Ez konkrétan holokauszt támogatásweah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 19:24
Ez konkrétan holokauszt támogatásweah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:16
Még megteheted 26 tavaszáig, utána már nem lesz lehetőség rá reméljük.ferni írta: Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az![]()
Hajrá Gyurcsány![]()
DKs is akarok lenni....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:10
Nem néztem meg,majd megnézem későbbferni írta:Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:54
Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:52
Toroczkait meg fizetik az oroszokweah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:44
Milyen propaganda? Hát ezekről videófelvételek vannak amiket írtam.Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:FolytatjukSzép kis jövőkép minden oldalról
Kösz mila!így sem rosz amúgy
Elképzelem ahogy a Nép Szava remeg MPtől...swfan írta:
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:39
Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünkferni írta:Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.weah írta:
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cs
Remélem a gazdapártjával(fidesz) együtt eltünnek végleg a térképről hamarosan.
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Hajrá mi hazánk,csak bennük lehet bízni.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 11., hétfő 18:38
Egy szovegen belul lefideszcsicskazni a tisza partot es orosz kirakatpapucsozni a fideszt, majd elmondani hogy a mi hazank az egyetlen alternativa gyakorlatilag a tokeletes ellentmondas.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem?![]()
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:36
Kajak belekeverik MP-t isKépzeljétek el mi történt! Kaptam egy telefont az előbb, amit sajnálom, hogy nem hallotatok. Szóval az előzmények: Megkeresett a múlt héten a Népszava. Interjút kértek tőlem vágatlanul. Ahogy Gulyás Marcinál, úgy náluk is elfogadtam. Sőt! Szokásomhoz híven visszautasítottam, hogy előre megkapjam a kérdéseket. Azt mondtam, hogy nekem nincs tabu. Kérdezzenek bármiről, bármennyit, én mindenre válaszolok, ők pedig vállalták, hogy cserébe vágatlanul leadják. Jött videós, fotós, újságíró-riporter, és minden a megbeszélték szerint zajlott, a végén arra is garanciát kaptam, hogy ahogyan megbeszéltük, vágatlanul le fogják adni. Eddig a múlt. Most pedig a jelen:
Ahogy Gulyás Marcinál, itt is közbeszólt a technika ördöge. Legalább is erről tájékoztatott az imént a videót készítő szakember. Eltűnt a hang! Annyira sajnálják, mert így sajnos nem lehet leadni![]()
Közöltem, hogy semmi gond, mert nekem megvan! Hiszen az én studiómba jöttek felvenni, és arra az esetre, ha a “technika ördöge” közbeszólna, én is felvettem a beszélgetést, így most oda tudom adni és volt probléma, nincs probléma!
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
Mondtam sebaj, én nem ijedtem meg, én közzéteszem!
Ekkor már arról tájékoztattak, hogy nem csak ez a gond, de nem tudják még ez az ügy meddig fog gyűrűzni.
Utóbbit nem tudom hogyan kell értelmezni, talán, hogy ki lesz még érintett?? Esetleg ismerőseik, barátaik. Tenyleg nem tudom. Nem is értem.
A végén pedig arra szólítottak fel, hogy a saját stúdiómban készült, saját hangomat ne merjen megosztani a nyilvánossággal, miután egyoldalúan megszegték valamennyi megállapodásunkat.
Természetesen hamarosan megosztom. Exluzív Népszava interjú következik holnap reggel 9:00-kor, itt!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 11., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 11., hétfő 18:34
Ha a politika így működne, akkor a NER sem létezne.weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.
A hitványsága elpusztítja a pártját.
HozzászólásSzerző: mila » 2024. november 11., hétfő 18:34
korrigáltam nekedweah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
Csak a mi hazánk ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:30
Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 11., hétfő 18:28
Engem most azonnal meggyőztél.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:25
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem?weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.
A hitványsága elpusztítja a pártját.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 18:08
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem