Edző és vezetőség
- RealMadridFanatic
Re: Edző és vezetőség
Jelenleg meg csak sertodesnek sem kellene lennie, Alaba total bizonytalan, a visszaterese is, nem beszelve arrol, hogy milyen szintre tud visszakapaszkodni es mikorra. Carvajal kiesett teljes szezonra. Vallejo lathatoan toltelekember, LV meg barmilyen sokat tett a csapathoz az evek soran, vedokent soha nem volt meggyozo es inkabb kifele megy mar O is. Militao formaja is kerdojel egyelore.
Nem szeretem a kapkodva igazolasokat, de van ido megnezni azert, hogy van-e a piacon olyan jatekos, aki nem csak atmeneti megoldas lehet.
Nem szeretem a kapkodva igazolasokat, de van ido megnezni azert, hogy van-e a piacon olyan jatekos, aki nem csak atmeneti megoldas lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem ez csak PR duma - azt azért mégsem mondhatja ki, hogy szarok a játékosok. Motivációs szempontból ez a helyes üzenet, de a színfalak mögött dolgozni kell.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olyan unalmas már ez a papagáj duma komolyan. Utóbbi időben valami vallás lett a januári transfer ablak hogy nem "hisznek" benne vagy mi?Butragueño: “Signings on January market? We trust our players. A few months ago we won the league and Champions League”.
Van számos példa jó januári igazolásokra, dolgozni kell rajta nem a hülyeségeket ismételgetni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Baszki mindenki ilyen makacs ennél a klubnál?

-
Mondjuk a keret, sőt a kezdő, nem picit változott azóta a sérülteknek és a távozóknak köszönhetően.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Köszönjük. Idén akkor nem kell meccset nézni.hehetheoriginal írta:Butragueño: “Signings on January market? We trust our players. A few months ago we won the league and Champions League”.![]()
![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Butragueño: “Signings on January market? We trust our players. A few months ago we won the league and Champions League”.

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
@relevo:
JUST IN: Ancelotti’s future at Real Madrid is in question if results do not improve in the coming weeks.
Real Madrid’s plans did NOT include the option of Ancelotti being dismissed. But the results THREATEN this. Club sources do not rule out he could be DISMISSED if results don’t change fast.
Real Madrid’s management is concerned with the lack of opportunities for Endrick and above all, Arda Güler.
@marca:
Real Madrid’s leaders, at the moment, do not have the same feeling they had before Lopetegui & Benítez left. Communication and unity continue to happen, but a reaction MUST come.
Carlo Ancelotti & Florentino Pérez had a meeting last week, in which calm & support was transmitted. After a new setback, the club wanted to know if Ancelotti feels capable of turning things around, the response was positive, but it also leaves many doubts.
Butragueño: “Signings on January market? We trust our players. A few months ago we won the league and Champions League”.
JUST IN: Ancelotti’s future at Real Madrid is in question if results do not improve in the coming weeks.
Real Madrid’s plans did NOT include the option of Ancelotti being dismissed. But the results THREATEN this. Club sources do not rule out he could be DISMISSED if results don’t change fast.
Real Madrid’s management is concerned with the lack of opportunities for Endrick and above all, Arda Güler.
@marca:
Real Madrid’s leaders, at the moment, do not have the same feeling they had before Lopetegui & Benítez left. Communication and unity continue to happen, but a reaction MUST come.
Carlo Ancelotti & Florentino Pérez had a meeting last week, in which calm & support was transmitted. After a new setback, the club wanted to know if Ancelotti feels capable of turning things around, the response was positive, but it also leaves many doubts.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindenesetre gyönyörű lenne ahogy kibasszuk a dont egy gyengébb ősz után, egy ETH meg két+ évig vezethette a unitedet történelmi mélypontra.
Két véglet
Két véglet

- Pad'em
Nyilvánvaló, hogy nem jó, de ismétlem kit hozzunk edzőnek novemberben? Raúlt? Vagy azt a ZZ-t akinél ugyanez volt a játék képe? Amúgy én nem bánnám a harmadik eljövetelét, de azért így, hogy 4 éve nem edzősködik nem tudom mennyire járnánk jól.Toti írta: én ezt értem, de szerinted ez így jó? vagy másként kérdezem, szerinted fog bármi változni hétvégére vagy jövőhétre? a törekvés legapróbb jelét se látni, hogy akármit szeretne változtatni az öreg. és mostmár a közeli képekről sem azok az arcok jönnek vissza 0-1 vagy 0-2nél mindegy, mint eddig, csak a teljes tanácstalanság, kilátástalanság és bizonytalanság.
Nem megy a játék, nem annyira érthetetlen miért mellőzi a 18 éves gyerekeket. Betette év elején többször Gülert, gyenge volt, kezdőbe tette Endricket, kikaptunk a Lilletől, aztán most, hogy bezuhan a csapat nyilván nem hozzájuk nyúl, hanem azokhoz akikkel BLt meg bajnokságot nyert tavaly. Nekem se tetszik ez a felfogás, de megértem.Toti írta: az érthetetlen mellőzéseket meg hagyjuk is amit egyes játékosokkal csinál.
Első hónapokban 433 volt, szar volt a játék azért sírtunk miért nem áll át a tavalyi 442-re. Átálltunk még szarabb, gondolom próbál majd változtatni. Bellinghamet én se értem miért nem teszi a kapuhoz közelebb. Tegnap legalább már Mbappé többször kiment jobboldalra (főleg az első félidőben), remélem hétvégére eljutunk odáig hogy Jude ne a széleken bénázzon hanem jóval feljebb, Vini meg kimenjen baloldalra mert ő meg középen nem ér semmit.Toti írta: nem értem miért nem lehet felkúrni egy kibaszott 433at normálisan megszervezve aztán meglátjuk. nem, inkább bellingham hol balszélső, hol jobbhátvéd hol 16tol 16ig csuszkál térden. senki nem gondolhatja komolyan, h elfelejtett focizni.. nincs poziciója az embernek, mert egy szervezetlen semmi az egész.
tegnap modric kezdetése és cama padja milyen elbaszott ötletből származhatott? pl
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A keretünk jó, de baromi hiányos. Ebből nem olyan egyszerű működő csapatjátékot kreálni.
Szélsővédőnk nincs (még ha Mendy tegnapi védekezésével nem is voltak olyan nagy gondok, mint általában), a támadásokat nem tudják támogatni (azért látszott, hogy a buta Teo is meg tudta húzni nem egyszer a szélen).
Kreatív emberünk nincs. A legtöbb kulcspasszt és a legtöbb olyan passzt, ami nem oldalra, körbe körbe meg hátra megy, azt Vini adja. Mellette Lukita, aki megfelel a kritériumnak, aki már nme kezdő szint egy jó ideje. Ide talán be lehetne építeni Gulert, aki a válogatottban jó, de nálunk még nem mutatta meg igazán. Ebben érzem sárosnak Carlot.
Aztán ott a csatár kérdés. Az se nagyon van. Mbappe nem az és nem tudja egyelőre, hogy mit kellene csinálni, Bobby meg azért egyelőre csereként remekelt eddig mindenhol.
Amit még megfigyeltem, hogy nincs igazán vezér a csapatban, főleg a védelemben Dani kiesése után. A védelem egyelőre adott, ott sok minden nem tud változni, de a kp-n talán végre megkaphatná Fede a karszalagot, és előléphetne kapitánynak (ugye ez azt jelenti, hogy LV és Modric pad).
A lényeg, hogy amit most próbálunk (játszani a tavalyit) nem megy. Ezt fel kellene ismerni. Én legbelül örülök is a tegnapi eredmények. Most már változtatni kell valamit. Mindegy mit, de változtatni kell.
Szélsővédőnk nincs (még ha Mendy tegnapi védekezésével nem is voltak olyan nagy gondok, mint általában), a támadásokat nem tudják támogatni (azért látszott, hogy a buta Teo is meg tudta húzni nem egyszer a szélen).
Kreatív emberünk nincs. A legtöbb kulcspasszt és a legtöbb olyan passzt, ami nem oldalra, körbe körbe meg hátra megy, azt Vini adja. Mellette Lukita, aki megfelel a kritériumnak, aki már nme kezdő szint egy jó ideje. Ide talán be lehetne építeni Gulert, aki a válogatottban jó, de nálunk még nem mutatta meg igazán. Ebben érzem sárosnak Carlot.
Aztán ott a csatár kérdés. Az se nagyon van. Mbappe nem az és nem tudja egyelőre, hogy mit kellene csinálni, Bobby meg azért egyelőre csereként remekelt eddig mindenhol.
Amit még megfigyeltem, hogy nincs igazán vezér a csapatban, főleg a védelemben Dani kiesése után. A védelem egyelőre adott, ott sok minden nem tud változni, de a kp-n talán végre megkaphatná Fede a karszalagot, és előléphetne kapitánynak (ugye ez azt jelenti, hogy LV és Modric pad).
A lényeg, hogy amit most próbálunk (játszani a tavalyit) nem megy. Ezt fel kellene ismerni. Én legbelül örülök is a tegnapi eredmények. Most már változtatni kell valamit. Mindegy mit, de változtatni kell.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Szerintem készültek, csak aztán valahogy a meccsre nem sikerült felpörögni, letenni a megfelelő melót a pályán. Méterekről nézték a Milan játékosait egész meccsen. Pontosan, mint a Dortmund ellen az első félidőben.hehetheoriginal írta: en sem ertem mi a faszt csinaltak ezek edzesen tobb, mint egy hetig
Engem nem zavarnának ezek az eredmények, ha látnám, hogy valami újat próbálunk, ami még döcög, bele kell rázódni, meg kell tanulni. Helyette azt látom, hogy az elmúlt évek játékát akarjuk játszani, jóval gyengébb középpályával és védelemmel.
én ezt értem, de szerinted ez így jó? vagy másként kérdezem, szerinted fog bármi változni hétvégére vagy jövőhétre? a törekvés legapróbb jelét se látni, hogy akármit szeretne változtatni az öreg. és mostmár a közeli képekről sem azok az arcok jönnek vissza 0-1 vagy 0-2nél mindegy, mint eddig, csak a teljes tanácstalanság, kilátástalanság és bizonytalanság.Pad'em írta: És ki venné át a csapatot novemberben? Úgy, hogy ácsingózunk Xabira nyárra de ő nem fogja ott hagyni a Bayert év közben, tehát beugrani kéne kb fél évre a világ legértékesebb keretét trenírozni. ZZ gondolom hosszú távra érkezhetne de akkor bukjuk Alonsot. Mindenképp végigtolnam ezt a szezont Ancelottival, szerintem megérdemli, hogy ne basszuk ki egy rossz fél év miatt.
az érthetetlen mellőzéseket meg hagyjuk is amit egyes játékosokkal csinál.
nem értem miért nem lehet felkúrni egy kibaszott 433at normálisan megszervezve aztán meglátjuk. nem, inkább bellingham hol balszélső, hol jobbhátvéd hol 16tol 16ig csuszkál térden. senki nem gondolhatja komolyan, h elfelejtett focizni.. nincs poziciója az embernek, mert egy szervezetlen semmi az egész.
tegnap modric kezdetése és cama padja milyen elbaszott ötletből származhatott? pl
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
en sem ertem mi a faszt csinaltak ezek edzesen tobb, mint egy hetigkettonull írta: Mondjuk Leao ellen nem az lenne feltétlenül a megoldás, hogy másnak kellene a védőnek lenni az oldalán, hanem például nem hagyni, hogy helye és ideje legyen 1v1ben vinni a labdát a védőre, mert akár ez lenn jó középhátvédeket is meg tud verni.

de biztos a valenciara keszultek, es nem maradt ido a a milanra

thereisonly1ronaldo
Mondjuk Leao ellen nem az lenne feltétlenül a megoldás, hogy másnak kellene a védőnek lenni az oldalán, hanem például nem hagyni, hogy helye és ideje legyen 1v1ben vinni a labdát a védőre, mert ez ellen jó középhátvédeket is meg tud akár verni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kettonull 2024. november 6., szerda 9:00-kor.
- hehetheoriginal
de, kene.
latszik, hogy probalgat, beli helyet keresi, de nem talalja, plusz beli is teljesen szurke atlagos melle.
nem tudom mi a megoldas - mint ahogy senki se ´, aki nem ott ul nap mint nap az oltozoben -, de az biztos, hogy güli, endre es brahim trionak sokkal de sokkal tobbet kell jatszania.
sztem ha ebben nincs valtozas, es ez a tendencia megy tovabb, akkor telen kapu van carlettonak tenyleg, szepen baratsagban valnak el, hogy uj felfogasra, uj iranyra van szukseg
latszik, hogy probalgat, beli helyet keresi, de nem talalja, plusz beli is teljesen szurke atlagos melle.
nem tudom mi a megoldas - mint ahogy senki se ´, aki nem ott ul nap mint nap az oltozoben -, de az biztos, hogy güli, endre es brahim trionak sokkal de sokkal tobbet kell jatszania.
sztem ha ebben nincs valtozas, es ez a tendencia megy tovabb, akkor telen kapu van carlettonak tenyleg, szepen baratsagban valnak el, hogy uj felfogasra, uj iranyra van szukseg
thereisonly1ronaldo
akkor nem kellene megpróbálni valaki mást? mondjuk a forteat vagy akárkit bedobni? vagy valamit kitalálni? hétvégén ugyanúgy 10ből 10x elverik majd lv-t a szélen és carlo ugyanúgy végigfogja nézni és ugyanúgy fog szarni bele, a pool ellen, majd a kövi bajnokin, stb. stb.. ugyanúgy felfogja tenni.hehetheoriginal írta: hogy 10bol 10szer megbasszak a szelen lv-t, meg minden 16-os kornyeken levo labda eletveszely, az mar hogy a picsaba ne egyeni kepessegbeli problema lenne?
nonszensz, h semmit nem reagál rá, holott ez lenne a dolga elvileg. én értem, h carvajal sérülése nem volt bekalkulálva de bazdmeg szerencsétlen embert össze vissza alázzák, minden csapat oda játszik jóformán carlo meg nézi, grat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Pontosan.kettonull írta: A kevés futás nem erőnlétből jön, hanem a szervezetlen labdanélküli játékból.
Szervezetlen,vagy talan a jobb megfogalmazas a rosszul megszervezett.
En carlot nem kuldenem el mondjuk,mas lehetoseg most ugysincs aki igazan hosszu tavra jo edzo lehet,majd jovo nyaron..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Pad'em
És ki venné át a csapatot novemberben? Úgy, hogy ácsingózunk Xabira nyárra de ő nem fogja ott hagyni a Bayert év közben, tehát beugrani kéne kb fél évre a világ legértékesebb keretét trenírozni. ZZ gondolom hosszú távra érkezhetne de akkor bukjuk Alonsot. Mindenképp végigtolnam ezt a szezont Ancelottival, szerintem megérdemli, hogy ne basszuk ki egy rossz fél év miatt.
Télen venni kell a védelembe egy, de inkább 2 embert aki illik a hosszú távú elképzelésbe, mert amit tavaly csodával határos módon túléltünk (Militao, Alaba, Courtois off) azt idén nem fogjuk.
A stáb meg remélem a tegnapi után rájött hogy szerkezetbeli és személybeli (LV, Mendy sürgősen pad, Bellinghamet középre kapu elé) változtatás kell.
Ha az Osasuna ellen is égünk akkor nagyon inogni fog a pad úgyhogy innentől az edzőért is játszaniuk kell, a keret 90%-a pedig biztos hogy imádja Ancelottit.
Télen venni kell a védelembe egy, de inkább 2 embert aki illik a hosszú távú elképzelésbe, mert amit tavaly csodával határos módon túléltünk (Militao, Alaba, Courtois off) azt idén nem fogjuk.
A stáb meg remélem a tegnapi után rájött hogy szerkezetbeli és személybeli (LV, Mendy sürgősen pad, Bellinghamet középre kapu elé) változtatás kell.
Ha az Osasuna ellen is égünk akkor nagyon inogni fog a pad úgyhogy innentől az edzőért is játszaniuk kell, a keret 90%-a pedig biztos hogy imádja Ancelottit.
A kevés futás nem erőnlétből jön, hanem a szervezetlen labdanélküli játékból.