pont ezt a meccset nem láttam, csak összefoglalótGalacticos írta: Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan.![]()

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 9., szombat 18:54
pont ezt a meccset nem láttam, csak összefoglalótGalacticos írta: Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 9., szombat 18:52
Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan.Jim írta:végre te is megvilágosodtálhehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Nem Jim masik accountja vagyok![]()
Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.![]()
![]()
amúgy viccen kívül remélem mindenki elhiszi, hogy itt is vannak tehetségek bőven, nem csak a Barcánál![]()
nyilván csak egy részük fog beválni, de egy legetőséget megérdemelnek
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 9., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 9., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 9., szombat 18:27
végre te is megvilágosodtálhehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 9., szombat 17:58
Meglattam melegiteni Mendyt azt hittem ma is ez jonGalacticos írta: En siman kinezem carlobol h a mai utan a kisgyereket ledobja a padra gulu es endrick mellé, es berakja majd mendyt cbbe.
Vini ballondor performansz volt a masodik felidoben.
Bappe pedig borzasztoan gorcsos.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 9., szombat 17:45
Ha felépül Tchouaméni nálam még befér valahova a középpályánhehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 9., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 9., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 9., szombat 17:19
Ha igy lesz akkor az karrier ende a legmagasabb szinten.Anthony írta: Militao is on the alert for a new serious knee injury: everything points to a torn cruciate ligament
Rip
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 9., szombat 16:51
Ez a srác a labdával kifejezetten magabiztosnak tűnt. Most kaphatja a lehetőséget, kétlem, hogy Militao hamar visszatérne. Valószínűleg hosszútávon amúgy Tchou fog beugrani a brazil helyére, ha ő visszajött.ELSiete írta:Alvaro Rodriguez. Emlékszem több gólt is fejelt / lőtt, még meg is voltunk lepődve. Aztán csak kijott, hogy a labda nem túl jó helyen van nála, nagyon suta mozgása volt emlékeim szerint. Egyébként a Wikipédia szerint a Getafenal kell keresni.MarioCirolo írta:
Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 9., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. november 9., szombat 16:37
HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 9., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 9., szombat 16:23
Alvaro Rodriguez. Emlékszem több gólt is fejelt / lőtt, még meg is voltunk lepődve. Aztán csak kijott, hogy a labda nem túl jó helyen van nála, nagyon suta mozgása volt emlékeim szerint. Egyébként a Wikipédia szerint a Getafenal kell keresni.MarioCirolo írta:Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.ELSiete írta:
Én is azt nézem, hogy fejben és képességekben nem tűnik gyengének, sőt....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 9., szombat 16:18
Mar aki el volt ragadtatva ugyerealistahuni írta:Nézzük meg még pár meccset. Emlékszem mennyire el voltunk ragadtatva az uru center gyerektől aki gólt fejelt az atleticonak. Azóta lehet már halász lett belőle, már a nevét sem tudom.En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 9., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 9., szombat 16:07
Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.ELSiete írta:Én is azt nézem, hogy fejben és képességekben nem tűnik gyengének, sőt....hehetheoriginal írta: En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva.
Kikerult (leserult) 4 fék a kezdobol, egybol megy minden, mint a vízfolyás....
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 9., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 9., szombat 16:00
Nézzük meg még pár meccset. Emlékszem mennyire el voltunk ragadtatva az uru center gyerektől aki gólt fejelt az atleticonak. Azóta lehet már halász lett belőle, már a nevét sem tudom.En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem