Torque • Someday • Nickelbacknuevo_ericco írta:Nekem ezen akadt meg a szememRemy írta:Nickelback - Someday azért adja![]()
![]()

Zseni hangja van a tagnak, szóval nem kell a kötekedés.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 17., vasárnap 19:52
Torque • Someday • Nickelbacknuevo_ericco írta:Nekem ezen akadt meg a szememRemy írta:Nickelback - Someday azért adja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 17., vasárnap 19:47
Nekem ezen akadt meg a szememRemy írta:Nickelback - Someday azért adja
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 17., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 17., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 17., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 17., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. november 16., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 16., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. november 16., szombat 17:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet cápákat fogságban tartani, de nem minden fajt. A nagy fehéreket eddig nem nagyon sikerült, folyton nekimennek a tartálynak és elpusztultnak - bizonyos egyedek évitobb ezer kilométert vándorolnak. A filmben meg ha jol láttam pont ilyenek voltak, bar ez a par másodperc alatt lehet, hogy nem lattam jól.halamadrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem az első 45 perc kegyetlenül felbaszott. Hihetetlen, hogy még a kis arénát is lemásolták, majdnem egy az egyben ugyanaz volt a karakter útja, mint Maximusé. Aztán meg jöttek a majomkutyák, te Jóisten...babaking írta: Gladiator 2
Előre leszögezem, hogy nekem az első része az örök kedvencek között van, ezért úgy ültem be, hogy csalódni fogok, ehhez képest jól szórakoztam, és nem teljesen értem azokat akik szerint szar. Nyilván az elsőhöz nem ér fel, de pl a Fast and furious és Marveles folytatásokat kilométerekkel veri, szóval egy jó iparosmunka, csak az emberek nem búzasimogatásra vágynak hanem csöcsökre meg gyors villogó jelenetekre.
Pozitívumok:
- A főhős nem egy szuperhős, nem gyilkol le minden szembejövő ellenfelet 500 fős túlerő ellen - nem ő a legjobb harcos a filmben
- Szépen van fotózva, a legtöbb helyen a CGI sem bántó (a 2 kivétel majd lentebb)
- Denzel karaktere nagyin üde színfolt
Semleges:
A zenéje jó érzékkel nyúl itt ott az első film témáihoz, de nem 1-1ben emeli át. Viszont nem lesz örök klasszikus.
A karakterek bemutatása csapongó, az elején ide oda vált és egyik szálba sem megy bele teljesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A történet kb ugyanazt a szerkezetet követi mint az első.
Negatívum:
- Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a császárok: teljesen súlytalannak éreztem őket, akartak egy Joffreyt/ Commodust plusz egy érzékeny ellenpólust, de nem sikerult jól
- az arénában a majom CGI gagyi
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cápák az arénában. Az addig oké, hogy hajócsata van a Colosseumban, történelmileg még hiteles is. De minek kellet cápákat (ráadásul ha jól láttam fehér cápát, amit a mai napig nem lehet fogságban tartani) beletenni? Ráadásul ilyen hulladék CGI-t? Ez messze a leggyengébb pontja az egésznem
K
Ezek voltak a rossz és pofátlan másolások, a homok markolászása viszont már inkább libabőrt eredményezett. Az ehhez hasonlókkal tényleg sikerült megfogni az eredetit.
A hetedik sor közepe 7/10-re értékelte, amivel teljesen egyet tudok érteni. Egyébként ő(k) a kedvenc kritikusaim.
Amúgy miért nem lehet fogságban tartani a cápákat?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 16., szombat 17:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem az első 45 perc kegyetlenül felbaszott. Hihetetlen, hogy még a kis arénát is lemásolták, majdnem egy az egyben ugyanaz volt a karakter útja, mint Maximusé. Aztán meg jöttek a majomkutyák, te Jóisten...babaking írta: Gladiator 2
Előre leszögezem, hogy nekem az első része az örök kedvencek között van, ezért úgy ültem be, hogy csalódni fogok, ehhez képest jól szórakoztam, és nem teljesen értem azokat akik szerint szar. Nyilván az elsőhöz nem ér fel, de pl a Fast and furious és Marveles folytatásokat kilométerekkel veri, szóval egy jó iparosmunka, csak az emberek nem búzasimogatásra vágynak hanem csöcsökre meg gyors villogó jelenetekre.
Pozitívumok:
- A főhős nem egy szuperhős, nem gyilkol le minden szembejövő ellenfelet 500 fős túlerő ellen - nem ő a legjobb harcos a filmben
- Szépen van fotózva, a legtöbb helyen a CGI sem bántó (a 2 kivétel majd lentebb)
- Denzel karaktere nagyin üde színfolt
Semleges:
A zenéje jó érzékkel nyúl itt ott az első film témáihoz, de nem 1-1ben emeli át. Viszont nem lesz örök klasszikus.
A karakterek bemutatása csapongó, az elején ide oda vált és egyik szálba sem megy bele teljesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A történet kb ugyanazt a szerkezetet követi mint az első.
Negatívum:
- Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a császárok: teljesen súlytalannak éreztem őket, akartak egy Joffreyt/ Commodust plusz egy érzékeny ellenpólust, de nem sikerult jól
- az arénában a majom CGI gagyi
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cápák az arénában. Az addig oké, hogy hajócsata van a Colosseumban, történelmileg még hiteles is. De minek kellet cápákat (ráadásul ha jól láttam fehér cápát, amit a mai napig nem lehet fogságban tartani) beletenni? Ráadásul ilyen hulladék CGI-t? Ez messze a leggyengébb pontja az egésznem
K
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. november 16., szombat 15:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 15., péntek 9:40
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 13., szerda 16:50
Te is, mert hehet megturod, rejt meg nem.Realista24 írta:Respect hogy különbséget tudsz tenni két zs kategória között.Remy írta: Gondolom sargakazettas jatekokat se vettel.Ott is voltak szep meglepetesek.
Multkor amugy pont belefutottam igy a Tokeletes katona 2bee. JCVDset akartam leszedni, de van egy total zs kategorias film, ugyanolyan cimmel. Nyilan az jott le.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 16:23
Respect hogy különbséget tudsz tenni két zs kategória között.Remy írta: Gondolom sargakazettas jatekokat se vettel.Ott is voltak szep meglepetesek.
Multkor amugy pont belefutottam igy a Tokeletes katona 2bee. JCVDset akartam leszedni, de van egy total zs kategorias film, ugyanolyan cimmel. Nyilan az jott le.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 13., szerda 15:23
Modern korban az Asylum filmstúdió szeretett trollkodni ezekkel.nzooli93 írta: Meg sose felejtem el a vhs videótékás időszakban, mikor a forgalmazók totál megtévesztették az embereket. Sose felejtem el azt a traumát, mikor valami gagyi fos szörnyes filmet úgy adtak ki ,hogy ragadozó 3![]()
![]()
Angol címe valami DNA , utólag kiderült. Az égvilágon semmi köze nem volt az első kettő predatorhoz. Nem is értem ilyet ,hogy lehetett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 13., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 13., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 13., szerda 15:07
Ezeknél már csak a sima magyar címek a kellemetlenebbek.realbeckham írta: Ezek a magyar hozzáadott fantazia címek a filmeknel... egyszerűen megunhatatlanok.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem