Nyilván mi hozzuk az összes meccset

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 11., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. november 11., hétfő 9:12
Sajnos nem három, hanem az egymás elleni eredmény miatt inkább 3,5. Nem valószínű. hogy a tavaszin négy plusszal verjük őket. Ráadásul a valencia elleni meccs sem szokott sétagalopp lenni a pillanatnyi helyezésektől függetlenül.Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 11., hétfő 8:32
Ezt adom, nem akkora veszteségek jelenleg mint ahogy kinéz.hehetheoriginal írta:Pont azok serultek le, akik visszahuztak a gyenge kepessegeikkel a csapatot, ugyhogy jelentos fejlodes varhato a jatekban isgutihaz14 írta:
az majd tavasszal lesz megtartva, nem?
alapelvetoen szenvedunk es szar az egesz, lesz itt meg boven pontvesztes
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 11., hétfő 8:19
Pont azok serultek le, akik visszahuztak a gyenge kepessegeikkel a csapatot, ugyhogy jelentos fejlodes varhato a jatekban isgutihaz14 írta:az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 11., hétfő 8:18
nekik isgutihaz14 írta:az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 11., hétfő 8:15
az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 11., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. november 11., hétfő 8:01
Rettentő korrekt. Félidőben vérvörös fejjel, kidülledt szemekkel beszélgetett a bíróval. Nem kellett sok hogy ne harapja át a torkát, el is vitte onnan inkább a segédedzője. Bár gondolom a sarki boltban lévő parizer árán volt ennyire felindulva Flick, nem az ELCSALT lesen.realbeckham írta: Ez a flick annyira korrekt es tisztelettudó egy fazon, hogy
furcsa nézni ezt a csapatot. Annyira kilog ő onnan.
Egy xavi pl ezt a tegnapi meccset már nem élte volna meg. Szerintem a masodik félidőre már a lelátón ült volna. Hogy a meccs utáni kopkodesekrol ne is beszeljunk.
El vagyok én ettől szokva. Nem jó ez igy.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 11., hétfő 7:57
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 11., hétfő 7:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 11., hétfő 7:24
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. november 11., hétfő 6:51
Te miről beszélsz?A lábát kell nézni nem a karokat.listomlok írta: Ez a csúcstechnika Lewandowski karját a Sociedados karjának renderelte...
https://x.com/MagicOfBarca/status/1855715566352556195
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 11., hétfő 3:55
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 11., hétfő 1:59
Egyszeruen vak vagy, ha nem latod a lestlistomlok írta: Ez a csúcstechnika Lewandowski karját a Sociedados karjának renderelte...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 11., hétfő 1:54
De most ezzel mit akarsz elérni? Nem értem, ha elismerjük, ha nem, ez már mit sem változtat azon, hogy kiszopott a barca!! Azt pont leszarom hogyan. A Bayernnek meg az espanyolnak mikor ilyet visszafújtak a barca ellen akkor gondolom helyesen működött a var. Nagy bohóc vagy te listomlok. Na szevasz!listomlok írta: Ez a csúcstechnika Lewandowski karját a Sociedados karjának renderelte...
HozzászólásSzerző: listomlok » 2024. november 11., hétfő 1:14
HozzászólásSzerző: listomlok » 2024. november 11., hétfő 1:10
Amikor egy fideszes retardált próbál szakérteni...ferni írta: Na, kiszakértettem magamat, az általam látott bizonyítékok alapján úgy vélem nem volt les.
Jó éjt listomlok![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 1:08
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. november 11., hétfő 1:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 0:58
Figyelj, senki nem mondja, hogy les volt fixen 100%ig, nagyon necces a dolog, én is csak a lehetséges okokat írtam miért nézhették máshogy, meg mert jó a buli....
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem