Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utanhehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 8:03
Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utanhehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 8:03
Bocs, de azon, hogyhehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted![]()
Untatsz, keresek mas szorakozast![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:59
Akkor mi a bajod Vityaekkal? Azok is igernek mindent, meg hazudoznak.hehetheoriginal írta: A semminel a barmi is tobb![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:57
De mivel tett tobbet? Hogy igert valamit, amit lehet nem tart be?hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted![]()
Untatsz, keresek mas szorakozast![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:52
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:47
Hát sorry, de te vagy itt extázisban, hogy mi mindent tett eddig, miközben még 3 hónap van addig, mire bármit is tehethehetheoriginal írta:Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.
Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 13., szerda 7:44
Ha MP esetleg egy pszichopata diktátor, akkor is rá kell szavazni, mert jobb 2 ilyen, ami ellentétes irányba húz, és ezzel kioltják egymást, mint egy ami nincsen semmilyen szinten korlátozva, ha már OV teljesen leépítette a fékek és ellensúlyok rendzserét.'shutterisland írta:ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.
nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:39
Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt![]()
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:33
Ahogy kiseriknek isSteve írta: Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:24
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt![]()
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 13., szerda 6:40
ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.A NER Hóhéra MP, nem messiás.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 5:52
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 2:33
Most látom, hogy már írták, de legalább a link újdonság.halamadrid írta:Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszelferni írta:
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.![]()
![]()
![]()
Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.
Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 1:42
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszelferni írta:Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.Pite86 írta:
Csak a karót nyelt emberek nem èrtik ezt![]()
![]()
Amúgy ezt most hallottam először. Jót nevettem.![]()
![]()
![]()
Tisza körökben ezt mèg nem olvastam hallottam, lehet keveset olvasok vagy figyelek ilyeneket.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 0:51
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 12., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 12., kedd 23:22
Pont most akartam én is hozni, tán a HírTV legigazabb 3 perce volt ez.ferni írta:És a Hír TV-n letolt egy csávó egy olyan két és fél perces elemzést erről, hogy konkrétan tűpontos, majd szegény csajnak nem sok esett le belőle.ateeemadrid írta:
Ezt képtelenek felfogni sokan, hogy aki a Tiszára szavaz tud gondolkozni, nem messiást lát MPben, a többség látja a hibáit, csak nem súlyosan értelmi fogyatékosok, hogy a magyar történelem egyik legkártékonyabb féreg politikai fertőjét hatalmon tartsa.
De gl hf, szavazzatok a mihazánkra, meg kutyákra, fikázzátok mpt, aztán hőbörögjetek, ha ezek a cigányok kormányon maradnak.![]()
![]()
Érdemes meghallgatni, tényleg:
A NER Hóhéra MP, nem messiás.
Fantasztikus elemzés, ha ilyen menne a Hír TV-n folyamat csak azt nézném.![]()
Kedvenc kommentem:Tűpontos, a NER-es pojácák meg kussban végighallgatták, és valószínűleg most esett le nekik a tantusz, hogy február óta gyakorlatilag ők építettek fel a csávót.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 12., kedd 23:15
És a Hír TV-n letolt egy csávó egy olyan két és fél perces elemzést erről, hogy konkrétan tűpontos, majd szegény csajnak nem sok esett le belőle.ateeemadrid írta:
Ezt képtelenek felfogni sokan, hogy aki a Tiszára szavaz tud gondolkozni, nem messiást lát MPben, a többség látja a hibáit, csak nem súlyosan értelmi fogyatékosok, hogy a magyar történelem egyik legkártékonyabb féreg politikai fertőjét hatalmon tartsa.
De gl hf, szavazzatok a mihazánkra, meg kutyákra, fikázzátok mpt, aztán hőbörögjetek, ha ezek a cigányok kormányon maradnak.![]()
Tűpontos, a NER-es pojácák meg kussban végighallgatták, és valószínűleg most esett le nekik a tantusz, hogy február óta gyakorlatilag ők építettek fel a csávót.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem