egy-két észrevétel a meccsről:
- Iscohoz elképesztő ahogy ragad a labda

Minden labda átvételét élmény nézni, találni kéne neki egy fix helyet. Ez a Xabi-Modric-Isco acélosabb csapatok ellen kevés lesz, de én egy Xabi-Illarra-Modric-Isco-Bale-Cé formációt is megnéznék, Iscoval Benzema posztján. Elég gólerős, sztem beválna ott is
- Xabi eszméletlen kell még mindig, sztem nem olyan egy funkciós most mint Mourinhonál, többet mozog felfelé, többet forog a labdával. Valahogy másnak látom, mintha felszabadultabb lenne
- Di Maria játéka viszont szörnyen irritáló, 10ből 7szer elbassza élből, aztán a maradék három alkalommal olyat csinál, hogy csak nézek, mire ő is meglepődik és gyorsan elkúrja. Pedig nagy fegyver lehetne... de Jesé-nek előtte kéne lennie a rangsorban, ahogy remélem lesz is szép lassan
http://www.youtube.com/watch?v=8kI4I0zA ... e=youtu.be
és az ilyeneket igazán jó érzés látni. Végre mindenkinél jó helyen van a labda, főleg így Khedira hiányában. A Clasico óta lőttünk 30 gólt 7 meccsen... Tavaszra alázunk
De azért az elég cink, hogy ahogy nézem most 4 meccset játszunk idegenben zsinórban. Olimpic (kupa), Koppenhága, Osasuna, Valencia...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"