Lionel Messi's path to the CWC is classic Fifa corruption

Csicskagyasz Fabrizio vajon beszamol errol is?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 11., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 11., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 18:00
Természetesen sérült, ma műtötték a vállátrealbeckham írta:Apropó kabala. Remy kedvence, a vörhenyes gyerekkel mivan? Amiota nem látni, azóta ver minket a gyász.Pad'em írta: kabalának van itt
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 11., hétfő 17:13
Apropó kabala. Remy kedvence, a vörhenyes gyerekkel mivan? Amiota nem látni, azóta ver minket a gyász.Pad'em írta: kabalának van itt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 11., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 9:33
Megváltóm kabalának van itt, sokat mondó, hogy nem ő állt be csereként hétvégén hanem a Castillás srác.Torquemada írta: És van még egy Vallejonk, aki űrméreten aluli.
Jacobo Ramón, Jesus Fortea. Jacobo kinézetre olyan mint Vallejo unokaöccse, de tehetségre őt is nagyra becsülik, nyáron ő is faszán játszott a Barca ellen. Forteát meg generációs tehetségnek tartják, tudnám miért csak a C csapattal játszik amikor a nagyokkal edz. Mindkettő nagy segítség lehet még Asención kívül.Torquemada írta: Ez a castillás gyerek, Asencio kifejezetten jó volt, plusz olyan fejjel szaladgált ott, mintha legalább öt éve az első csapatnál lenne. De még nem láttuk, mit tud igazából, eddig elég ígéretes volt. Hátha meglesz a mi cubarsink. Csak ő 21 éves, úgyhogy lassan villantania is kell valami nagyot. Hátha van mégy egy-két használható arc az utánpótlásban.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. november 11., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 10., vasárnap 21:41
Nyilvan a szivére hallgatva elgondolkodik az ember de ez már sehogy nem működne. Főleg Carloval lenne életveszélyes visszahozni még a végén állandó kezdő lesz belőle. Akkor már inkább a Castillából töltsük a keretet. Az ő története itt véget ért már rég. Az meg, hogy nincs vezér hát itt a lehetőség van 20+ ember a keretben. Ramosok kroosok carvajalok sem a semmiből teremtek hanem kiharcolták azt a szerepet.wZoLee7 írta: Jaj Guti, meg mindenki más is, engedjétek el ezt a Ramos dolgot. Nincs az a játékos akit visszahoznék ha önként távozik, főleg ha a pénz miatt lépett. Imádom Ramost, de szerintem ez egy rossz lépés lenne, inkább nyomatok 0 km-es fiatalokat, bőven elég az öreg a védelemben, Ramos, Alaba, Rüdiger. Ebből ráadásul 2 szerintem folyamat sérülésekkel fog bajlódni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 10., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 10., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 10., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 9., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 9., szombat 13:07
Azt hittem Gülert berakja a sok kritika miatt. Na majd felkeszul Modric a 70. percben...Toti írta: Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, Fran García, Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Mbappé, Vini Jr.
Legyen tánc
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 9., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. november 9., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 9., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. november 9., szombat 12:22
Bizonyítottak a srácok az elmúlt két meccsen, nincs szükség változtatásra.Toti írta: Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, Fran García, Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Mbappé, Vini Jr.
Legyen tánc
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 9., szombat 12:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 9., szombat 11:38
Hálás vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy egyedülálló, kivételes időszakon vagyunk túl, de attól is vagyunk mi a legjobbak, hogy mindig minden körülmények között az a cél, hogy a legjobbak legyünk, minél több versenysorozatban mi végezzünk az élen. Ha nem sikerül, sőt, egyetlen versenyt sem tudunk megnyerni, az a Real Madrid esetében csalódás. Megy tovább az élet, nem szűnik meg a klub, de az tény, hogy ilyen kerettel ez csalódás lenne. Na mindegy, elengedtem, nekem ez a véleményem, elfogadom, ha más lazábban kezeli ezt. Nem tartom átmeneti időszaknak ezt az évet, legjobb edző nálunk van, legjobb játékosok zöme nálunk vannak, úgyhogy nyerjünk minél több trófeát. Reméljük ez az egész ősz csak balszerencse, és formajavulással megnyomjuk a következő időszakot. Az bíztató, hogy Ancelotti kísérletezget, mondjuk lehetett volna már kicsit korábban is reagálni, de ez van.RealRaúl77 írta:Azért azt is vegyük észre, hogy igazán el vagyunk kényeztetve. Elmúlt 10 éven belül 6 bl győzelem. 6! Nem kevesebb, mint Milánon kívül bármely más csapat valaha nyert összesen. Ebbe azért gondoljunk néha bele, hogy milyen jó sorsunk van szurkolóként ebben az időszakban.RealVazquez írta:
Megint a végletek. Nem sírtam, nem hisztiztem. És nem azt mondtam, hogy elvárás a bl címvédés, vagy triplázni kell. Hanem hogy a nulla kupás idény csalódás és ilyen kerettel nem kell szégyenkeznünk sehol, de azért viszont igen, ha egyetlen kupát sem tudunk összehozni. Az bizony lebőgés. És fejek is hullanának, élen Ancelottival, ami előrevetítené, hogy a keret is átalakulna valamelyest. Nekem ne mondja senki, hogy ezzel a kerettel, és a világ legtapasztaltabb edzőjével nem elvárás legalább egy trófea megszerzése. Kroos és egyéb legendák távozása ide vagy oda. Azért még is csak nálunk futballozik a szűk elitből legalább 4 (Courtois, Bellingham, Vini, Mbappe). De ha posztok szerint nézzük a legjobbakat, befér Rüdiger is és a most épp sérült Carvajal is.
A sérülésekről nyilván nem tehetünk, szerencsétlenek vagyunk e téren, mint mindig, de hát gondolni kellett volna erre, amikor teljesen egyértelmű volt, hogy ilyen sűrű menetrend még sosem volt szinte. Mindezek mellett tényleg elvárás, hogy versenyezzünk minden kupáért és behúzzunk legalább egyet, legyen az spanyol kupa, szuperkupa vagy bármit…
De azért elvárás, hogy még, még, még!
Én is szurkolok, én is szeretném, de nem halunk bele, ha valami nem úgy sikerül.
Mi lett volna velünk '66 és '98 közötti csekély 30 évben, amikor egy bek trófeát sem nyert a csapat? Döntőbe is csak egyszer jutott.
Azért lássuk be, akármennyire elégedetlenek, és sikerre éhesek vagyunk, kifejezetten hálásak lehetünk, hogy ebben az időszakban szurkolunk, és nagyon elkényeztettek minket az utóbbi időben sikerekkel. Akarjunk, menjünk, küzdjünk, de közben ne feledkezzünk meg hálásnak is lenni. Próbáljunk meg tisztelettel lenni azok felé, akiknek ezt köszönhetjük. Ez nem csak neked szól. De hát azért na!
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem