Értékeld a legutóbbi meccset
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem dobtam el az agyam a játéktól, de hoztunk egy stabil meccset, végig mi irányítottuk a meccset, eltettünk négyet. Soha rosszabb hétvégét.
Elképesztőek az újabb sérülések, remélem, Asencio tud élni a lehetőséggel, nagyon nem volt próbára téve, de biztató amit láttunk tőle. Remélem, a következő fordulóban is látjuk, illetve eljöhet Fortea ideje is. Mendy helyett pedig ezerszer is Fran Garciat választanám.
Cama remek volt, bőven jobb Tchounál. Bellingham végre betalált, nagyon kellett neki, Asencio hatalmas gólpasszt adott.
Brahim nagyon jól szállt be, abszolút számíthatunk rá a jobb oldalt. Mbappénak nem jöttek össze a dolgok, nem az ő meccse volt. Félidőben azt írtam, Vini is el van tűnve, aztán eltett hármat, megkövetem magam, ezt a teljesítményt nem igazán kell magyarázni.
Végre a két fiatal is kapott egy szűk 20 percet, negyed órát. Nagyon kellett nekik. Még sok ilyet! Még ha nem is lesznek mindig kiemelkedőek nagyon kellenek nekik a percek.
A sérülések borzasztóak, ez a rengeteg, megállás nélküli mérkőzés áradat meg fogja bosszulni magát.
Elképesztőek az újabb sérülések, remélem, Asencio tud élni a lehetőséggel, nagyon nem volt próbára téve, de biztató amit láttunk tőle. Remélem, a következő fordulóban is látjuk, illetve eljöhet Fortea ideje is. Mendy helyett pedig ezerszer is Fran Garciat választanám.
Cama remek volt, bőven jobb Tchounál. Bellingham végre betalált, nagyon kellett neki, Asencio hatalmas gólpasszt adott.
Brahim nagyon jól szállt be, abszolút számíthatunk rá a jobb oldalt. Mbappénak nem jöttek össze a dolgok, nem az ő meccse volt. Félidőben azt írtam, Vini is el van tűnve, aztán eltett hármat, megkövetem magam, ezt a teljesítményt nem igazán kell magyarázni.
Végre a két fiatal is kapott egy szűk 20 percet, negyed órát. Nagyon kellett nekik. Még sok ilyet! Még ha nem is lesznek mindig kiemelkedőek nagyon kellenek nekik a percek.
A sérülések borzasztóak, ez a rengeteg, megállás nélküli mérkőzés áradat meg fogja bosszulni magát.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nézzük meg még pár meccset. Emlékszem mennyire el voltunk ragadtatva az uru center gyerektől aki gólt fejelt az atleticonak. Azóta lehet már halász lett belőle, már a nevét sem tudom.En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva
- ateeemadrid
Camavinga nelkul nem akarok a szezonban kezdo11et meglatni.
Brahim Fran is siman mehetnek a kezdoben, kisgyerek meg remelem megkapja az eselyt a mai utan.
Brahim Fran is siman mehetnek a kezdoben, kisgyerek meg remelem megkapja az eselyt a mai utan.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én is azt nézem, hogy fejben és képességekben nem tűnik gyengének, sőt....hehetheoriginal írta: En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva.
Kikerult (leserult) 4 fék a kezdobol, egybol megy minden, mint a vízfolyás....
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva.
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pintusnak 30x ev tapasztalata van.
Majd pont iden felejti el hogyan is kell dolgozni.
Kètlem.
Szerintem tul vagyunk hajtva. Serulesbol visszajott jatekosokat meg kar magyarazni. Körte Militao Rodrygo mind volt serult.
Fokuszaljunk a BLre meg a bajnoksagra de az osszes mikieger kupabol remelem kiesunk.
Es rotálás rotálás.
Valverdet is pihentetnem kovi meccsen. Semmi haszna igy.
Majd pont iden felejti el hogyan is kell dolgozni.
Kètlem.
Szerintem tul vagyunk hajtva. Serulesbol visszajott jatekosokat meg kar magyarazni. Körte Militao Rodrygo mind volt serult.
Fokuszaljunk a BLre meg a bajnoksagra de az osszes mikieger kupabol remelem kiesunk.
Es rotálás rotálás.
Valverdet is pihentetnem kovi meccsen. Semmi haszna igy.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Cicinel fel keret off, vannak bajok ott isFaust írta: Az osszes tobbi nagycsapatnal is hullanak az emberek, mint a legyek?
Nem cinikusan kerdezem, nem kovetem.
De ok meg mi játsszuk a legtobb meccset evek ota sztem, szoval varhato
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Igen. Akkor is ugyanez a Pintus volt végig amikor felhúztuk európát és robotok módjára daráltunk állandóan. Semmi köze hozzá. Egyszerűen ennyit bír a test. van aki erősebb sejt szinten van aki nem és egész európában hullanak a játékosok.Faust írta: Az osszes tobbi nagycsapatnal is hullanak az emberek, mint a legyek?
Az osszes tobbi nagycsapatnal is hullanak az emberek, mint a legyek?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mi lenne. Tele a naptar.Faust írta: Azert en lassan Pintus bacsinal is kopogtatnek, hogy megis mi a lofasz tortenik.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Azert en lassan Pintus bacsinal is kopogtatnek, hogy megis mi a lofasz tortenik.
Akármit mondott emilio, januárban kell 2-3 játékos
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valoszinuleg van egy tok masfele kulso tenyezo, amivel nem szamol alapvetoen az ember.nzooli93 írta: Mar médiában terjed a kép,hogy Endrick vigasztalja Gulert a pálya szélén,mikor kiderul,hogy megint nem lep pályára. Tenyleg kíváncsi leszek meddig fogjak birni.
Guler es Endrick is emberek. Ott a fo rivalis, aki raadasul el is vert minket, vezetik a ligat, rugjak halomra a golokat, osszes fiatal ott van a dijatadokon, jatszanak, megy a hype.
Nalunk meg 10 perceket sem kapnak.
Lehet ezt szepiteni, de fiatal gyerekekrol van szo. Fix latjak ok is, hogy mi zajlik a futballban.
Kurvara demotivalo lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nzooli93
Ozilt nagyon sokan szeretik szerintem mai napig, o neki a vegere a bele tett munka volt már kevés szerintem. Nem véletlen lett Arsenalnal is kirakva egy ido után. James ugyanez. O is gyors elment levezetni. Mentalitással voltak gondok jobban. Meg hat akkor Modriccal Kroossal voltak hasonlitva a jatekosok, ma mar mas a szintJ. Dee írta:Ezzel egyetértek, azért is írtam, hogy logikus lenne az ő játszatása, csak mellékesen jegyeztem meg, hogy neki sokkal jobb itt a sajtója, mint a hasonszőrű játékosoké volt érzésem szerint, de ennek semmi jelentősége.nzooli93 írta:
19 evesen a csapatanak eb legjobbja volt, pl hollandok ellen is jobb labbal ivelt golpasszt. Mellesleg szögletei is brutálisak. Abban is gyengek vagyunk evek ota.Chalhanoglu az egyik legnagyobb ego a mai fociba,es meg o is alárendelte magát neki ebn. Mem véletlenül. Brutal potencial van benne, es fejben is rohadt erősnek tűnik. Tavaly ev végi bajnokikon is berúgta ajtót rendesen, es nem csak a gólok. Labdakihozatalok,oldalvaltas, cselek stb. Kár hogy Carlo ezt elfelejtette![]()

- nzooli93
Mar médiában terjed a kép,hogy Endrick vigasztalja Gulert a pálya szélén,mikor kiderul,hogy megint nem lep pályára. Tenyleg kíváncsi leszek meddig fogjak birni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sérülések azért megoldották, szombatra Cama és Belli helye úgy is fix, ha tud lépni és nem volt korai a bl meccs, akkor Rodry lesz a jobboson, ha meg nem, akkor Brahim és kezdeni fog Modric is (Fede nem hiába lett lekapva, sokszor lapogatta a derekát).
Cama
Belli-Modric
Rodry-Bapi-Vini
Meg néha Brahim valaki helyén. AT és Fede nélkül többet úgy sem fog változtatni Carlo.
Cama
Belli-Modric
Rodry-Bapi-Vini
Meg néha Brahim valaki helyén. AT és Fede nélkül többet úgy sem fog változtatni Carlo.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Ezzel egyetértek, azért is írtam, hogy logikus lenne az ő játszatása, csak mellékesen jegyeztem meg, hogy neki sokkal jobb itt a sajtója, mint a hasonszőrű játékosoké volt érzésem szerint, de ennek semmi jelentősége.nzooli93 írta:19 evesen a csapatanak eb legjobbja volt, pl hollandok ellen is jobb labbal ivelt golpasszt. Mellesleg szögletei is brutálisak. Abban is gyengek vagyunk evek ota.Chalhanoglu az egyik legnagyobb ego a mai fociba,es meg o is alárendelte magát neki ebn. Mem véletlenül. Brutal potencial van benne, es fejben is rohadt erősnek tűnik. Tavaly ev végi bajnokikon is berúgta ajtót rendesen, es nem csak a gólok. Labdakihozatalok,oldalvaltas, cselek stb. Kár hogy Carlo ezt elfelejtetteJ. Dee írta: . Logikus lenne Gülert nyomatni, de zárójelben, őszintén nekem érdekes, hogy ő mitől ennyire pozitív megítélésű összevetve a korábbi hasonló profilú, lassabb, egylábas 10-eseinkkel (Özil, Öde, James).

Bellingham középen szerintem nem az igazi, és azt már nagyon kevésnek is érezném védekezés szempontjából, hogy egyszerre van a pályán Güler, Beli elől meg 3 támadó.
Camavinga is érdekes. A potenciál továbbra is ott van, de nem igazán fejlődött azokban a dolgokban, ami 2 éve is gyengeségkétn felróható volt neki. És igazán ő sem a védelem előtt jó, hanem inkább b2b szerepben. Talán a legjobban a nem kiegyensúlyozott teljesítmény a zavaró, olykor klasszis szint (lásd a Barca ellen), aztán jönnek teljesen érthetetlen zuhanások tőle. Nehéz, de neki is és Gülernek is jót tenne egy huzamosabb kezdőtagság, hogy jobban látszódjon, hogy mit tudnak hozzátenni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem kell Camat kihagyni, menjen balhátvédbe a Te rendszeredben. Vagy Bellingham az első hármasba, és helyére Cama.hehetheoriginal írta: Tehat akkor cami es tucsi marad ki.![]()
Kell Valverde középre, de igen, kell egy ész is. Nagyon adná magát Güler.
Egyszer Carlonak is ki kell próbálnia hosszútávon, még ha úgy tűnik, nem is akarja, legkésőbb, ha már minden mást kipróbált, idáig is el fog jutni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezert irtam, hogy nalam.Yazid írta:Vinit soha nem fogja kihagyni, joggal.Realista24 írta:
Courtois, Rüdiger, Valverde, Cama, Mbappe es Jude nalam a fix kezdok. Tobbit talalja ki a Don.
(Carvajal ha van, akkor nyilvan o is).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vinit soha nem fogja kihagyni, joggal.Realista24 írta:Courtois, Rüdiger, Valverde, Cama, Mbappe es Jude nalam a fix kezdok. Tobbit talalja ki a Don.hehetheoriginal írta: Tehat akkor cami es tucsi marad ki.![]()
(Carvajal ha van, akkor nyilvan o is).