Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 8:03

hehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3 :kalapos:
Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utan :mrgreen: :sziv:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 8:03

hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
Untatsz, keresek mas szorakozast :kalapos:
Bocs, de azon, hogy
- kitakarítják a woke-ot az iskolából
- megszüntetik a "washingtoni propagandagyártó központot"

nem nagyon lehet értelmet találni :kalapos: Orbán és Trump ebben nagyon együtt mozog, mindketten szeretnek láthatatlan ellenségek ellen küzdeni :kalapos:

Egyébként az, hogy a szülők eltávolíthatnak tanárokat, elég kétélű fegyver lehet (ennek a részleteit nem tudom, de így leírva nem tűnik teljesen jól átgondoltnak)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:01

Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3 :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:59

hehetheoriginal írta: A semminel a barmi is tobb :kalapos:
Akkor mi a bajod Vityaekkal? Azok is igernek mindent, meg hazudoznak. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:58

A semminel a barmi is tobb :kalapos:

Amugy csak a wokeos swfan lazalma, hogy egesz orszagban nyilvanos a 10 pint, amit az oktatassal kapcsolatban megfogalmazott, de utana nem tartja be, friss elnokkent, nem tennek ra a wokeos swfan helyeben sok forintot, hogy igy lesz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 13., szerda 8:00-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:57

hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
De mivel tett tobbet? Hogy igert valamit, amit lehet nem tart be? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:52

Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:47

hehetheoriginal írta:
swfan írta:

Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.

Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
Wow tenyleg? You don't say
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok :coffee: :fpalm:
Hát sorry, de te vagy itt extázisban, hogy mi mindent tett eddig, miközben még 3 hónap van addig, mire bármit is tehet :lol:

Egyébként Trump barátod tipikusan olyan, mint az ő Viktor barátja: nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál. Szóval nem kiabálnám el a helyedben

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 13., szerda 7:44

'shutterisland írta:
A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.

ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.

nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.

Ha MP esetleg egy pszichopata diktátor, akkor is rá kell szavazni, mert jobb 2 ilyen, ami ellentétes irányba húz, és ezzel kioltják egymást, mint egy ami nincsen semmilyen szinten korlátozva, ha már OV teljesen leépítette a fékek és ellensúlyok rendzserét.

Másrészt MP bontsa le a fidesz diktatúrá, ez a feladata, aztán ha nen leszünk elégedettek vele, majd választunk mást, őt könnyebb lenne leváltani, nem tud annyira gyökeret eresztei, mint a mostani piócák.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:39

swfan írta:
hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.

Wow tenyleg? You don't say
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok :coffee: :fpalm:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:33

Steve írta: Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?
Ahogy kiseriknek is :mrgreen: mondjuk szerintem ferni vagy penzt kap, vagy azt akar erte, Erik meg csak elvezi :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:24

hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 13., szerda 6:40

ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.

ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.

nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 5:52

Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 2:33

halamadrid írta:
ferni írta:
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.

Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Most látom, hogy már írták, de legalább a link újdonság.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 1:42

ferni írta:
Pite86 írta:

Csak a karót nyelt emberek nem èrtik ezt :lol: :lol:
Amúgy ezt most hallottam először. Jót nevettem. :lol: :lol: :lol:
Tisza körökben ezt mèg nem olvastam hallottam, lehet keveset olvasok vagy figyelek ilyeneket.
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.

Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 0:51

Ezzel a műsorvezetővel pont olyan beszélgetni mint hehével :D 3 perc alatt kifejti a csávó hogy nem megváltót hanem hóhért látnak benne, majd visszakérdez hogy be fog e neki jönni ez a megváltó szerep :D

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 12., kedd 23:30

Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 12., kedd 23:22

ferni írta:
ateeemadrid írta:
Ezt képtelenek felfogni sokan, hogy aki a Tiszára szavaz tud gondolkozni, nem messiást lát MPben, a többség látja a hibáit, csak nem súlyosan értelmi fogyatékosok, hogy a magyar történelem egyik legkártékonyabb féreg politikai fertőjét hatalmon tartsa.

De gl hf, szavazzatok a mihazánkra, meg kutyákra, fikázzátok mpt, aztán hőbörögjetek, ha ezek a cigányok kormányon maradnak. :lol:
És a Hír TV-n letolt egy csávó egy olyan két és fél perces elemzést erről, hogy konkrétan tűpontos, majd szegény csajnak nem sok esett le belőle. :kalapos:
Érdemes meghallgatni, tényleg:

Fantasztikus elemzés, ha ilyen menne a Hír TV-n folyamat csak azt nézném. :lol:

Kedvenc kommentem:
Tűpontos, a NER-es pojácák meg kussban végighallgatták, és valószínűleg most esett le nekik a tantusz, hogy február óta gyakorlatilag ők építettek fel a csávót. 😂
Pont most akartam én is hozni, tán a HírTV legigazabb 3 perce volt ez.

"MP a NER hóhéra" - csak annyit tudok erre mondani, hogy legyen tényleg így. Aztán 2030-ban már remélhetőleg egy széles palettán választhat mindenki magának pártot, ahogyan azt egy normális, többpárti demokráciában szokás

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 12., kedd 23:15

ateeemadrid írta:
Ezt képtelenek felfogni sokan, hogy aki a Tiszára szavaz tud gondolkozni, nem messiást lát MPben, a többség látja a hibáit, csak nem súlyosan értelmi fogyatékosok, hogy a magyar történelem egyik legkártékonyabb féreg politikai fertőjét hatalmon tartsa.

De gl hf, szavazzatok a mihazánkra, meg kutyákra, fikázzátok mpt, aztán hőbörögjetek, ha ezek a cigányok kormányon maradnak. :lol:
És a Hír TV-n letolt egy csávó egy olyan két és fél perces elemzést erről, hogy konkrétan tűpontos, majd szegény csajnak nem sok esett le belőle. :kalapos:
Érdemes meghallgatni, tényleg:

Fantasztikus elemzés, ha ilyen menne a Hír TV-n folyamat csak azt nézném. :lol:

Kedvenc kommentem:
Tűpontos, a NER-es pojácák meg kussban végighallgatták, és valószínűleg most esett le nekik a tantusz, hogy február óta gyakorlatilag ők építettek fel a csávót. 😂

Vissza: