He wants to IMMEDIATELY release files about JFK and 9/11, Jeffrey Epstein's Book of Blackmail, the Russia Gate files, and the truth about the J6 pipe bomber.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 12., kedd 9:19
Jó helyre megy az adónk ismétDolgozok egy dokumentumfilmen is az elmúlt 8-10 hónap magyarországi történéseiről. Ebben természetesen Magyar Péter az egyik főszereplő. Ennyit tudok mondani
– mondta az Új Szónak Dézsy
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2024. november 12., kedd 8:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 12., kedd 8:14
Szerintem az, hogy jelenleg a közvéleménykutatások szerint ők vezetnek az pont semmit nem jelent. Több mint egy év hosszú idő, az alatt sok minden történhet. És ugye a fidesznek korlátlan hatalma és erőforrásai vannak. A győzelem csak akkor van meg miután megszámolták a szavazatokat.'shutterisland írta: szerintem mar nem igazan kell nagyot huzzon, kb 4 fontos dolog van hatra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 12., kedd 7:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 12., kedd 6:20
szerintem mar nem igazan kell nagyot huzzon, kb 4 fontos dolog van hatra.MP-nek lesz még szerintetek bármilyen fegyvere?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 23:20
Az volna a legjobb forgatókönyv, ha valami büdös nagy csoda folytán bejutna a Kutyapárt, és velük lenne meg a Tisza kétharmada, mindez épp elegendő fékkel és ellensúllyal.csababarca írta: Arról azért kevés kétely van, hogy ha mondjuk olyan forgatókönyv történne 26-ban, hogy a mihazánk lenne a fidesz vs tisza kérdésben a mérleg nyelve, hova állna a mihazánk.
Ez már bőven sokszor kiderült.
én valahol megérem kiseriket, weaht, ők így gondolkoznak, és ezeket az elveket vallják.
de itt és most 26-ban ha minden abban a mederben folyik tovább, mint amiben az elmúlt hónapokban, akkor itt a fidesz vs tisza kérdés fog maradni.
akiknek nem volt elég egyértelmű az az ámokfutás amit a fidesz az elmúlt 14 évben csinált, akkor szavazzon tovább a fideszre.
mindenki más, akinek elege van meg a tiszára, aztán lássuk mit akar a többség.
minden másra leadott szavazat megy a pocsékba sajnos, ha tetszik ha nem. szép dolog kiállni az elveinkért, de ennek ami zajlik véget kell vetni, ebben szerintem már nincs kérdés.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 11., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 11., hétfő 21:39
Baj akkor lesz, ha 26-ban megint Orbán nyer. Úgyhogy nem, nem szavazok a Mi Hazánkra. Orbán vagy Magyar, ez lesz a kérdés. Akinek elege van ebből a rendszerből, annak ott a Tisza Párt, aki pedig élvezi ezt a fertőt, annak bárki más. Sajnálom, hogy Magyarországon idáig süllyedt a politika és a közélet, de ez az igazság. 2026 után jó esetben helyreáll(hat) a valódi demokrácia, és abban helye lesz mindenféle pártnak, sokféle politikussal.weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 21:32
én még a Steaua Bukarestre issoadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 11., hétfő 21:25
hat ha mar mindenkepp kellene egy epp a kuszobot megugro part ami "kordaban tartja" a fidesz vs tisza gyozteset, a merleg nyelve legyen, az remelhetoleg akkor inkabb a kutyak legyenek.Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 21:02
Nem szatellitpárthalamadrid írta: Dúró Dóra ma Hollikkal és 3 másik NER-NPC-vel beszélte ki a HírTV-ben a Magyar Watergate-et.
https://www.youtube.com/watch?v=-D-NaZUZ7BM
Kiserik meggyőzött, Mi Hazánkos lettem.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:48
Mióta mondom, hogy ez máshogy nem fog menni...hehetheoriginal írta:az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
barmi aron.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 11., hétfő 20:47
az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:45
Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák. Ha kiesik a DK és a mi hazánk is, akkor valaki megint egyedül viszi a hatalmat. Még ha 2/3-ad esetleg nem is lesz, de abszolult többséggel szinte azt csinál, amit akar. Ha van egy nem 50+%-os kormánypárt és egy ellenzéki párt, meg egy harmadik párt aki nélkül se meg se le szavazni nem lehet semmit, akkor talán elindulhatunk a demokrácia és a párbeszéd rögös útján.soadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 11., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. november 11., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 11., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:31
De min csodálkozol? Magyar Péter volt, aki először belerúgott a DK-ba is meg a Mi hazánkba is. A kutyákba, MZP-be meg Vonába nem. Vonába csak később.'shutterisland írta:az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.Mi történt? Miről maradtam le?
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem