Olvasd el az első Facebook bejegyzését a témában. Idéztem is belőle.BlancoMark írta: Ez szimplan nem igaz amit Pottyondirol allitasz. Vegignezted az idetartozo videojat vagy csak elolavastal
par jobbos cikket rola?
Zack: gerinctelen szar alak, én nem ismerem. Egy dolog ami lényeg, hogy úgy néz ki Lakatos lépéseiből, hogy van alapja annak, amit állít. Osváh is elismerte amit állított róla.
Ericco: érdekes véleményt alkotni arról, amit nem ismersz, max kivonatban. Kérlek segíts, mert én nem emlékszem arra, mikor hazudták azt, hogy Lakatos az influenszer tüntetés szervezője volt. Valami rémlik valamelyik riportban (Ultrahang talán), de talán ott azonnal ki is javították, hogy nem szervező, hanem csak reklámozó.
Egyébként ha végig követted volna az eseményeket tudnád, hogy ezek nyitott otthonok. Nem börtönök, vagy zárt, bentlakásos iskolák. Szabadidőben oda mennek a gyerekek, ahová akarnak. A lényeg, hogy este 10-re vissza kell érni. Illetve van rengeteg egyéb probléma is.
Hibás a rendszer, a rendszerben dolgozók, de a bűnelkövető az bűnelkövető. Nem arról van szó, hogy a karjaiba löki a rendszer, hanem hogy kitépi onnan erőszakkal.