9-16 vs 17-24 csapatait sorsolják össze'shutterisland írta: egyebkent a play-off korre kenyszerulo csapatokat mi alapjan parositjak ossze ?
nyilvan nem mindegy, hogy valaki dinamo zagreb/celtic vagy pl bayern/city ellen kell jatsszon.

Bajnokok Ligája
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent a play-off korre kenyszerulo csapatokat mi alapjan parositjak ossze ?
nyilvan nem mindegy, hogy valaki dinamo zagreb/celtic vagy pl bayern/city ellen kell jatsszon.
Ha pool meg atalanta is megver akkor is sima?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Esélytelen, hogy kiessünk max ha az uefa vérszemet kap és elkezdi szétfújni a meccseinket. 6 pont is elég lesz de szerintem többet szerzünk. Egy meglepi kieső mindig van szerintem az idén a párizs lesz.hunmadridista írta: Az a történelmünk legnagyobb szégyene lesz, ha nem leszünk bent a top24-ben. Ott már akkor fejeknek kellene hullaniuk...
8 az már karcosabb dehát eddig se a könnyű ágakon toltuk a bl tavaszt max +2 meccsig nézhetjük a űrfocit

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jelenleg a baráti 18. helyen tanyázunk
mint anno 2000-ben, mikor a bajnokságban a 17.-ek is voltunk, aztán megnyertük a béellt

mint anno 2000-ben, mikor a bajnokságban a 17.-ek is voltunk, aztán megnyertük a béellt

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A 24 nem kerdes nalam, de jo lett volna elkerulni a ket plusz meccset, ami tovabbra is meglehet.hunmadridista írta: Az a történelmünk legnagyobb szégyene lesz, ha nem leszünk bent a top24-ben. Ott már akkor fejeknek kellene hullaniuk...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az a történelmünk legnagyobb szégyene lesz, ha nem leszünk bent a top24-ben. Ott már akkor fejeknek kellene hullaniuk...
- Pad'em
A plusz 2 meccs elérése az nálam már BL tavaszRealista24 írta:A BL tavaszhoz tul kell elni a plusz ket meccset is, ha jol ertem. Jelenlegi formaban es lehetseges csapatok tekinteteben mindenki ellen 50-50.Pad'em írta: Szerintem ha csak a Salzburgot meg a Brestet megverjük már megvan a BL tavasz.
Meg fogjak oldani, kerdes, hogy eleg idoben-e ahhoz, hogy a bajnoksagban meg harcban legyunk.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
pont hogy a kisebb csapatok ellen van total kaosz a beellben, mert 110%on mennek, plusz sokkal pihentebbek, mint mi es mas nagycsapatok jatekosai.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A BL tavaszhoz tul kell elni a plusz ket meccset is, ha jol ertem. Jelenlegi formaban es lehetseges csapatok tekinteteben mindenki ellen 50-50.Pad'em írta: Szerintem ha csak a Salzburgot meg a Brestet megverjük már megvan a BL tavasz.
Meg fogjak oldani, kerdes, hogy eleg idoben-e ahhoz, hogy a bajnoksagban meg harcban legyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Hat megmondtak,hogy soha nem latott izgalmakat tartogat az uj forma
De amúgy tény,hogy elesebbnek kell lenni. Mi is meglepetesre kikaptunk a Lilletol, meg a Milantol otthon, aztán nem az van, hogy most akkor majd jon 2-3 gyenge meccs es sima tj,hanem Anfield meg Bergamo asszem. Amiken amugy is lehet bármi,formatol függetlenül,nem hogy így. Szóval szerintem tok jo ez. Lipcse is regi csoportbol valszeg 10bol 7x siman tovabb megy általában, most pont nelkul,es kovi meccsek is ugy neznek ki nekik,hogy siman benne van a vereség mindegyikben.

De amúgy tény,hogy elesebbnek kell lenni. Mi is meglepetesre kikaptunk a Lilletol, meg a Milantol otthon, aztán nem az van, hogy most akkor majd jon 2-3 gyenge meccs es sima tj,hanem Anfield meg Bergamo asszem. Amiken amugy is lehet bármi,formatol függetlenül,nem hogy így. Szóval szerintem tok jo ez. Lipcse is regi csoportbol valszeg 10bol 7x siman tovabb megy általában, most pont nelkul,es kovi meccsek is ugy neznek ki nekik,hogy siman benne van a vereség mindegyikben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jelenleg az a baj, hogy a Fradi ellen sem tudnam biztosra mondani a 3 pontot.Pad'em írta: Szerintem ha csak a Salzburgot meg a Brestet megverjük már megvan a BL tavasz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Szerintem ha csak a Salzburgot meg a Brestet megverjük már megvan a BL tavasz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát valamilyen szinten ő is hibás ebben (igazolások hiánya).hehetheoriginal írta: Perez biztos vidam lesz, ha elhozza bappet es egybol meg se erjuk a beelltavaszt, a bajnoksagban meg szep hatrany a barcaval szemben![]()
Másrészt ezzel a kerettel azért illett volna a top8-ban benne lenni, harmadrészt egyes csapatok 17 évesekkel hasítanak, nálunk miért nem kapják meg a bizalmat?
Negyedrészt (

- hehetheoriginal
Perez biztos vidam lesz, ha elhozza bappet es egybol meg se erjuk a beelltavaszt, a bajnoksagban meg szep hatrany a barcaval szemben

thereisonly1ronaldo
Nekunk addigra tet nelkuli lesz, pool, atalanta es kieses a sorrendunkrealistahuni írta: Az milyen komoly hogy a Monaco és a Brest 3-4 helyen, a psg 25.![]()
Végét járja a nagy projekt.
Mondjuk ha így folytatja a Brest még nekünk is meggyűlik a bajunk.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az milyen komoly hogy a Monaco és a Brest 3-4 helyen, a psg 25.
Mondjuk ha így folytatja a Brest még nekünk is meggyűlik a bajunk.

Mondjuk ha így folytatja a Brest még nekünk is meggyűlik a bajunk.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Engem személy szerint az zavar, hogy nyoma sincs annak a zseniális játéknak, amit tavasszal mutattunk. Nagyon élesek voltunk, szinte másodpercek alatt helyzetbe tudott kerülni a csapat. Most meg megy a lelketlen tötymörgés. Pedig a klasszisaink megvannak hozzá, és igen, hiányzik Kroos, de nem csak ő volt tavaly, aki ezt hozta. Nem látom, hogy meg akarnák csinálni, nagy a dekoncentráltság, szét vagyunk esve. Nincs küzdés, nincs tűz. Sajnálom, de fáj a szeretett csapatom ilyen állapotban látni. Kikaphatunk úgy, hogy beleraktunk 100%, de nem jön össze... de nem így, lélektelenül.
Másik, ami aggasztó, és ez valóban hosszútávon árt a csapatnak, az a fiatal tehetségek jegeltetése. Játszaniuk kellene, tapasztalatot szerezni, felépíteni őket, legalább 20-30 percekkel meccs végén. Nem bízunk bennük, ezt érzik, félni kell, hogy mikor lesz elegük, hogy klasszisokká váljanak máshol.
Nem nyerünk semmit, na bumm, majd jövőre, ahogy mondod. De kupák ide, kupák oda, ezek engem akkor is zavarnak, aggasztanak.
Másik, ami aggasztó, és ez valóban hosszútávon árt a csapatnak, az a fiatal tehetségek jegeltetése. Játszaniuk kellene, tapasztalatot szerezni, felépíteni őket, legalább 20-30 percekkel meccs végén. Nem bízunk bennük, ezt érzik, félni kell, hogy mikor lesz elegük, hogy klasszisokká váljanak máshol.
Nem nyerünk semmit, na bumm, majd jövőre, ahogy mondod. De kupák ide, kupák oda, ezek engem akkor is zavarnak, aggasztanak.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Nem lehet mindig a csúcson lenni, nem mehet mindig minden rendben.
Nincsenek óriási, csak hosszú-hosszú évek munkájával megoldható problémánk.
Semmit nem segít az a túldramatizálás, amit itt egyesek csinálnak.
Igen rossz a helyzet, igen én se látom hogy lesz ez jobb Carlo alatt és ilyen hozzáállással, hogy fogja ezt megoldani, de semmit nem segít ez a pánikhangulat.
Legrosszabb esetben lesz egy rossz szezonunk, na bumm és akkor mi lesz?
Megyünk tüntetni a Bernabeuhoz miért nem nyerünk BLt minden évben?
Nincsenek óriási, csak hosszú-hosszú évek munkájával megoldható problémánk.
Semmit nem segít az a túldramatizálás, amit itt egyesek csinálnak.
Igen rossz a helyzet, igen én se látom hogy lesz ez jobb Carlo alatt és ilyen hozzáállással, hogy fogja ezt megoldani, de semmit nem segít ez a pánikhangulat.
Legrosszabb esetben lesz egy rossz szezonunk, na bumm és akkor mi lesz?
Megyünk tüntetni a Bernabeuhoz miért nem nyerünk BLt minden évben?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nekem az a kedvencem,hogy meg mindig vannak emberek,akik a nezhetetlen,nulla jatek kritikara,eredmenyekkel jonnek.ferni írta: Nekem a kedvencem, mikor a 20 éve komoly trófeát nem nyerő Arsenalosok kárörvendenek, miközben júniusban nyertünk BLt![]()
11 év alatt 6 BL, 50% felett vagyunk![]()
Nagyon várják a kudarcunkat, de hát ahogy mondod is, akkor se lesz semmi, ha lesz egy szar évünk.
Fiatal, tehetséges játékosokból áll a keret, stadion elkészült, közben meg halmoztuk tovább a BL címeket...![]()
Micsoda tragédia kajak![]()
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023