Hangfelvételen már trükkös a dolog, de ott is ha van forrásfájl tudtommal ki lehet még elemzi a dolgot, de ahogy telik az idő egyre nehezebben.
Jó buli lesz ebből is az fix.
Ezt még Elevenkéhez....

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 10., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 10., vasárnap 22:31
FYI: A Humen magazin egy LMBTQ+-magazin1madridista írta:mert bese atyaval csak annyi tortent h nem vt hetero?swfan írta: bedezsóti fb-on:
"Poloska!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már a szerkesztő kollégákkal három hónapja tudjuk, hogy olyan cucc jön majd ki rólad, a BESE atya mind a tíz ujját megnyalja majd...
A Humen magazinon is főcímlapon leszel"
Most jól veszem ki, hogy azt akarják majd eladni valamilyen AI generált vagy akár valódi felvétellel, hogy MP nem hetero?![]()
igy felhaborodsz azon ha vki nem hetero?
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 22:30
Ez a legnagyobb bohóc, nem kell vele foglalkozni.swfan írta: bedezsóti fb-on:
"Poloska!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már a szerkesztő kollégákkal három hónapja tudjuk, hogy olyan cucc jön majd ki rólad, a BESE atya mind a tíz ujját megnyalja majd...
Most jól veszem ki, hogy azt akarják majd eladni valamilyen AI generált vagy akár valódi felvétellel, hogy MP nem hetero?
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:28
mert bese atyaval csak annyi tortent h nem vt hetero?swfan írta: bedezsóti fb-on:
"Poloska!
Most jól veszem ki, hogy azt akarják majd eladni valamilyen AI generált vagy akár valódi felvétellel, hogy MP nem hetero?
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:27
1madridista írta:leirtam h szerintem miert. kutyapartot, mmn, mihazankot nem szidtam soha sokszor meg elvezem is az mkkp trollkodasait meg h gorbe tukrot tartanak annak ellenere h nem ertek veluk egyet minndenben... mi hazank szinten nem korrupt, es nem tolvaj banda, de veluk se ertek egyet, mmnel nem sok problemam van...en nem ertek egyet azzal h egy rosszabb opcio is lehet jo lehet en nem ertek a politikahoz, de aki nem tud ennel jobbat az nem tudom egyaltalan erdemel e valamit az elettol nem hogy kormanyzast... mpvel kapcsolatban szkeptikus vagyok, sokszor leirtam mar h mi a bajom vele, nem fogom megegyszer mert megint valaki belekot, nincs kedvem hozza...halamadrid írta:
Juhász Péter és Vona Gábor lejáratása?
És akkor a nemzet oligarchizálódásáról, kisebb volumenű lejáratásokról és egyéb mocsokságokról még nem is beszéltem.
Ez nem csak arról szól, hogy sokkal jobbnak kell lennie. Legtöbb esetben még egy rosszabb opció is jó lehet a politikai váltógazdaság miatt, hogy ne tudja egy-egy Orsós családhoz hasonló kisajátítani a nemzeti vagyont.
Megértem, ha valakinek annyira sem szimpatikus MP, hogy inkább leszavaz az MKKP-ra vagy egy MMN-hoz hasonló, becsületes kispártra, de ne viccelj már, hogy rosszabb, mint a Fidesz...
masodik fele veletlenul torlodott___Samy___ írta:
samy: eleg volt a fideszbol de nem tudok eltekinteni mp kommunikacioja (mindenki propagandista, mindenki rogan embere aki ellene szol, tisztara mint a brusszelezes sajnos) felett, es sajnos attol se h sztem o is resze vt a rendszerszintu korrupcionak ("rendszer haszonelvezoje"![]()
)... szamomra ez egy maffialeszamolasnak nez ki nem latom a tortenetben a magyar erdekeket...
r24: attol meg mert ideirsz valamit nem lesz igaz... tovabbi jo probalkozast...
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 10., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 22:23
Nyugodtan beszállhatsz, állok elébe. De mondok még jobbat. Ez a remek rendszer, aminek én a haszonélvezője vagyok, tudod mit csinált? Gyönyörűen tönkretette az idény- és kézimunka igényes ágazatokat. Persze a fehérgalléros bűnözőket ez nem érdekli. Őket az érdekli, hogy a területalapú támogatás megmaradjon (be is vannak most szarva rendesenRealista24 írta: Magas a ló kiserik, nem szállok be. Áltasd magad nyugodtan.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:18
leirtam h szerintem miert. kutyapartot, mmn, mihazankot nem szidtam soha sokszor meg elvezem is az mkkp trollkodasait meg h gorbe tukrot tartanak annak ellenere h nem ertek veluk egyet minndenben... mi hazank szinten nem korrupt, es nem tolvaj banda, de veluk se ertek egyet, mmnel nem sok problemam van...en nem ertek egyet azzal h egy rosszabb opcio is lehet jo lehet en nem ertek a politikahoz, de aki nem tud ennel jobbat az nem tudom egyaltalan erdemel e valamit az elettol nem hogy kormanyzast... mpvel kapcsolatban szkeptikus vagyok, sokszor leirtam mar h mi a bajom vele, nem fogom megegyszer mert megint valaki belekot, nincs kedvem hozza...halamadrid írta:Juhász Péter és Vona Gábor lejáratása?1madridista írta:
arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
És akkor a nemzet oligarchizálódásáról, kisebb volumenű lejáratásokról és egyéb mocsokságokról még nem is beszéltem.
Ez nem csak arról szól, hogy sokkal jobbnak kell lennie. Legtöbb esetben még egy rosszabb opció is jó lehet a politikai váltógazdaság miatt, hogy ne tudja egy-egy Orsós családhoz hasonló kisajátítani a nemzeti vagyont.
Megértem, ha valakinek annyira sem szimpatikus MP, hogy inkább leszavaz az MKKP-ra vagy egy MMN-hoz hasonló, becsületes kispártra, de ne viccelj már, hogy rosszabb, mint a Fidesz...
___Samy___ írta:swfan írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 21:27
Jaja, MP szétlopta magát, de a Fideszben ugye ezt eltusolják neki és nem hozzák nyilvánosságra, hiába dől be éppen a pártjukweah írta: A régi is lopott,a mostani is lop,a "jövendőbeli" meg már lopott,pedig még oda sem került.
Éppen ezért szavazok Toroczkaira.
Attól hogy nem lopott el tíz ezer milliárdokat, nem nyomorított meg egy országnyi embert és vette el egy csomó fiatal elől a lehetőséget, hogy jobb életük legyen és itt még lehetne sorolni reggelig a listát.MP-nél pedig arról van szó, hogy elvileg ő jobb, mint a Fidesz. Akkor illene is úgy viselkedni, nem? Gyökér a Fidesz, tudjuk. MP mitől lesz jobb, ha ugyan olyan gyökér?
Nem ám, de akkor se normális ami megy és ezeket el kell innen takarítani. Meg ahogy írtam én főleg titeket boldogítalak ezzel a témával, másokat ritkán fárasztok veleFerni mar a tulso veglet, az sem egeszseges hosszu tavon.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 10., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 10., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 21:13
És felvilágosítanál, hogy milyen rendszernek is vagyok haszonélvezője? Tudom, vannak ismerőseid, ők mesélték.Realista24 írta: Utalgatas?
Én már többször leírtam hogy te haszonélvezője vagy a rendszernek, meg durvábban is, biztos emlékszel, mivel mezőgazdaságban vagy érintett.
Akiket én említettem, ott valószínűsíthető a dolog. A te esetedben egyértelmű.
Ja, és szarok én Viktorra is meg Péterre is, meg az összesre.
Tőlem sok Fidesz szidást amúgy sem hallassz, mert szidja őket kb mindenki. Én nem az a fajta ember vagyok, aki beáll a kórusba bégetni. Mindig elmondom, hogy soha nem szavaztam és nem is fogok rájuk. De azt is elmondom, hogy én nem azt látom, mint ferni például, hogy a fél ország éhen fog halni 2 nap múlva és világvége, mert itt, Borsod nem gazdag felén nem élnek rosszabbul az emberek, mint 10-20 évvel ezelőtt. Sőt.___Samy___ írta:Tovabbra is az a bajom, hogy mig a masik oldal - jelen esetben MP - nem hozta ezt fel, toled sem hallottam azt, hogy ez mekkora gyokerseg a fidesztol.kiserik írta:
Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?
Mas szemeben a szalkat, sajatosban a gerendat ugye.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 10., vasárnap 21:05
Tovabbra is az a bajom, hogy mig a masik oldal - jelen esetben MP - nem hozta ezt fel, toled sem hallottam azt, hogy ez mekkora gyokerseg a fidesztol.kiserik írta:Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?___Samy___ írta:
A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 10., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 20:49
Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?___Samy___ írta:A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?. Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 10., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 10., vasárnap 20:45
A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?. Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem