Ez szerintem is elképesztő. Szerencsére itt a fórumon vannak még polihisztorok akik mindenhez is értenekh3x0r írta:En azt birom, hogy ugy vitatkoztok az amerikai oktatasrol, hogy 1 napot nem vettetek reszt benne, se szulokent, se diakkent.hehetheoriginal írta: bocs a duplaert, de ugy osszessegeben mirol vitazunk most?
az a bajotok, hogy a nagytobbseg altal normalisnak tartott dolgokat akarja trump megerositeni az oktatas teruleten, es kiszoritani a rossz/abnormalis/aberralt dolgokat?
vagy nalatok barmit/akarmit/mindent szabadna, meg ugy is, ha az bizonyitottan karos a gyerek fejlodesere? de nem szamit, a lenyeg, a tolerancia, a szabadsag, az erzekenyseg? es a gyerekek erdekeit ki nezi? ki toleralja?![]()
Fingunk nincs, hogy mi zajlik orakon egy atlag amerikai iskolaban. Vagy hogy egy ilyen erzekenyito "oran" pontosan mi hangzik el. Nincs annyi drag queen, hogy mind a 75 millio 18 even aluli amerikaihoz eljussanak. Hulyeseg lenne nehany szelsoseges peldat ravetiteni az egesz amerikai oktatasra.

Egy pillanatra átfordítanám inkább a magyar oktatásra, mert kíváncsi vagyok hogy ki mit lát. Nekem édesanyám igazgató, 3 másik rokon tanár, és van több iskolás korú gyerek. Tőlük sehonnan nem hallottam olyanról hogy nemváltó műtéteket meg wokeot meg mittudoménmit propagáltak az intézményeikben, pedig beszélgettünk erről amikor igazán a terítéken volt a téma belföldön. Van itt olyan, aki tényleg tud olyan intézményről ahol ez valós probléma volt? Ha igen, hogy jelent meg?