Így keresett rengeteg pénzt Mészáros az állam káráraRealista24 írta:Az a bajom ezzel a kommenttel, hogy nincs hozzaadott erteke.Halfkey írta: Realista, ebben az esetben szerintem amúgy a hozzáértés (vagy hiánya) nem számít. Én átpörgettem és megvontam a vállam. Eddig is tudta mindenki hogy lopnak csalnak hazudnak és pénzt dobnak ki az ablakon. Szerintem ezzel nem lehet megnyerni fidesz szavazókat, ezt még ők is tudják, csak 'más többet lopna' 'mergyurcsányjobbvót' vagy ugye a már említett megélhetési NER kedvezményezettek. Szóval sztem ezek felesleges körök (bár persze a topik elmúlt pár napját felülmúlja így is).
Ahogy tegnap vagy elotte utaltam, az atlagot jobban megerinti a budos a szad felkialtas, mint egy ilyen felsorolas.
A masik, hogyDe mi alapjan? Ki szerint? Miert? Csak siman bemasolni ide egy listat, sajat gondolat nelkul, tiszta Raisen.Az itt felsoroltak felesleges, értelmetlen vagy nagyon rosszul megvalósított projektek összesen:
En kivancsi lennek ra, hogy melyik melyik kategoria, es miert gondolja ugy. Ha pedig csak mindet azert, mert ok profitaltak belole, akkor rossz a megfogalmazas.
Vegre valami erdekes (felerol nem is hallottam), es nem kiserik a vilag ellen.
Mátrai erőmű sztori röviden:Mészáros Lőrinc és üzleti köre 2018 tavaszán szerezte meg a Mátrai Erőmű 73 százalékát 5,9 milliárd forintért. De az MVM-nek (vagyis a magyar államnak) ekkoriban valamiért nem kellett ennyiért, majd nem sokkal később már 17,4 milliárdért vehették meg Mészároséktól a veszteséges erőművet úgy, hogy addigra a tulajdonosok minden tartalékot kivettek belőle.