Alabából lesz még focista?
Nem úgy volt, hogy már edzeni fog ilyenkorra?
Bár vele, ha visszatér sem számolok már, akárcsak szegény Carvajjal.

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 8., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 8., péntek 10:02
Ramos a legnagyobb ever ott hatul, szivem hozna nyilvan, az eszem nem. Elment, nem szepen, adios.Remy írta: Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 8., péntek 10:02
Valóban Vitinha az akire illik a leírás, és az is akot sehogy nem fogunk megszerezni. Az utolsó csapat leszünk ahová a párizs eladná. 2027-ben jár le a szerződése, az 55 millás piaci értékre a psg 80 alatt szóba sem állna velünk. Továbbá szerintem fel sem merül majd mint opció a vezetőségnél.realbeckham írta: Nem az új kroost keresnem, mivel az lehetetlen küldetés.
Wirtz meg a hasonlo emberek sem az a poszt ami kell.
Olyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé. Kellőképp mobolis es nem dadog nala a labda. Sokat melozik es fut. Tud labdát szerezni es osztogatni. Jo kicsiben es tobb ember között is megtartja, lejatsza, nem jon zavarba. El tudja jatszani kroos, osztogatos,
vagy modric dribblizős szerepkörét is( a maga modjan persze) és van tapasztalata a legnagyobb szinteken.
Holgyeim es uraim, a válasz: Vitinha
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 8., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 8., péntek 9:57
38 eves, nagyobb ra az esely, hogy o is leserul, mint az hogy bevalik.reeed_ati írta: Én azt nem értem, ha van egy csapat nélküli Ramos a piacon, nekünk meg folyamat védőgondjaink vannak, akkor miért nem adunk neki egy évet, valami minimál fizuval.
Nem veszítenénk semmit, ezt a mostani militao szintet félgőzzel lehozná, meg amúgy is megnéznék egy Rüdi-Ramos párost középen.![]()
Lehetne a címe Last Dance 2.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 8., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 8., péntek 9:13
Senkire, mert ez vakvágány. Olyan, mintha CR-t akartuk volna 1/1ben pótolni.jxbell írta: Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
“This will be looked at in 2025 summer window”.
@Fabrizio Romano
Csak hogy végreBár arra kíváncsi lennék, hogy kire gondoltak.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 7., csütörtök 21:27
Az interben Calhanoglu a dpl es egeszen remekul csinalja, szerintem az egyik legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem mondom, hogy ot kene hozni, mert szerintem nem igazolasokban kene gondolkozni, foleg nem a kpra, hanem olyan jatekrendszert kialakitani, ahol jatekosaink a legjobbjukat tudjak adni.Galacticos írta: Barella sem iranyito kozeppalyas, szerintem leginkabb xhaka hasonlit kroos jatekara.
Alexander arnold jo igazolas lenne, o sokat javitana a vedekezesunkon.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 7., csütörtök 20:11
nálam év hsz-e eddigOlyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 7., csütörtök 20:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 7., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 7., csütörtök 18:05
Így van, kell jobbra is egy beton Mendy és meg van oldva, az mindegy, hogyha sír nála a labda. TAA remek mélységi labdákat tud adni a védelmi vonalból, ami szerintem hiányzik Kroos óta a csapatból, a beadásai fényévekkel jobbak bármelyik szélső védőnknél. A védekezésnél meg a csapatmunkát kell összhangba hozni, láthatod balon ott van Mendy, azt ugyan úgy lófa.. a védekezésünk.Galacticos írta: Alexander arnold jo igazolas lenne, o sokat javitana a vedekezesunkon.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 7., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. november 7., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 7., csütörtök 12:02
Tavaly vagy az idei átigazolási ablakban voltak hírek Barellaról. Vele mi van? Amikor a hírek voltak, akkor az én eyetestemen átment.wZoLee7 írta: Nem jut eszembe jelenleg olyan aki mozdítható lenne, illik a posztra, illik a szerepkörre és nem csak pénzkidobás lenne mert semmivel sem adna többet egy Arda, Modric, Ceba trio bármelyik tagjánál. Valaki?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 7., csütörtök 12:00
Nem jut eszembe jelenleg olyan aki mozdítható lenne, illik a posztra, illik a szerepkörre és nem csak pénzkidobás lenne mert semmivel sem adna többet egy Arda, Modric, Ceba trio bármelyik tagjánál. Valaki?jxbell írta: Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
“This will be looked at in 2025 summer window”.
@Fabrizio Romano
Csak hogy végreBár arra kíváncsi lennék, hogy kire gondoltak.
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. november 7., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. november 6., szerda 16:52
Miert kell állandóan ezeket a francia szarokat vásárolni?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want to sign a RB URGENTLY!
Their main goal: Trent Alexander-Arnold.
Real Madrid are still looking at the market for a new CB but urgently signing a RB has become a PRIORITY.
Castello Lukeba is the main target at CB. But he is not the only one the club is following. @marca
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 6., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 6., szerda 15:14
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem