Sehol nem pakolásszák a Pool-ban. A válogatottban rakták be középpályára (ami az eredeti posztja), mert Walker sokkal stabilabb hátul és szószgétnek ez volt a fontos. Nyilván lehet ezt úgy nézni, hogy TAA szar hátul és kiszorították a posztjáról, másfelől meg lehet azt mondani, hogy inkább berakták a középpályára, miközben nem játszott ott évek óta, mert annyira jó játékos összességében (nagy lófasz volt egyébként a teljesítménye középen).teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?
A probléma továbbra is azzal van, hogy nincs normális opció jobb oldalra. James lenne a legjobb, de évi 500 percet bír a lába, Hakimit sose fogja eladni nekünk a PSG, Frimpong nagyjából kevesebbet tartótzodik a jobb hátvéd poszton, mint TAA, és jelenleg inkább tűnik szélsőnek, meg system játékosnak, mint normális jobb bekknek, Porro meg igazából se nem gyors, nem tud védekezni, nem tud cselezni, de biztos jól megkérné az árát Levy. Egész egyszerűen nincs jó opció, de TAA legalább ingyen van. Sok Pool mecset néztem idén és botrány a teljesítménye, kedvetlen, baszik sprintelni, állandóan ívelget, de komolyan még ígyis vele járunk a legjobban valószínűleg.