1,5 évre megvan a kis félperces videók, megafon és plakátok szlogenje. A csapból is ez fog folyni, már alig váromkiserik írta: Úgy látszik szerinte is inkább vegyenek maguknak új gyereket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 12., kedd 17:19
1,5 évre megvan a kis félperces videók, megafon és plakátok szlogenje. A csapból is ez fog folyni, már alig váromkiserik írta: Úgy látszik szerinte is inkább vegyenek maguknak új gyereket
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 12., kedd 17:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 12., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 12., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 12., kedd 16:56
akkor meg jo hogy nem igazan volt idom itt barmit is olvasgatni irogatni, nem tortenhettek nagy dolgokhehetheoriginal írta: teljes aberráció ez a kurva topik az elmúlt napokban bazmeg.
teljesen elmebeteg itt 1-2 ember, jobb, ha nem is olvasom többet.
kibaszott durva.
és van szavazati joguk, pont mint nekem pl....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 12., kedd 16:54
Úgy látszik szerinte is inkább vegyenek maguknak új gyereket.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 12., kedd 16:45
Inkább röhögj, vagy próbáld magad a szülők helyébe képzeli és együtt érezni velük, bár az úgysem fog menni. Majd talán egyszer.ferni írta: Kezdődött egy csúsztatással a dolog első körben:
Majd megtetézte ezt ezzel:Mint mondta, gyermekét még Varga Judit minisztersége alatt rabolták ki az ágyából, csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt, november 29-én, hamis dokumentáció alapján. (Varga Judit akkor már nem volt miniszter, 2023 júniusában maga jelentette be, hogy július 31-i hatállyal lemond miniszteri megbízatásáról – a szerk.)
Többit hehe leírta."Már akkor tudtam, milyen ember Magyar Péter, amikor Varga Judit elmondta egy interjúban, hogy hogyan bántalmazta őt”.
Sajnálatos módon én is alá tudom támasztani, hogy ezt a lelki terrorizálást, ahogyan te is terrorizáltad Juditot, sajnos nagyon sok nő átéli, ahogyan én is átéltem Aladár vér szerinti apjától
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 12., kedd 16:19
Majd megtetézte ezt ezzel:Mint mondta, gyermekét még Varga Judit minisztersége alatt rabolták ki az ágyából, csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt, november 29-én, hamis dokumentáció alapján. (Varga Judit akkor már nem volt miniszter, 2023 júniusában maga jelentette be, hogy július 31-i hatállyal lemond miniszteri megbízatásáról – a szerk.)
Többit hehe leírta."Már akkor tudtam, milyen ember Magyar Péter, amikor Varga Judit elmondta egy interjúban, hogy hogyan bántalmazta őt”.
Sajnálatos módon én is alá tudom támasztani, hogy ezt a lelki terrorizálást, ahogyan te is terrorizáltad Juditot, sajnos nagyon sok nő átéli, ahogyan én is átéltem Aladár vér szerinti apjától
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 12., kedd 16:04
Ha ennyi pénzt összegyűjtögettem volna így szépen szorgos, becsületes munkával..akkor én tuti otthagynék már mindent a fenébe,elmennék nyugdíjba és élném az életemet ahogy akarom. Utazgatnék, szarnék mindenre.Realista24 írta:Volt, honapokkal ezelott'shutterisland írta:
meszaros lorincz vagyona 990 milliard.![]()
[/color]
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 15:21
Volt, honapokkal ezelott'shutterisland írta:
meszaros lorincz vagyona 990 milliard.![]()
[/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 12., kedd 15:15
1.8 milla jogosultra havi 24400 az havi szinten 44 milliard, eves szinten kb 526 milliard.Kivancsi lennek honnan tudjak ezt majd kigazdalkodni, mert nagyjabol 1,8m jogosult van cspre, ami 12,2k-val szamolva, eves szinten brutalis osszeg, kiemelnem, hogy ebben az allapotban levo orszagnak. A duplajat meg el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudnak megoldani mondjuk tetelezzuk fel az elso ciklusukban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 12., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 14:46
Kivancsi lennek honnan tudjak ezt majd kigazdalkodni, mert nagyjabol 1,8m jogosult van cspre, ami 12,2k-val szamolva, eves szinten brutalis osszeg, kiemelnem, hogy ebben az allapotban levo orszagnak. A duplajat meg el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudnak megoldani mondjuk tetelezzuk fel az elso ciklusukban.swfan írta: A családi pótlékról már rengetegszer beszélt Magyar Péter, első körben duplájára emelnék, majd pedig inflációkövető lenne az emelése.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 12., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. november 12., kedd 14:29
Azt az elején leírom, hogy nekem nincsen gyerekem és még tervben sincs, szóval csak beleugatok a dogokbanHalfkey írta: Zack hozzászólását nagyon adom, egy pici véleményt kommentelnék a végére erről a részről:Amennyi dolgot szarul nyom a Fidesz, az szerintem pont nem egy probléma hogy nem családi pótlék, hanem adóvisszatérítés kerete a havi családtámogatás fő iránya. Így is van bizonyos régiókban megélhetési gyerektartás, egy magas családi pótlék erre csak ráerősítene. Nincs szerintem azzal baj hogy azok tudják megkapni a pénzt, akik amúgy (bejelentve) dolgoznak is.Amit mindenféleképpen nyomatnék MP helyében majd, az a családi pótlék drasztikus megemelése,
3 gyerekes családként idén 48k családi pótlék, 100k körül van az adóvisszatérítés. Jövőre ugye ezt a másodikat emelik elvileg (duplázást ígértek), szerintem ez társadalmilag jobb mintha a pótlék lenne emelve.
Ami ebben hibájuk, az inkább a CSOK és társai ingatlanpörgetésre, aza pénz is jobb lenne oktatásba/családtámogatásba és akkor nem pumpolnák az ingatlanpiacot (ami nyilván érdekük, nincsenek véletlenek).
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 12., kedd 14:21
Ezzel a videóval, gondolom, nem szándékosan, pont a kormányt segítik.kiserik írta:Aladár esetében a család a Magyar Kormánnyal harcol
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 12., kedd 14:08
Nem eleg bizonyitek ahogy a kormanyzati media kozpontilag elkezdte Lakatosekat osszemosni a Tiszaval? Masfelol meg az osszes eddigi allitasa a sajtotajekoztatorol igaznak bizonyult.kiserik írta:A legszebb, hogy neki soha nem kell bizonyítékot mutatnia. Elég a szava. Nézd meg a videót. A Népszava készítette és tiltotta le.BlancoMark írta:
Mert infot kapott rola, hogy ossze akarjak mosni az uggyel ot es a partjat?![]()
Nem azt mondta, hogy nem tortent buncselekmeny, hanem, hogy semmi kozuk hozza. Mit nem ertesz ezen tovabbra sem? Te nem beszelgetsz, hanem sulykolni probalsz sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 12., kedd 14:05
A legszebb, hogy neki soha nem kell bizonyítékot mutatnia. Elég a szava. Nézd meg a videót. A Népszava készítette és tiltotta le.BlancoMark írta:Mert infot kapott rola, hogy ossze akarjak mosni az uggyel ot es a partjat?kiserik írta: Újabb videó Ábrahámtól. A Népszava csinált vele riportot (első mondat: jól fizet Tóni?), majd ők letiltották, mert nem tetszett, amit hallottak. Mindenkinek kötelező, aki hallott már az ügyről, vagy véleményt mondott róla. https://m.youtube.com/watch?v=WOSuOEPPvAk
Kérdés: továbbra is fura, hogy miért kellett Magyar Péternek folytatni az elhiteltelenítést, és az ügy összerogánozását?![]()
Nem azt mondta, hogy nem tortent buncselekmeny, hanem, hogy semmi kozuk hozza. Mit nem ertesz ezen tovabbra sem? Te nem beszelgetsz, hanem sulykolni probalsz sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 12., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 12., kedd 14:01
Mert infot kapott rola, hogy ossze akarjak mosni az uggyel ot es a partjat?kiserik írta: Újabb videó Ábrahámtól. A Népszava csinált vele riportot (első mondat: jól fizet Tóni?), majd ők letiltották, mert nem tetszett, amit hallottak. Mindenkinek kötelező, aki hallott már az ügyről, vagy véleményt mondott róla. https://m.youtube.com/watch?v=WOSuOEPPvAk
Kérdés: továbbra is fura, hogy miért kellett Magyar Péternek folytatni az elhiteltelenítést, és az ügy összerogánozását?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem