Toti írta:
én ezt értem, de szerinted ez így jó? vagy másként kérdezem, szerinted fog bármi változni hétvégére vagy jövőhétre? a törekvés legapróbb jelét se látni, hogy akármit szeretne változtatni az öreg. és mostmár a közeli képekről sem azok az arcok jönnek vissza 0-1 vagy 0-2nél mindegy, mint eddig, csak a teljes tanácstalanság, kilátástalanság és bizonytalanság.
Nyilvánvaló, hogy nem jó, de ismétlem kit hozzunk edzőnek novemberben? Raúlt? Vagy azt a ZZ-t akinél ugyanez volt a játék képe? Amúgy én nem bánnám a harmadik eljövetelét, de azért így, hogy 4 éve nem edzősködik nem tudom mennyire járnánk jól.
Toti írta:
az érthetetlen mellőzéseket meg hagyjuk is amit egyes játékosokkal csinál.
Nem megy a játék, nem annyira érthetetlen miért mellőzi a 18 éves gyerekeket. Betette év elején többször Gülert, gyenge volt, kezdőbe tette Endricket, kikaptunk a Lilletől, aztán most, hogy bezuhan a csapat nyilván nem hozzájuk nyúl, hanem azokhoz akikkel BLt meg bajnokságot nyert tavaly. Nekem se tetszik ez a felfogás, de megértem.
Toti írta:
nem értem miért nem lehet felkúrni egy kibaszott 433at normálisan megszervezve aztán meglátjuk. nem, inkább bellingham hol balszélső, hol jobbhátvéd hol 16tol 16ig csuszkál térden. senki nem gondolhatja komolyan, h elfelejtett focizni.. nincs poziciója az embernek, mert egy szervezetlen semmi az egész.
tegnap modric kezdetése és cama padja milyen elbaszott ötletből származhatott? pl
Első hónapokban 433 volt, szar volt a játék azért sírtunk miért nem áll át a tavalyi 442-re. Átálltunk még szarabb, gondolom próbál majd változtatni. Bellinghamet én se értem miért nem teszi a kapuhoz közelebb. Tegnap legalább már Mbappé többször kiment jobboldalra (főleg az első félidőben), remélem hétvégére eljutunk odáig hogy Jude ne a széleken bénázzon hanem jóval feljebb, Vini meg kimenjen baloldalra mert ő meg középen nem ér semmit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"