Halfkey írta:
Egy pillanatra átfordítanám inkább a magyar oktatásra, mert kíváncsi vagyok hogy ki mit lát. Nekem édesanyám igazgató, 3 másik rokon tanár, és van több iskolás korú gyerek. Tőlük sehonnan nem hallottam olyanról hogy nemváltó műtéteket meg wokeot meg mittudoménmit propagáltak az intézményeikben, pedig beszélgettünk erről amikor igazán a terítéken volt a téma belföldön. Van itt olyan, aki tényleg tud olyan intézményről ahol ez valós probléma volt? Ha igen, hogy jelent meg?
Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"