nem gyurcsanyoztam egesz eddig... nem gondolom h gyurcsany meg mindig relevans politikai szereplo es o a felelos az elmult kb 6 evert, ne adjatok olyasmit a szamba amit nem mondtam, mert ez utolso patkany (megafon ha igy jobban tetszik) tempo...raul 4 ever írta: ha már szóba hoztad őket. klári és fecó nem üzennek nekünk valamit az alternatív valóság nevű bolygóról?
hát ez rosszabb, mint a stasi![]()
direkt mondtam akkor hulyeseget ami a holdrol is latszik de brusszelbol biztosan...BlancoMark írta:Te hány éves vagy? A haverokkal meglévő közös chatben ment ilyen szinten a kommunikáció középiskolában.1madridista írta:
geci hulyeseget csinal, aztan elore letagadja hogy hulyeseget csinalt es azt mondja h a masik hazudik arrol h hulyeseget csinalt...
igy konnyu... csak annyit csinal h gyorsabban hazudik mint ahogy a fidesz...
megolok valakit majd elasom aztan benyogom h a chatgpt volt csak a rendorseg ram fogja...
es lass csodat elore megmondtam h mikor 2 nappal kesobb megtalaljak a hullat a rendorseg engem fog gyanusitani...
ez az ai dolog sztem ordenare bs, ilyet en is tudok mondani, ilyet hasrautve barki tud mondani miert kene elhinnem?