En csinaltam mast isRealista24 írta:Így kell kezdeni a napot.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.

Örülünk vincent.
Arnoldnak viszont nem, az orbital flop lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 9:29
En csinaltam mast isRealista24 írta:Így kell kezdeni a napot.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 14., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 14., csütörtök 9:26
Ideje volt. Mendy kapott elég lehetőséget. Sérülékeny, tamadasban nulla, védekezésben is hullámzó, idén leginkább nulla. Nem kezdő szint, mehet amerre lát.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 9:12
Így kell kezdeni a napot.Pad'em írta: Relevo szerint gyakorlatilag mindenben megállapodtunk Daviessel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 7:21
Nika91127 írta:Hát, soktényezős ez is. Van olyan lárvált, alacsony virulenciájú kórokozó, ami csak lassan-alattomosan dolgozik, és mire realizálod,már ott a szeptikus állapot. Az meg rapidan eszi a porcot.realmadrid95 írta:
Az en anyanyelvem ugyebar spanyol, nezelodtem par hitelesebb oldalon, ott nincs feketen-feheren leirva, de erosen utalnak arra, hogy a mienk “hibaztak”. Ezert is(!) tamogatjak ennyire.
Nika tobbet tud ehhez hozzaszolni, hogy mennyire orvosi hiba az, hogy nem vettek idoben eszre ezt a bakteriumos gyulladast a rehab alatt.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 14., csütörtök 6:49
Hát, soktényezős ez is. Van olyan lárvált, alacsony virulenciájú kórokozó, ami csak lassan-alattomosan dolgozik, és mire realizálod,már ott a szeptikus állapot. Az meg rapidan eszi a porcot.realmadrid95 írta:Az en anyanyelvem ugyebar spanyol, nezelodtem par hitelesebb oldalon, ott nincs feketen-feheren leirva, de erosen utalnak arra, hogy a mienk “hibaztak”. Ezert is(!) tamogatjak ennyire.dzsi91 írta:
Ezek a mi orvosaink voltak?
Nika tobbet tud ehhez hozzaszolni, hogy mennyire orvosi hiba az, hogy nem vettek idoben eszre ezt a bakteriumos gyulladast a rehab alatt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 13., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 13., szerda 22:05
Az en anyanyelvem ugyebar spanyol, nezelodtem par hitelesebb oldalon, ott nincs feketen-feheren leirva, de erosen utalnak arra, hogy a mienk “hibaztak”. Ezert is(!) tamogatjak ennyire.dzsi91 írta:Ezek a mi orvosaink voltak?realmadrid95 írta:az ezt követő műtét során fertőzés került a porcai közé, ami amilyen ritka, olyan veszélyes is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 13., szerda 21:59
De azt mindenki pont leszarta mikor nalunk beadas kozbe lefujjtak a meccset.realbeckham írta: Lewy lába egy lavinát indított el![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 13., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 13., szerda 20:30
Ezek a mi orvosaink voltak?realmadrid95 írta:az ezt követő műtét során fertőzés került a porcai közé, ami amilyen ritka, olyan veszélyes is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 20:11
Rakerestem, hujj gecirealmadrid95 írta: Elfelejtettem, hogy van utanpotlas topic, sry.
Ez volt mar?
Marc Cucalón 19 évesen visszavonul a futballtól!
A fiatal spanyol 11 éves kora óta tartozik a Real Madridhoz. A La Fabrica Xabi Alonsójaként becézett játékos az U19 (Juvenil-A) csapatkapitánya volt. 2 évvel ezelőtt egy Glasgow-ban lejátszott Celtic elleni ifjúsági Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett el ACL-sérülést, az ezt követő műtét során fertőzés került a porcai közé, ami amilyen ritka, olyan veszélyes is. 796 nappal később reménytelenné vált, hogy ismét pályára lépjen.
A Relevo információ szerint a klub továbbra is támogatja anyagilag a felépülését, az edzői gárda pedig igyekszik érzelmileg is segíteni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 13., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 13., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 13., szerda 16:57
Elvileg a City érdeklődött érte nyáron. Ilyen kezdes után (meg mivel nem nagyon van más opció) biztos megkapja a következő meccseket, köztük egy Anfielddel. Ha azokon jól szerepel simán lehet, hogy nem igazolunk senkit, lévén január körül elvileg Alaba is visszatér.realbeckham írta:Ugyvan. Nyomatni kell pár meccsig kezdőként.hehetheoriginal írta: meg meg par meccsen a morientesfeju kv gyereket.
Mert az osasuna ellen pont nem derült ki, hogy milyen védő. Annyi derült ki, hogy jól lát a pályán es hogy morientesnek valószínűleg volt egy kalandja 20 évvel ezelőtt. A neve kimondva és feje a sracnak viszont epic. Kíváncsi vagyok rá es várom, hogy nyomás alatt mit nyújt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 16:54
Ugyvan. Nyomatni kell pár meccsig kezdőként.hehetheoriginal írta: meg meg par meccsen a morientesfeju kv gyereket.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem