így kell kezdeni a napot.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem