Még megteheted 26 tavaszáig, utána már nem lesz lehetőség rá reméljük.ferni írta: Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az![]()
Hajrá Gyurcsány![]()
DKs is akarok lenni....![]()
Legyél inkább Mi Hazánkos én azt mondom.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:16
Még megteheted 26 tavaszáig, utána már nem lesz lehetőség rá reméljük.ferni írta: Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az![]()
Hajrá Gyurcsány![]()
DKs is akarok lenni....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:10
Nem néztem meg,majd megnézem későbbferni írta:Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:54
Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:52
Toroczkait meg fizetik az oroszokweah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:44
Milyen propaganda? Hát ezekről videófelvételek vannak amiket írtam.Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:FolytatjukSzép kis jövőkép minden oldalról
Kösz mila!így sem rosz amúgy
Elképzelem ahogy a Nép Szava remeg MPtől...swfan írta:
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:39
Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünkferni írta:Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.weah írta:
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cs
Remélem a gazdapártjával(fidesz) együtt eltünnek végleg a térképről hamarosan.
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Hajrá mi hazánk,csak bennük lehet bízni.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 11., hétfő 18:38
Egy szovegen belul lefideszcsicskazni a tisza partot es orosz kirakatpapucsozni a fideszt, majd elmondani hogy a mi hazank az egyetlen alternativa gyakorlatilag a tokeletes ellentmondas.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem?![]()
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:36
Kajak belekeverik MP-t isKépzeljétek el mi történt! Kaptam egy telefont az előbb, amit sajnálom, hogy nem hallotatok. Szóval az előzmények: Megkeresett a múlt héten a Népszava. Interjút kértek tőlem vágatlanul. Ahogy Gulyás Marcinál, úgy náluk is elfogadtam. Sőt! Szokásomhoz híven visszautasítottam, hogy előre megkapjam a kérdéseket. Azt mondtam, hogy nekem nincs tabu. Kérdezzenek bármiről, bármennyit, én mindenre válaszolok, ők pedig vállalták, hogy cserébe vágatlanul leadják. Jött videós, fotós, újságíró-riporter, és minden a megbeszélték szerint zajlott, a végén arra is garanciát kaptam, hogy ahogyan megbeszéltük, vágatlanul le fogják adni. Eddig a múlt. Most pedig a jelen:
Ahogy Gulyás Marcinál, itt is közbeszólt a technika ördöge. Legalább is erről tájékoztatott az imént a videót készítő szakember. Eltűnt a hang! Annyira sajnálják, mert így sajnos nem lehet leadni![]()
Közöltem, hogy semmi gond, mert nekem megvan! Hiszen az én studiómba jöttek felvenni, és arra az esetre, ha a “technika ördöge” közbeszólna, én is felvettem a beszélgetést, így most oda tudom adni és volt probléma, nincs probléma!
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
Mondtam sebaj, én nem ijedtem meg, én közzéteszem!
Ekkor már arról tájékoztattak, hogy nem csak ez a gond, de nem tudják még ez az ügy meddig fog gyűrűzni.
Utóbbit nem tudom hogyan kell értelmezni, talán, hogy ki lesz még érintett?? Esetleg ismerőseik, barátaik. Tenyleg nem tudom. Nem is értem.
A végén pedig arra szólítottak fel, hogy a saját stúdiómban készült, saját hangomat ne merjen megosztani a nyilvánossággal, miután egyoldalúan megszegték valamennyi megállapodásunkat.
Természetesen hamarosan megosztom. Exluzív Népszava interjú következik holnap reggel 9:00-kor, itt!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 11., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 11., hétfő 18:34
Ha a politika így működne, akkor a NER sem létezne.weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.
A hitványsága elpusztítja a pártját.
HozzászólásSzerző: mila » 2024. november 11., hétfő 18:34
korrigáltam nekedweah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
Csak a mi hazánk ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:30
Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 11., hétfő 18:28
Engem most azonnal meggyőztél.weah írta:Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:25
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cshehetheoriginal írta:Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem?weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.
A hitványsága elpusztítja a pártját.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:05
Jogilag teljesen oké (a videó nem monetizált, van forrásmegjelölés, ez a fair use-ba belefér, a youtube-ot nem fogja érdekelni). Morálisan nem volt szép húzás.ferni írta:Itt a Jani válaszaferni írta: Így használja Rogán Antal az MI-t Magyar Péter és közösségünk lejáratására
Na erre kíváncsi leszek, hogy a TheVR erre adott-e engedélyt, hiába csak egy videó ami csak sima forrás, de ugye itt minden túl van gondolva.
Persze hogy nem lett engedély kérve, szóval törölve lesz majd
Azért ez így amatőr volt attól aki kezeli a youtubet meg videókat vág nem kicsit.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem