végül ez lett a befutó. az amit tegnap linkeltem élőben annyira nem tetszett, úgyhogy ő nyert.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 8., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 8., vasárnap 11:23
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 10:18
Én nem Ibra vagyok hanem a világ legjobbja.'shutterisland írta:ibra, te vagy az ?sajna nem találtam 48,5-s méretben.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 8., vasárnap 1:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 8., vasárnap 1:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 8., vasárnap 0:46
ibra, te vagy az ?sajna nem találtam 48,5-s méretben.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 8., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 0:00
Nekem volt zold-feketeben. Nagyon jo volt. Csak pont akkor nőtt a lábam,és fél év alatt kinőttem___Samy___ írta:nem tudom kinek volt régebben ilyen, de szerintem ez volt a legjobb nike az újabbak közül
tényleg nagyon kényelmes, könnyű, és a labdát pedig nagyon érzed vele a lábadon
eleve nem egy olyan csőcipő, mint ezek az elasticok, meg az oldalfűző is nagy előny, kár hogy már nem igazán kapni ilyet
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 7., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 7., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 22:17
Kerlon írta:Nem tudom, hogy mennyire tájékozódtok, illetve nézitek a focisták lábán lévő cipőket, de az adidas semmivel se csinál rikítóbb cipőket, mint a nike. Egyedül a Copa és Tiempo maradt meg szolidnak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 7., szombat 22:11
énis adidas...persze nagyobb faszagyereknek néz ki az ember valami rikító nike-ban, de az adidas stabilabb és masszívabbR.M.C.F írta: Én CSAK adidasos vagyok,azok cipők,a nike se rossz,de divatcipő....célkaszinek,meg szilikon bevonatok....nem rosszak,de nem is tökéletesek.
Az adidas a legjobb,akinek volt,az tudja,az igazi cipő.
Ez a képen nekem azért nem jön be egyébként meg emelt a sarokrésze,és a varrás is mint alább kifejtettem csak az oldalirányt fogja....előre nem.Bár a teremben nem kell anynit nagy sebességről fékezni,mint fűn,de azért nyúlhat előre a hossza.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 21:44
El Maestro írta:Toljad ebben Patrik: jó kis copa mundial, le sem akarod majd venni. Ezzel fogsz aludni. Csúcs ez a cipő.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. december 7., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 7., szombat 21:40
Ezt a cipőt nem fogod betonon sokáig használni. Szép meg minden, de nem erre találták ki. Intenzív használat mellett még a jobbnak mondható Joma teremcipők is megdöglenek betonon, nem hogy az a papírcipő.Galacticos írta:eddig ez a befutó. csak nem tudom hol vegyem mert playersbe valszeg nem lesz várni meg nem akarok rá. nike boltba drágább..
még van a football factor de az messze van, szóval jöhetnek az ötletek.
decathlon kilőve ott régebbi cipők vannak, én meg olyat akarok amibe bele van írva naggyal hogy nike, az se érdekel ha lila csak rózsaszín ne legyen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 21:38
Az álom:Ezek az alsó kategóriás szutykok fabatkát nem érnek. Vegyél valami minőségi surranót, mint pl. egy jó műanyagszagú kínai dorkót, aztán arra ráírod alkoholos filccel óriás betűkkel, hogy nike.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 21:37
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem