Vallejót szerintem is inkább hagyjuk meg kabalának meg elrettentő példának

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 6., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 6., szerda 12:04
Úgy azért más.miro. írta:Nem elnezest kerni mennek ki..…kettonull írta: Miért kellene egyáltalán bocsánatot kérniük?Hanem megkoszonni a szurkolast. Ez egy szokas mindenhol,megtapsoljak a nezoket.
Az viszont tenyleg nem szep,hogy a csapat inkabb bevonult.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 6., szerda 12:03
Az kene meg,Vallejo.untouchable írta:Apropó, amit Mili művel azt Vallejo is lehozza, ideje lenne próbálgatni, hátha Rüdivel összeillenének.Pad'em írta: Az is ocsmány volt, hogy elvileg csak Rüdiger meg Vallejo ment ki a szurkolókhoz elnézést kérni meccs után.
Vallejónál nem gondolom, hogy a képességeivel különösebb gondok lennének, nála inkább a hosszú játékhiány és a sérülékenység a probléma.
Nem nagyon van lejjebb a védelemnek, hátha…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 6., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 6., szerda 11:57
Nem elnezest kerni mennek ki..…kettonull írta: Miért kellene egyáltalán bocsánatot kérniük?
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 6., szerda 11:51
Apropó, amit Mili művel azt Vallejo is lehozza, ideje lenne próbálgatni, hátha Rüdivel összeillenének.Pad'em írta: Az is ocsmány volt, hogy elvileg csak Rüdiger meg Vallejo ment ki a szurkolókhoz elnézést kérni meccs után.
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 6., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 6., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 6., szerda 10:35
Felejtős, ki tudja mi lesz belőle is egy ilyen sérülés után.reeed_ati írta: Elnézve a mi játékunkat, Kroos nélkül és parhuzamban azt, hogy a cityt is simán megfirkálják, mióta Rodri kiesett.
Nem lenne az rossz deal, ha ő érkezne a középpályánkra.
Tchout simán beáldoznám, kb. amennyiért eladnánk, annyiért hozható lenne a spanyol is, főleg lejáró szerződéssel.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 6., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 6., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 6., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 6., szerda 7:16
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 6., szerda 7:03
HozzászólásSzerző: Bullit » 2024. november 5., kedd 23:45
Jogos, nem a tehetsége nincs meg, a profilja nem ilyen sajnos.untouchable írta:Azért a Don tehetségét vitatni… Ehhez pofa kell.Bullit írta: Szerintem Carlonak ehhez a kerethez nincs meg a tehetsége.
Sokszor eddig is a játékosok vitték őt a hátukon, pl. Benzema vagy tavaly Bellingham.
Idén már kevés az "atyai-családi" edzősködés. Kell valaki akinek van töke lerakni a padra Judeot, Vinit, Mbappet vagy akárkit aki nem való a kezdőbe, nem 1 meccsre, hanem 2-3-ra.
Rotálni kéne ahogy annó Zidane csinálta, volt A meg B csapatunk és mindkettővel meccseket nyertünk sorozatosan. Keret most is lenne hozzá (leszámítva a védőket) csak kurvára nem használjuk.
Szerintem a vak is és remélhetőleg Perez is látja, hogy itt az ideje a búcsúnak.
Nem mondom, hogy küldjük el év közben mert rengeteget köszönhetünk neki és tisztelet jár érte, de akkor le kell nyelni a békát, hogy esélyünk van egy nullás évzárásra. Ami ezt a keretet nézve azért kicsit cinkes lenne, viszont motiváló a jövőre nézve.
Ugyanis az is látszik, hogy a játékosok fejben elfáradtak, nincs meg a motiváció és a mez sem segít már ezen, kell még egy pár földön rugdosás vagy akár egy egész szezon, hogy újra megrázzák magukat. Ja és persze a sikerre éhes fiatalok.. nem ártana focizni hagyni őket.
Egy biztos: fehér a szív, fehér a lélek, MADRIDISTA leszek amíg élek.![]()
Volt már rosszabb is, fel a fejjel mindenki!All-time legeredményesebb és az elmúlt 70 év talán legjobb edzőjéről beszélünk.
A többi hajszál pontos, egyetértek.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 5., kedd 23:37
Attol meg,hogy berakod gulert vagy endricket,nem fog semmi valtozni. Csak beraksz ket kolykot egy oriasi nyomas ala,egy teljesen szetesett csapatban.ferni írta: De nekem nem is az a baj, hogy nem működik, megesik.
Hanem hogy mi a fenének teszi fel ugyanazt még ötször.
Ez a totál felfoghatatlan, miközben elképesztő mennyit lehetne variálni.
Láttuk már, hogy Brahim is tud akár kezdő szint lenni egy Realban.
Güler is tudna simán.
Endricknek esélyt se ad, pedig mindig élt a pár perceivel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 5., kedd 23:33
Még egy botlás és repül szerintem. Zz már köröz az audival a bernabeu körül.RaúlCF írta: Carlonak van annyi a bankban, hogy megkapja az esélyt rendberakni a káoszt de ez rezeg.
Perez ezt nem fogja tűrni. Régóta először szerintem aktívak leszünk januárban.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. november 5., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 5., kedd 23:32
Azért a Don tehetségét vitatni… Ehhez pofa kell.Bullit írta: Szerintem Carlonak ehhez a kerethez nincs meg a tehetsége.
Sokszor eddig is a játékosok vitték őt a hátukon, pl. Benzema vagy tavaly Bellingham.
Idén már kevés az "atyai-családi" edzősködés. Kell valaki akinek van töke lerakni a padra Judeot, Vinit, Mbappet vagy akárkit aki nem való a kezdőbe, nem 1 meccsre, hanem 2-3-ra.
Rotálni kéne ahogy annó Zidane csinálta, volt A meg B csapatunk és mindkettővel meccseket nyertünk sorozatosan. Keret most is lenne hozzá (leszámítva a védőket) csak kurvára nem használjuk.
Szerintem a vak is és remélhetőleg Perez is látja, hogy itt az ideje a búcsúnak.
Nem mondom, hogy küldjük el év közben mert rengeteget köszönhetünk neki és tisztelet jár érte, de akkor le kell nyelni a békát, hogy esélyünk van egy nullás évzárásra. Ami ezt a keretet nézve azért kicsit cinkes lenne, viszont motiváló a jövőre nézve.
Ugyanis az is látszik, hogy a játékosok fejben elfáradtak, nincs meg a motiváció és a mez sem segít már ezen, kell még egy pár földön rugdosás vagy akár egy egész szezon, hogy újra megrázzák magukat. Ja és persze a sikerre éhes fiatalok.. nem ártana focizni hagyni őket.
Egy biztos: fehér a szív, fehér a lélek, MADRIDISTA leszek amíg élek.![]()
Volt már rosszabb is, fel a fejjel mindenki!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 5., kedd 23:29
Valóban. Fiatalokat nem. Én Vini és Mbappé sérthetetlenségére gondolok. Az hatással van minden másra is.nzooli93 írta:RealRaúl77 írta:
Én ez utóbbira tippelek.
A héten volt hir, hogy Perezeknek se tetszik,hogy fiatalok es a keretben rejlő lehetőségek nincsenek használva. Nem hinnem, hogy ők mondják hogy minden meccsen ugyanaz menjen.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem