Végre sok gólos győzelem, látszott, hogy ma jobban akartuk végre. Mondjuk szerintem a játékban semmivel sem voltunk különbek mint a barca ellen a gólokig, csak ma berúgtuk a helyzeteket. Én továbbra sem értem miért LV lövi a szögleteket meg néha ad be szabadrúgást, gőze sincs h kell ezt csinálni. Az is biztos, hogy Tchou innentől CB lesz ha tetszik ha nem, mert Cama jobb vkp mint Ő. Gyorsabb, jobb labdával, ugyan olyan jól védekezik viszont sokkal inkább odateszi magát a szereléseknél. Ahogy azt egy vkp-nak kell. Fran is bejátszotta magát a kezdőbe, na nem a lövésével ott hangosan felnevettem, de ég és föld Mendyhez képest. Jobban is védekezik mostanra már mint a francia. Egyébként ha ez az Asencio jó, akkor tolni kell, Tchou játszhat Rüdiger helyett is ha a németet pihentetnénk. Akinek nem tetszik a felállás nyáron mehet. Valszeg Fede lesz a jhv, bár én bízom benne, hogy Fortea lehetőséget kap és él vele. Nem várok klasszis teljesítményt, de LV-nél nem nehéz jobbnak lenni, ketten Fedével megoldják. Én továbbra sem vágom miért Arda a szélső és Brahim a kp-s ha együtt vannak a pályán, nekem teljesen logikus, hogy fordítva kellene lennie, de az edzők jobban tudják gondolom. MBappe rohadt gyors, ma több labdánál is már azt hittem elvesztettük erre simán befutotta, kár h a kapu előtt olyan mint Vinicius az első éveiben. Továbbra is a legnagyobb probléma, hogy Judenak kell a kp-ról érkeznie a kapu elő mint center, ezt ha sikerül korrigálni akkor lehet ebből még valami, ha nem akkor új szemlélet és felfogás kell majd a támadó harmadunkba. Tegyem hozzá, Xabi 3421-es taktikája minden csak nem kompatibilis a keretünkkel, szóval a jelenlegi problémákra még mindig Carlo a legalkalmasabb, még...
Amúgy miért van az, hogy egy csomószor már-már olyan mintha Davide totál mást csinálna mint amit az apja csinál? Meccsek közben párszor elcsíphető akérdőre vonásos feje ahogy Carlora néz