valahol fej-fej mellett lehetnek szerintem, nyilvan a fidesz meg parszazezer embert be tud izzitani (akar 30 eve halott embereket vagy gyors betelepitett indonezokat, nem szamit) de a mar emlitett uj szavazok / elhalalozok (amit nyilvan nem latnak a mostani kozvelemenykutatasok) ezt remelhetoleg balanszoljak.Szerintem az, hogy jelenleg a közvéleménykutatások szerint ők vezetnek az pont semmit nem jelent. Több mint egy év hosszú idő, az alatt sok minden történhet. És ugye a fidesznek korlátlan hatalma és erőforrásai vannak. A győzelem csak akkor van meg miután megszámolták a szavazatokat.
Szóval itt egy nagyon kemény 1.5 év van hátra, sok mocskolódással, nagyon résen kell lenni.
sok fog azon is mulni, hogy a megfelemlitett reteg (fideszes onkormanyzatok kozmunkasai, lölö cegeinel fidesz szavazatra kenyszeritett munkasok, stb) a szavazofulke maganyaban mit huznak.
de en arra gondoltam, hogy mivel a tendencia alapjan a tisza erosodik a fidesz gyengul/stagnal, akkor nem kell mar ide masik atombomba, csak folytatni amit az elso atomboma ota csinalnak.