weah írta:
A régi is lopott,a mostani is lop,a "jövendőbeli" meg már lopott,pedig még oda sem került.
Éppen ezért szavazok Toroczkaira.
Jaja, MP szétlopta magát, de a Fideszben ugye ezt eltusolják neki és nem hozzák nyilvánosságra, hiába dől be éppen a pártjuk
Nyíltan lopnak a Fidesznél, szóval az se érv, hogy maguk ellen beszélnének.
Megint egyenlőséget tesztek aközött, hogy valaki a rendszerben dolgozott sokadrangú helyeken mint egy fogaskerék és mondjuk jól élt belőle vagy az ő utasításaira lettek azok a dolgok, amiket lentebb leírtam. Főleg MPnél vicces ez, akinek nagyon választása se volt Juci mellett, de hát azért nem kell sajnálni persze.
A másik, hogy ő maga lépett ki ebből a közegből az első adandó alkalommal, ahogy reális lehetősége volt, de ugye ez semmit se jelent sokaknál.
Tényleg olyan szinten nincs még csak egy ligában se a dolog, hogy az összehasonlítás is vicces.
MP-nél pedig arról van szó, hogy elvileg ő jobb, mint a Fidesz. Akkor illene is úgy viselkedni, nem? Gyökér a Fidesz, tudjuk. MP mitől lesz jobb, ha ugyan olyan gyökér?
Attól hogy nem lopott el tíz ezer milliárdokat, nem nyomorított meg egy országnyi embert és vette el egy csomó fiatal elől a lehetőséget, hogy jobb életük legyen és itt még lehetne sorolni reggelig a listát.
Magával a Fidesszel nem volt gondja az embereknek sokáig, nem véletlen tudnak vele azonosulni a Fideszesek is MPvel, de olyan szinten kifordult magából az egész narancsosztag, hogy el se hiszi az ember miket engednek meg maguknak. Félelmetes.
Ferni mar a tulso veglet, az sem egeszseges hosszu tavon.
Nem ám, de akkor se normális ami megy és ezeket el kell innen takarítani. Meg ahogy írtam én főleg titeket boldogítalak ezzel a témával, másokat ritkán fárasztok vele
Életemben először is csak azért mentem el szavazni 2018ban, hogy a sok alja maradék párt hátha kicsúszik a %os küszöbből, sajna nem sikerült.
Most végre itt a reális esély erre, hogy ez a fertő, amit magyar politikának hívunk megújuljon picit.
Most is már megy a Rogán-hadjárat azt olyat írnak, hogy MP készítette ezt a hangfelvételt amit bemutattak....
Fog még sztem MPről is dolgok kiderülni, de a Fidesznek pont az a baja, ami miatt eddig működtek:
Ingerküszöb olyan magasan van, hogy már kb senkit se érdekel semmi.