Macskakaja meg mosogatogep kapszula. Sztem engedd el, kurva szar.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
Legutobb akkor volt jo bf, mikor R elol lenyultam a behajtot

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 14., csütörtök 18:34
Macskakaja meg mosogatogep kapszula. Sztem engedd el, kurva szar.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 18:10
Loszar esti fenyben.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 14., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 13., szerda 20:51
realbeckham írta: Kar volt törölni Steve. Nekem tetszett. Adta magát![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 20:14
Offba ne a politikát. Ennyi a keres. Se több, se kevesebb.kiserik írta:Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!![]()
![]()
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 13., szerda 20:03
A politikában jó helye van, ott csak rácsodálkoztam, hogy mennyi időtök van egymást győzködni.kiserik írta: De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 19:58
Akinek kell segitseg, engem, vagy hehet keresheti bátran p.ü.ben.Steve írta:
csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 13., szerda 19:53
Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.
De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!![]()
![]()
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 13., szerda 19:41
Par honapja volt egy tuntetes/kiallas a rendszer ellen es az aldozatok mellet. Abraham pont ezeket az embereket akarja osszemocskolni es elhitelteleniteni “partpolitikamentesen”. Jelenleg ott tartunk, hogy kulonbozo velt es/vagy valos bizonyitekok alapjan, biroi itelet nelkul mos ossze eseteket, dobal be nekeveket. Persze csak a “bal oldalrol”, kulonben kussol.kiserik írta:Neked mi a fasz bajod van? Full rossz az egész rendszer, főleg a gyermekotthonok körül. Van valaki, aki beleáll. Elkezdenek szervezni szervezni munkacsoportokat pártpolitika mentesen, hogy megvizsgálják mi a rossz és kidolgozzák, hogy mit kellene tenni, mert ami most van, az nem jó. És bazdmeg, ez sem tetszik.kettonull írta: Én már nem hiszem el, hogy te ezeket nem direkt csinálod
Azt sem tudjuk már ki a tökömnek vagy a 110. új neve, de mehetnél a többi alteregód utan, most már én is azt mondom.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 13., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 13., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 13., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 13., szerda 18:51
Pártpolitika mentesenkiserik írta:Neked mi a fasz bajod van? Full rossz az egész rendszer, főleg a gyermekotthonok körül. Van valaki, aki beleáll. Elkezdenek szervezni szervezni munkacsoportokat pártpolitika mentesen, hogy megvizsgálják mi a rossz és kidolgozzák, hogy mit kellene tenni, mert ami most van, az nem jó. És bazdmeg, ez sem tetszik.kettonull írta: Én már nem hiszem el, hogy te ezeket nem direkt csinálod
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 18:29
Muzikhehetheoriginal írta:
Bekmen: Egyetertunk igen
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 13., szerda 18:28
Miért nem mindegy, ha a végeredmény lehetne, vagy lesz is jó? Magyar Péter esetében nem az az elv, hogy mindegy, hogy ki, csak menjen a Fidesz? Miért kell mindig mindenben a kettős mérce?hehetheoriginal írta: Az a baj erik, hogy nem mindegy, hogy ki all bele....
Bekmen: Egyetertunk igen, mert o is csak egy sub account a main accountom alatt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 13., szerda 18:11
Neked mi a fasz bajod van? Full rossz az egész rendszer, főleg a gyermekotthonok körül. Van valaki, aki beleáll. Elkezdenek szervezni szervezni munkacsoportokat pártpolitika mentesen, hogy megvizsgálják mi a rossz és kidolgozzák, hogy mit kellene tenni, mert ami most van, az nem jó. És bazdmeg, ez sem tetszik.kettonull írta: Én már nem hiszem el, hogy te ezeket nem direkt csinálod
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem